|
|
newbie
|
|
newbie
najlepiej będzie jak sobie odpuszczę, ale jak się tu uczyć na egz jak ciekawe mecze są  jeszcze żeby mnie to prawo finansowe interesowało  finansowe izzi na lajcie 1,5 h nauki pociskałem 3 tygodnie i dostalem najgorsza ocenie na studiach 3,5, wiec nie osmieszaj go... zeby nie bylo ot: ARKADIA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak sadzicie Real da rade:)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to szacun, pytania podeszły czy przyswajanie wiedzy przychodzi Ci w trybie expresowym? wiedza  zostalo podatkowe & europejskie wspólnotowe i mgr gvizdek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najlepiej będzie jak sobie odpuszczę, ale jak się tu uczyć na egz jak ciekawe mecze są  jeszcze żeby mnie to prawo finansowe interesowało  finansowe izzi na lajcie 1,5 h nauki pociskałem 3 tygodnie i dostalem najgorsza ocenie na studiach 3,5, wiec nie osmieszaj go... zeby nie bylo ot: ARKADIA  nigdy nie kumam jak sie mozna kuc tygodniami najdluzej uczylem sie kpc całe 5 dni
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Jak sadzicie Real da rade:)? nie dziś 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
a ja mysle ze da rade 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panata da rade?:)
zrobić handi -8?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panata da rade?:)
zrobić handi -8? moim zdaniem nie, ale moge sie mylic 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
najlepiej będzie jak sobie odpuszczę, ale jak się tu uczyć na egz jak ciekawe mecze są  jeszcze żeby mnie to prawo finansowe interesowało  finansowe izzi na lajcie 1,5 h nauki pociskałem 3 tygodnie i dostalem najgorsza ocenie na studiach 3,5, wiec nie osmieszaj go... zeby nie bylo ot: ARKADIA  nigdy nie kumam jak sie mozna kuc tygodniami najdluzej uczylem sie kpc całe 5 dni a potem pamietasz to nastepne 5 dni i nic z tego nie rozumiesz.. ja dzieki temu ze na egz. ucze sie min. 2 tygodnie to pamietam to cale nastepne 2 tyg, pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem. ja bym sobie zadal pytanie, co robie na tym kierunku studiow, skoro nic nie kumam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Matias88]najlepiej będzie jak sobie odpuszczę, ale jak się tu uczyć na egz jak ciekawe mecze są  jeszcze żeby mnie to prawo finansowe interesowało  finansowe izzi na lajcie 1,5 h nauki pociskałem 3 tygodnie i dostalem najgorsza ocenie na studiach 3,5, wiec nie osmieszaj go... zeby nie bylo ot: ARKADIA  nigdy nie kumam jak sie mozna kuc tygodniami najdluzej uczylem sie kpc całe 5 dni a potem pamietasz to nastepne 5 dni i nic z tego nie rozumiesz..
ja dzieki temu ze na egz. ucze sie min. 2 tygodnie to pamietam to cale nastepne 2 tyg, pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem. ofkors nic absolutnie nie pamietam tym bardziej ze od 4 lat mam na co dzien do czynienia z przepisami kpc, handlowymi i innymi.. ale ciesze sie twoim szczesciem.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem. ja bym sobie zadal pytanie, co robie na tym kierunku studiow, skoro nic nie kumam  to otworz sobie podrecznik z jakiegos prawa, i sproboj cos zrozumiec, taka teorie posuwaja ze nie da sie tego zrozumiec jak sie jest studentem, trzeba to wyryć na pamiec, bo jak mozesz powiedziec swoimi slowami cos czego nie da sie zrozumiec ?? pozatym jak sie cytuje ksiazke to wtedy lepsze oceny sa bo profesorowie tego oczekuja, ale to inna strona medalu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem. ja bym sobie zadal pytanie, co robie na tym kierunku studiow, skoro nic nie kumam  to otworz sobie podrecznik z jakiegos prawa, i sproboj cos zrozumiec, taka teorie posuwaja ze nie da sie tego zrozumiec jak sie jest studentem, trzeba to wyryć na pamiec, bo jak mozesz powiedziec swoimi slowami cos czego nie da sie zrozumiec ?? pozatym jak sie cytuje ksiazke to wtedy lepsze oceny sa bo profesorowie tego oczekuja, ale to inna strona medalu spoko ;p ja akurat konczylem scisly kierunek studiow, wiec to troche abstrakcyjne dla mnie...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Marousii HT 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
pozatym jesli sie uczy 2 tyg. to wtedy łatwiej jest wykuć na blach cos czego sie zupełnie nie rozumie, a tak jest niestety z kazdym przedmiotem. ja bym sobie zadal pytanie, co robie na tym kierunku studiow, skoro nic nie kumam  to otworz sobie podrecznik z jakiegos prawa, i sproboj cos zrozumiec, taka teorie posuwaja ze nie da sie tego zrozumiec jak sie jest studentem, trzeba to wyryć na pamiec, bo jak mozesz powiedziec swoimi slowami cos czego nie da sie zrozumiec ?? pozatym jak sie cytuje ksiazke to wtedy lepsze oceny sa bo profesorowie tego oczekuja, ale to inna strona medalu spoko ;p ja akurat konczylem scisly kierunek studiow, wiec to troche abstrakcyjne dla mnie... mnie najwiekszy zaszczyt spotkal na studiach jak w trakcied egzaminu u profesora, uznawanego za kosiarza umysłów, usmiechnał sie do mnie w trakcie wypowiedzi i powiedzial : ,,jakbym czytal swoją książke'', bo faktycznie słowo w słowo co do przecinka mu recytowałem tresc jego ksiazki. nie ma przyjemniejszego momentu w zyciu.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Maly OT sie zrobil widze;)
Pao to chyba pick'n'rolli bronic nie potrafi
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
serio?
taka nauka to najwieksza porazka naszego systemu szkolnictwa wyzszego... :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mnie najwiekszy zaszczyt spotkal na studiach jak w trakcied egzaminu u profesora, uznawanego za kosiarza umysłów, usmiechnał sie do mnie w trakcie wypowiedzi i powiedzial : ,,jakbym czytal swoją książke'', bo faktycznie słowo w słowo co do przecinka mu recytowałem tresc jego ksiazki. nie ma przyjemniejszego momentu w zyciu. to moje życie na szczęście obfitowało w wiele przyjemniejszych momentów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|