|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oli jest dobry gościu kojarzę go z dwóch rzeczy - straszy banami lub je rozdaje za byle pierdołę i zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach  tylko się podpisać  Nigdy nie potrafi odpowiedzieć kontrargumentem. Czasem usunie post i po sprawie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach  No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!". Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
... zamyka/otwiera tematy na quasi w najmniej odpowiednich momentach  No jasne, bo sa tak pasjonujace momenty na QC, ze zamkniecie topiku w tym momencie gasi caly, budowany z takim trudem, hitchcockowski klimat Ciekawi mnie tylko, w ktorym momencie gorzej zamknac, czy po kolejnym "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!". Tak wiec Oli, nie zamykaj zadnego tematu na quasi, niech sam sie zapcha  znany wszem i wobec pan doktor amkwish...jak zwykle musiał wtrącić swoje 3 grosze. Uprzejmie informuję, że wycięty przez Ciebie z kontekstu fragment mojej wypowiedzi, miał na celu wzmocnienie mojej myśli przewodniej - faktu, że oli jako moderator nie wyróżnia się pozytywnie, że kojarzę go jedynie z ww. dwóch sytuacji. Taka lekka ironia z mojej strony. Szczerze mnie jebie to czy zamknie temat po "Chelsea vamosssssssssss" czy po " Petrova, ty dziwko, lam !!!", czy po Twoich kuponach z bet365. Po prostu pamiętam kilka sytuacji, gdy zamknął temat w momentach "krytycznych", gdy wiele osób będących w tym momencie na quasi podniecało się wynikiem kończących się meczów. Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa. Poza tym, w ogóle gościa nie kojarzę, co w mojej wcześniejszej wypowiedzi wyraźnie napisałem.
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
trzymajcie się tematu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą (bo nie mówię tu tylko o swojej osobie), przedstawiają swoje propozycje na dany mecz, by na koniec w razie negatywnego wyniku przeczytać ile to kolejny pseudotyper stracił pieniędzy... Nie wspominając o tym, że jak wejdzie to do dziękowania chętnych nie ma. Wiem, ze to taka nasza polska cecha, ale przydałoby się coś z tym zrobić. Czy są jakieś punkty w regulaminie, pod które można by to było podciągnąć?
To forum straciło już naprawdę wielu dobrych typerów, których można spotkać teraz na innych serwisach...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
A ja mam pytanie odnośnie drażliwego, przynajmniej dla mnie, tematu. Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Daj tylko link do tematu z takim zachowaniem i z miejsca takim osobnikom wlepimy kilkudniowego bana, a w razie recydywy permanentnego.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Podobnie jak pamiętam wiele sytuacji, gdy banował bądź straszył banami za jakieś głupstwa. Zależy jak rozumiesz słowo głupstwo, nikt banami nie straszy tylko nagradza ludzi którzy nie przestrzegają regulaminu forum a że większości to się nie podoba to trudno ja nad tym ubolewać nie będę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy zachowania typu - krytyka betów, opisanych przez kogoś po ZAKOŃCZONYM spotkaniu, kwalifikują się do jakiejkolwiek nagany? Szczerze zaczyna mnie to wqrwiać. Ludzie się męczą ( z tym sie nie da walczyc  trzeba sie przyzwyczaic.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Pany Moderatory, da radę jakieś ostrzeżenie lub bana kilkudniowego dla towarzysza Amk-a? Denerwuje mnie jego nonszalancja i brak reakcji z Waszej strony, ale żeby wjeżdżać na rodzinę i wyzywać za byle co to lekka przesada. "Chłop ze wsi wyjdzie, wieś z chłopa nigdy" pasuje tutaj jak ulał Żeby nie być gołosłownym: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3688341&#Post3688341"Wykidajło to cie zrobił, debilu, dlatego napinactwo i naprężanie ptasiego móżdżku masz w genach"
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
dajcie se siana troszke 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
że z czym np.? Jakby to był raz to spoko, ale z tego co pamiętam to on tak często ma, a że wzięło mnie coś to tak sobie napisałem a i tak pewnie każdy mojego posta oleje i będzie tak jak było 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
javapl: jesteś tu już sporo czasu i nie wiesz, że są równi i równiejsi ? szkoda klawiatury na pisanie tutaj  zaraz padnie argument, że amk jest zasłużony na forum i może być traktowany inaczej niż goście z nowymi kontami co bluzgają na quasi
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
a jak ma bana od paru ładnych godzin, to co? zjedz klawiaturę, albo przez okno ją.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
javapl: jesteś tu już sporo czasu i nie wiesz, że są równi i równiejsi ? szkoda klawiatury na pisanie tutaj  zaraz padnie argument, że amk jest zasłużony na forum i może być traktowany inaczej niż goście z nowymi kontami co bluzgają na quasi Wiem, ale ty masz znajomości to możesz sobie na więcej pozwolic.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
az sie nie chce czytac tego wszystkiego, czemu nikt tego nie usunie  jak nia ma chetnych to zglaszam akces, moge pelnic zaszczytna funkcie jaka jest mod 'to i owo' a tak na powaznie to chyba troche za malo tam tych ludzi od brudnej roboty, jakby nie bylo jest to drugi dzial po quasi w ktorym czesto jest taki burdel.. 
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
Dlaczego przy niektórych tematach jest mozliwość kliknięcia "all" by zobaczyć wszystkie wpisy z wszystkich stron, a przy innych już "all" nie ma i trzeba "kartkować"..?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Jak temat przekroczy 200 postów to ta opcja automatycznie znika.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|