|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zalazy od banku nie od MB
popieram forty
to nie godzina zlecenia decyduje
na PKO BP tyle razy wyplacalem i nigdy nieprzenigdy nie dotarlo wten sam dzien
jak zleci sie przed 11 to kasa dojdzie na nastepny jak po 11 chyba to kasa dojdzie 2 dni pozniej
testowane u mnie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na PKO BP tyle razy wyplacalem i nigdy nieprzenigdy nie dotarlo wten sam dzien bo do PKO BP przelew leci jeszcze przez Urząd Skarbowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w takim razie to szybka wyplata  bo zawsze w urzedach narzekaja ze wszystko dlugo trwa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam problem z konetm w MB, dostalam 2 tyg temu informacje, ze moje konto zostalo zablokowane przez wlamanie na konto. W celu wyjasnienia sprawy tradycyjnie chcieli dokumenty, ID i rachunek czy wyciag. Wyslalam wszystko, przyszly @ z prosba o zmiane hasel, dodanie nowego @, usuniecie starych itd... Wszystko zrobilam prawidlowo, potwierdzila to babka z supportu MB jeszcze w zeszlym tygodniu w piatek, nastepnie w poniedzialek, wczoraj znow uslyszalam, ze nie wiedza dlaczego jeszcze konto nie zostalo odblokowane, moila ze kolejny raz wysle @ do kolegow z innego dzialu zeby zajeli sie sprawa, do dzis rana mialo byc wszystko ok, ale zdecydowanie nie jest! Konto nadal zablokowane, od 5 dni zaden @ od nich nie przyszedl. Chcialabym sie dowiedziec czy moze ktos ma jakies magiczne sztuczki, ktore pomogly by mi w koncu zalatwic sprawe. Pozdrawiam, Ola.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zadzwon do nich to zalatwisz wszystko od razu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wlasnie nie... dzwonilam juz 3 razy, za kazdym razem mowia, ze 24-48h, i wczoraj znow uslyszalam to samo, ze maja opoznienia, ze przekazuja sprawe dalej, bo bylo to wlamanie na moje konto a nie porblem z zapomnianym haslem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę mnie pozytywnie zszokowali - nie wiem czy to staje się standardem ,ale w pon. rano wypłata na konto bankowe zlecona - poniedziałek po południu pieniążek dotarł ( 8 godz. circa about ). We wtorek operacja skopiowana - czasokres ten sam. Zobaczymy czy dzisiaj będzie to samo.
U Was też piorunem? A to akurat zależy od Twojego banku ,nie od MB, czyli bank się stara Forty - wcześniej zawsze było 2 dni - bank ten sam...bez zmian.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znacie jakiegos buka z którego można wypłacić pieniądze do banku bez potrzeby obracania pieniędzmi? Mowa oczywiście o depozycie przez mooneybookers. Nie chce wypłacać bezpośrednio z Tobet bo długo wypłacaja kase, więc pomyslałem aby wypłacic z Tobet na mb nastepnie zasilić buka z mb i z buka na konto bankowe.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W Gamebookers nie trzeba obracać, nie mam pewności czy będziesz mógł potem na konto wypłącic ale na MB na pewno tak.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znacie jakiegos buka z którego można wypłacić pieniądze do banku bez potrzeby obracania pieniędzmi? Mowa oczywiście o depozycie przez mooneybookers. Nie chce wypłacać bezpośrednio z Tobet bo długo wypłacaja kase, więc pomyslałem aby wypłacic z Tobet na mb nastepnie zasilić buka z mb i z buka na konto bankowe. Bwin, bet365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz i tak musisz obrocic wszedzie bo cofna srodki......
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo zabiora lwia czesc
w kilkju jest tak ze jezeli zlecisz nawet do 30 % Ci zabiora
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie chce wypłacać bezpośrednio z Tobet bo długo wypłacaja kase. Dziś zlecasz, jutro masz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie chce wypłacać bezpośrednio z Tobet bo długo wypłacaja kase. Dziś zlecasz, jutro masz  Wszędzie tylko nie w Tobet, tydzień czekam na kase, opisałem to w odpowiednim dziale o Tobet
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
czy oni maja jakis nr telefonu dla Polakow ? bo czatu to pewnie nie maja ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy oni maja jakis nr telefonu dla Polakow ? bo czatu to pewnie nie maja ? Muszę Cię tutaj zmartwić bo ani czatu ani specjalnego telefonu dla polaków to nie mają. Jedyny sposób komunikacji to email lub telefonicznie na międzynarodowy numer. Nigdy nie korzystałem i nie powiem Ci czy istnieje możliwość dogadania się w ojszystym języku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy oni maja jakis nr telefonu dla Polakow ? bo czatu to pewnie nie maja ? Muszę Cię tutaj zmartwić bo ani czatu ani specjalnego telefonu dla polaków to nie mają. Jedyny sposób komunikacji to email lub telefonicznie na międzynarodowy numer. Nigdy nie korzystałem i nie powiem Ci czy istnieje możliwość dogadania się w ojszystym języku. Kiedys byla mozliwosc, dzwonilem i mowilem do goscia " May I speak with someone from Polish support" ? Gosc mowil: "Yes, hold on a minute", ale raz czy dwa mialem tak, ze nikogo z polskiego supportu nie bylo i trzeba bylo zalatwiac sprawe po ingliszu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dostałem takiego maila...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja tez ...
mail do mnie trafil 4 lutego, dzis mamy 7 a moneybookers siedzi cicho. ciekawe jakie dane, poza adresem mailowym i domowym wyciekly, ja na szczescie nie podawalem tam numeru karty platnicznej. juz dawno powinni rozeslac info do klientow z prosba o zmiane hasla. mam nadzieje ze im to plazem nie ujdzie, strata zaufania klientow to jedno, a dodatkowo ktos powinien im dowalic solidna karte finansowa.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|