to co sie wydarzylo dnia wczorajszego na czat na tobet
nie bylem pewny co do jednego zakladu na zawodnikow w hokej czy chodzi o zakaldy na caly turniej czy tez na jeden mecz wiec zapytalem na czacie , pani mi odpowiedziala ze zaklad dotyczy calego turnieju w hokeja i tylko suma goli wiec zawarlem 2 pojedyncze zaklady po 500zl
oto czat z dnia wczorajszego
info: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
info: Czat rozpoczęty 'justyna'
justyna: witam!
justyna: w czym mogę pomóc?
piter: H2H best pointscorer w hokeju na olimpiade to sa zaklady na caly turniej czy jeden mecz?
justyna: już sprawdzam
justyna: prosze zaczekać chwilę
piter: pointscorer -znaczy tylko gole czy gole i asysty??
justyna: proszę zaczekać, sprawdzam to dla Pana
piter: ok
justyna: w tym zakładzie liczą się tylko gole i jest on na cąły turniej IO
justyna: cały*
piter: ok dziekuje . moze mi pani te rozmowe wyslac na maila bym mial to wiad jako pewnik
justyna: niestety nie mogę
piter: ?
justyna: czat zawsze może Pan zapisać po jego zakończeniu
piter: w jaki sposob?
justyna: wyświetli się Panu taka opcja z pytaniem czy chce Pan zapisać czat
info: Twój czat zostanie wysłany na adres ............. po zakończeniu rozmowy.
piter: ok juz mam dziekuje
justyna: proszę bardzo
justyna: miłego dnia życzę!
piter: pozdrawiam
justyna: pozdrawiam
piter: wzajemnie
wiec zagralem dwa zaklady pojedyncze i o dziwo dzis patrze rano a zaklady sa rozliczone 1 zaklad przegrany 1 anulowany
wiec wszedlem na cat z zapytaniem ze nastapila pomylka i trafilem na te sama pania i oto czat
nfo: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora.
info: Czat rozpoczęty 'justyna'
justyna: witam!
justyna: w czym mogę pomóc?
mada: witam
mada: wczoraj bylo moje zapytanie odnosnie zakladow w hokej
mada: moze przypomne ten czast
mada: info: Prosimy poczekać na odpowiedź operatora. info: Czat rozpoczęty 'justyna' justyna: witam! justyna: w czym mogę pomóc? piter: H2H best pointscorer w hokeju na olimpiade to sa zaklady na caly turniej czy jeden mecz? justyna: już sprawdzam justyna: prosze zaczekać chwilę piter: pointscorer -znaczy tylko gole czy gole i asysty?? justyna: proszę zaczekać, sprawdzam to dla Pana piter: ok justyna: w tym zakładzie liczą się tylko gole i jest on na cąły turniej IO justyna: cały* piter: ok dziekuje . moze mi pani te rozmowe wyslac na maila bym mial to wiad jako pewnik justyna: niestety nie mogę piter: ? justyna: czat zawsze może Pan zapisać po jego zakończeniu piter: w jaki sposob? justyna: wyświetli się Panu taka opcja z pytaniem czy chce Pan zapisać czat info: Twój czat zostanie wysłany na adres
[email protected] po zakończeniu rozmowy. piter: ok juz mam dziekuje justyna: proszę bardzo justyna: miłego dnia życzę! piter: pozdrawiam justyna: pozdrawiam piter: wzajemnie
mada: prosze sie z nim zapoznac ok?
