Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11
Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by igorynka
oli jest dobry gościu laugh
kojarzę go z dwóch rzeczy - straszy banami lub je rozdaje za byle pierdołę i zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach cool
tylko się podpisać piwo Nigdy nie potrafi odpowiedzieć kontrargumentem. Czasem usunie post i po sprawie wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach cool

No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat laugh

Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!".

Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha grin

Comfortably Numb
Comfortably Numb
Originally Posted by amkwish
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach cool

No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat laugh

Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!".

Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha grin

znany wszem i wobec pan doktor amkwish...jak zwykle musiał wtrącić swoje 3 grosze.

Uprzejmie informuję, że wycięty przez Ciebie z kontekstu fragment mojej wypowiedzi, miał na celu wzmocnienie mojej myśli przewodniej - faktu, że oli jako moderator nie wyróżnia się pozytywnie, że kojarzę go jedynie z ww. dwóch sytuacji. Taka lekka ironia z mojej strony.

Szczerze mnie jebie to czy zamknie temat po "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!", czy po Twoich kuponach z bet365.

Po prostu pamiętam kilka sytuacji, gdy zamknął temat w momentach "krytycznych", gdy wiele osób będących w tym momencie na quasi podniecało się wynikiem kończących się meczów. Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa.

Poza tym, w ogóle gościa nie kojarzę, co w mojej wcześniejszej wypowiedzi wyraźnie napisałem.

Ana <3
Ana <3
trzymajcie się tematu cop

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą (bo nie mówię tu tylko o swojej osobie), przedstawiają swoje propozycje na dany mecz, by na koniec w razie negatywnego wyniku przeczytać ile to kolejny pseudotyper stracił pieniędzy... Nie wspominając o tym, że jak wejdzie to do dziękowania chętnych nie ma. Wiem, ze to taka nasza polska cecha, ale przydałoby się coś z tym zrobić. Czy są jakieś punkty w regulaminie, pod które można by to było podciągnąć?

To forum straciło już naprawdę wielu dobrych typerów, których można spotkać teraz na innych serwisach...

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by _Korver_
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać.

Daj tylko link do tematu z takim zachowaniem i z miejsca takim osobnikom wlepimy kilkudniowego bana, a w razie recydywy permanentnego.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa.

Zależy jak rozumiesz słowo głupstwo, nikt banami nie straszy tylko nagradza ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu forum a że większości to się nie podoba to trudno ja nad tym ubolewać nie będę.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by _Korver_
Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą (

z tym sie nie da walczyc smile trzeba sie przyzwyczaic.

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Pany Moderatory, da radę jakieś ostrzeżenie lub bana kilkudniowego dla towarzysza Amk-a? Denerwuje mnie jego nonszalancja i brak reakcji z Waszej strony, ale żeby wjeżdżać na rodzinę i wyzywać za byle co to lekka przesada. "Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy" pasuje tutaj jak ulał smile

Żeby nie być gołosłownym:

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3688341&#Post3688341

"Wykidajło to cie zrobił, debilu, dlatego napinactwo i naprężanie ptasiego móżdżku masz w genach"

Luc Nilis
Luc Nilis
dajcie se siana troszke wink

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
że z czym np.? Jakby to był raz to spoko, ale z tego co pamiętam to on tak często ma, a że wzięło mnie coś to tak sobie napisałem a i tak pewnie każdy mojego posta oleje i będzie tak jak było smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
javapl: jesteś tu już sporo czasu i nie wiesz, że są równi i równiejsi ? szkoda klawiatury na pisanie tutaj wink zaraz padnie argument, że amk jest zasłużony na forum i może być traktowany inaczej niż goście z nowymi kontami co bluzgają na quasi

Ana <3
Ana <3
a jak ma bana od paru ładnych godzin, to co? zjedz klawiaturę, albo przez okno ją.

journeyman
journeyman
Originally Posted by ArtekPotito
javapl: jesteś tu już sporo czasu i nie wiesz, że są równi i równiejsi ? szkoda klawiatury na pisanie tutaj wink zaraz padnie argument, że amk jest zasłużony na forum i może być traktowany inaczej niż goście z nowymi kontami co bluzgają na quasi

Wiem, ale ty masz znajomości to możesz sobie na więcej pozwolic.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Llama
a jak ma bana od paru ładnych godzin, to co? zjedz klawiaturę, albo przez okno ją.

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3697003&page=12

A co z tym ?

Ten sam prowokator, jakos nigdy nie ukarany, moze znajomy Inzyniera od Grilla ? laugh

Zdrowia piwo

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by Llama

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3697003&page=12

A co z tym ?

Ten sam prowokator, jakos nigdy nie ukarany, moze znajomy Inzyniera od Grilla ? laugh
o błahostki się kłócić
Zdrowia piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3697902#Post3697902

Nadal brak chetnych do posprzatania tego burdelu ?

A kiedy ban ? tongue

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
az sie nie chce czytac tego wszystkiego, czemu nikt tego nie usunie smirk
jak nia ma chetnych to zglaszam akces, moge pelnic zaszczytna funkcie jaka jest mod 'to i owo' laugh
a tak na powaznie to chyba troche za malo tam tych ludzi od brudnej roboty, jakby nie bylo jest to drugi dzial po quasi w ktorym czesto jest taki burdel.. wink

Comfortably Numb
Comfortably Numb
Dlaczego przy niektórych tematach jest mozliwość kliknięcia "all" by zobaczyć wszystkie wpisy z wszystkich stron, a przy innych już "all" nie ma i trzeba "kartkować"..?

Tenis Trader
Tenis Trader
Jak temat przekroczy 200 postów to ta opcja automatycznie znika.

Strona 3 z 11 1 2 3 4 5 10 11

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (burbon, $-man, Lukasz111, latajaca_holenderka, ANZELMO, rafal08, Akhu, alfa, aker), 2,599 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,924
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025