|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Djokovic 3-2 Kubot  tak obstawiam  ciekawe na jakiej podstawie  bo co mecz pl mu kibicuje, jakie aspekty ma kubot ktore Djokowi mogą chociazby dorownać
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nie no proszę Cię, kto jak kto ale ja falą opinii mecz.pl to przeważnie się nie sugeruje. Myślę, zresztą, że nie tylko mecz.pl mu kibicuje  Kasy w to nie włożyłem, ale w ankiecie tak zagłosowałem. Umiejętności nasz jakieś tam ma, na Djoka to będzie za mało i 3-0 też jest pewnie bardzo prawdopodbne. Jest jeszcze aspekt patriotyczny w moim typie, po prostu chciałbym, żeby tak było, ale nie grałem tego, więc takie uszczypliwe komentarze zachowaj dla siebie. Albo napisz to inaczej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak oceniacie szanse w pojedynku Wozniacki-Li?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
azarenka+wozniacki+nadal ?
zgadza sie ktos ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadza sie ktos ? Zvonka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zgadza sie ktos ? Zvonka  czemu zvonka ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Oprocz Davydenki Nole Feda i czarnych siostr reszte mozna sobie zgadywac  Moze sie komus uda Przeciez jak nie ta to ta wygra 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
choc venus bedzie miala ciezko
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
a over 3.5 seta w meczach pojutrze mareja i roda wyglada obiecujaco jak w masie ostatnich spotkan bedzie pewnie walka i na 3-0 sie nie zakonczy... izi bezstresowe bety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadza sie ktos ? Zvonka  Aza w takiej formie robi gladkie 2-0 jutro  Karolinka tez powinna odprawic Na Li ktora slizga sie przez te rundy nic specjalnego nie grajac Nadal dla mnie no bet ew moze over 4,5 seta 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
"Azarenka w takiej formie" no swietne miala przeciwniczki  Bepa troche mocniejsze pokonala i Bensova i Dulko  no/bet  i Bepa ma z nia 4-1 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
płaczek kontra kobieta foch, która potrafi demonstrować swoje niezadowolenie wywalając celowo piłki w górę i to był jeszcze finał bodajże z Kuzą. A Vera wiadomo, dla mnie zawodniczka pod względem umiejętności świetna, ale psychika słaba. Vera jest tu w dobrej formie, a Azarenka dostaje dopiero dzisiaj sprawdzian dla mnie fifty-fifty. Mam nadzieję, że Rosjanka wygra, bo Viki mnie strasznie irytuje. Coolbet, królu złoty tylko po jakim kursie takie coś ?  I może by tak set dla kangurka ? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Krolem jest tylko Rodzer  Takie cosik wystawia bet365 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Azarenka w takiej formie" no swietne miala przeciwniczki  Bepa troche mocniejsze pokonala i Bensova i Dulko  no/bet  i Bepa ma z nia 4-1  tak tyle ze Benesova kompletnie bez formy a co do meczu z Dulko to sorry ale ten mecz nic nie odzwierciedla a jesli juz cos to slaba gre Very pierwszy set wygrany gladko dzieki temu ze Dulko masa ue i wszystko w aut 2 set jak dulko troche gre poprawila to Vera juz tak latwo nie miala i wymordowala ledwo 7-5 mowiac obiektywnie to Dulko przegrala ten mecz a nie Vera go wygrala ogladalem jedna i druga w 2 ostatnich meczach i azarenka jest w duzo lepszej dyspozycji biega do kazdej pilki mimo wysokiego prowadzenia po 1 setach gladko wygranych w 2 secie potrafila po calym korcie biegac do kazdej pilki jak dla mnie to mecz prosty do typowania Victoria win i to gladko
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
"Azarenka w takiej formie" no swietne miala przeciwniczki  Bepa troche mocniejsze pokonala i Bensova i Dulko  no/bet  i Bepa ma z nia 4-1  tak tyle ze Benesova kompletnie bez formy a co do meczu z Dulko to sorry ale ten mecz nic nie odzwierciedla a jesli juz cos to slaba gre Very pierwszy set wygrany gladko dzieki temu ze Dulko masa ue i wszystko w aut 2 set jak dulko troche gre poprawila to Vera juz tak latwo nie miala i wymordowala ledwo 7-5 mowiac obiektywnie to Dulko przegrala ten mecz a nie Vera go wygrala ogladalem jedna i druga w 2 ostatnich meczach i azarenka jest w duzo lepszej dyspozycji biega do kazdej pilki mimo wysokiego prowadzenia po 1 setach gladko wygranych w 2 secie potrafila po calym korcie biegac do kazdej pilki jak dla mnie to mecz prosty do typowania Victoria win i to gladko wozniacka tez 2:0 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na moje tak 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
"Azarenka w takiej formie" no swietne miala przeciwniczki  Bepa troche mocniejsze pokonala i Bensova i Dulko  no/bet  i Bepa ma z nia 4-1  tak tyle ze Benesova kompletnie bez formy a co do meczu z Dulko to sorry ale ten mecz nic nie odzwierciedla a jesli juz cos to slaba gre Very pierwszy set wygrany gladko dzieki temu ze Dulko masa ue i wszystko w aut 2 set jak dulko troche gre poprawila to Vera juz tak latwo nie miala i wymordowala ledwo 7-5 mowiac obiektywnie to Dulko przegrala ten mecz a nie Vera go wygrala ogladalem jedna i druga w 2 ostatnich meczach i azarenka jest w duzo lepszej dyspozycji biega do kazdej pilki mimo wysokiego prowadzenia po 1 setach gladko wygranych w 2 secie potrafila po calym korcie biegac do kazdej pilki jak dla mnie to mecz prosty do typowania Victoria win i to gladko wozniacka tez 2:0 ? na moje 3-0  A skad masz taka pewnosc ze Azarenka dzis nie bedzie wyrzucac. Ona rowniez to 'mental mug' wcale nie gorsza niz Bepa. A Garbin do zadnego wysilku jej nie zmusila Wy to jestescie uzaleznieni  ogladac bez grania nie mozecie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na moje tak  tylko martwi mnie to ze wozniacka juz w tym roku z Li przegrala, przed AO 6:2 3:6 2:6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pograne na noc, Denko, Karolajn i i Conga. Trzeba w końcu coś wygrać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kubot będzie w stanie ukłuć seta? Jest wypoczęty, a kurs kusi... (3.25)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|