justyna: tak, pamiętam Pana
mada: zagralem dwa zaklady jak pani mi powiedziala na caly turniej a sie okazuje ze zaklady sa rozliczone po jednym meczu , chyba cos tu jest nie fair
mada: dobrze ze zapisalem sobie ten czat bo niby jak mialbym to dzis udowodnic
justyna: proszę zaczekać sprawdze to
mada: ok
mada: i do tego jeszcze rozliczyliscie ze ten zaklad miedzy zawodnikami finlandii nie wszedl mimo ze zaden z tych zawodnikow gola nie strzelil czyli nie moze on byc przegrany bo pani odpowiedziala mi ze tylko gole sie licza
justyna: pytał Pan o zakład H2H best pointscorer w hokeju
justyna: nie podał Pan że chce Pan zagrać na konkretny mecz
mada: niech pani nie obraca kota ogonem dobrze
mada: (H2H best pointscorer) bylo tylko przy tych zawodnikach
mada: nie bylo w roznych jakis ofertach na hokeju tylko przy tym wiec musialem pytac o to wlasnie
justyna: proszę zaczekac jeszcze
mada: prosze pania po to pytalem was na czacie byscie mi udzielili informacji bo nie bylem pewny czego dotyczy ten zaklad, wiec odpowiedziala mi pani to musiala byc pewna konkretnie ktorych zakladow dotyczy moje pytanie chyba ze odpowiadacie byle co i wprowadzacie graczy w blad
justyna: taka odpowiedz otrzymałam od naszego Bookmkera który się pomylił
justyna: za co Pana serdecznie przepraszamy
mada: co mnie to obchodzi ze wasz bookmacher sie pomylil
mada: ??
mada: wiec prosze niech wasz bookmacher ponosi odpowiedzialnosc a nie ja w wyniku czego przegralem 500zl
mada: to na dobra sprawe zawsze mozecie odpowwiedziec ze bokkmacher popelnil blad
justyna: mam do Pana pytanie
mada: w inny sposob ja bym tych zakladow nie zawieral gdybym wiedzial ze gram co innego niz chce zagrac
justyna: czy jak zawierał Pan ten zakład też pytał się Pan nas na co on dokładnie będzie? Chodzi o ten zakąłdNew Orleans Hornets - Utah Jazz (David West (New Orleans Hornets) Points)
justyna: zakład*
mada: nie pytalem bo jasna sprawa ze chodi o ilosc zdobytych punktow w meczu
justyna: więc dlaczego pytał się Pan o tamten zakąłd na IO? tam też były podane konkretne drużyny
mada: a tamten zaklad nie bylem pewny stad moje pytanie bylo
justyna: dlatego nie był Pan pewny tamtego na IO a już na NBA na podobny typ zakładu był Pan pewny?
mada: bylem pewny bo jasno jest napisane ze zaklad jest o ilosc punktow w meczu danego zawodnika
mada: zapytam co pani proponuje z tymi zakladami co BLEDNIE mnie pani poinformowala?
justyna: nie anulujemy tego zakłądu
justyna: zakładu*
mada: ale zawarlem go przez WASZA pomylke nie przez moja
justyna: nie podał Pan konkretnie o jakie spotkanie chodzi a nasz Bookaker dokładnie tego nie sprawdził ponieważ zadał Pan ogólne pytnie a nie o konkretne spotkanie
mada: to jest ewidetnie wasza pomylka
mada: po to pytalem zeby wasz bokkmacher DOKLADNIE TO SPRAWDZIL
justyna: nie zapytał Pan konkretnie o dany mecz tylko ogólnie o zakład
mada: poinformowaliscie mnie BLEDNIE o zakladzie
justyna: odpowiedz na Pańskie pytanie nie była odpowiednia ale nie anulujemy tego zakłądu
mada: wiec skoro nie byla odpowiedz odpowiednia co za tym idzie poinformowaliscie mnie blednie to czemu nie anulujecie zakladu????
justyna: odpowiedz nie była odpowiednia ponieważ nie zadał Pan konkretnego pytania
mada: uwazam ze pytanie bylo odpowiednie bo dostalem odpowiedz na nie
mada: zgadza sie pani ze otrzymalem bledna odpowiedz niz w rzeczywiscosci o co zaklad byl oferowany?
justyna: nie ma możliwości anulowania tego zakłądu
mada: prosze mi odpowiedziec na pytanie
justyna: wystapił błąd z naszej strony w przekazywaniu informacji
justyna: Pan jest bardzo dobrym graczem i wiedział Pan o co pyta
mada: prosze mi wierzyc ze akurtat tu nie wiedzialem
mada: nie trace czasu na czatowanie sobie z Pania gdybym wszystko wiedzial