|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Te zawistne pajacyki to mniejszy problem.
Bardziej przerażające było to, że przez tego typu temat można naciągnąć kilku frajerów na kasę.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Bardziej przerażające było to, że przez tego typu temat można naciągnąć kilku frajerów na kasę. bez jaj Goget mówisz teraz jak Boni : "bronimy Waszych budżetów i zamkniemy temat" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak swoją droga są tutaj jacyś inni miłośnicy Wołoszańskiego ? Ja go słuchałem kiedyś dawno temu jak miał swoje audycje w Radiu Zet i teraz chciałbym sobie wszystko odświeżyć. W jakiej kolejności polecacie tego słuchać ? Ja  Mam wszystkie (chyba) jego audycje radiowe. 48 odcinków - każdy składa się z 4-8 części, najdłuższy ma 16 części. a ja miałem okazje pic z nim kawe  a ja miałem okazję pic z nim produkty wysokoprocentowe w ilościach znacznych:) 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
a ja miałem okazję pic z nim produkty wysokoprocentowe w ilościach znacznych:)  no ja tak to nie, jak jeszcze robiłem w UM to organizowalismy wieczory autorskie z roznymi znanymi ludzmi min z nim, fajny facet, zreszta jak wiekszosc zapraszanych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja miałem okazję pic z nim produkty wysokoprocentowe w ilościach znacznych:)  no ja tak to nie, jak jeszcze robiłem w UM to organizowalismy wieczory autorskie z roznymi znanymi ludzmi min z nim, fajny facet, zreszta jak wiekszosc zapraszanych. w 97 bądź 98 bodajże kręcił film w którym występował OP Dzik i wówczas załoga stacjonowała na Helu---oj działo się wtedy... 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
bez jaj Goget mówisz teraz jak Boni : "bronimy Waszych budżetów i zamkniemy temat"   E tam inna sytuacja. Tu nie chodzi o troskę o kasę frajerów, tylko o to, żeby nie dawać okazji cwaniaczkom na zarobek. Z tego samego powodu poleciał temat z wymianami. Problem z Bonim jest taki, że on wychodzi z założenia że buki działające w innych krajach Unii to firmy nielegalnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardziej przerażające było to, że przez tego typu temat można naciągnąć kilku frajerów na kasę. bez jaj Goget mówisz teraz jak Boni : "bronimy Waszych budżetów i zamkniemy temat"  O to to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie śnieg, spadło go tyle w Krakowie że już mam dość zimy !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziewczyna która od 3ch lat sie opiera. Naprawde jest wyjątkowa chyba  piłem dziś znowu  Ale to jej nie tłumaczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mixa mi w mieście zamknęli  ale millenium wstawią w to miejsce 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
jeden osobnik co myśli że mi nerwy będzie szarpać klątwiarzem jest on i bukmacherka niemowlę potrafi postawić REAL BAYERN BARCELONA INTER CHELSEA itp itd i ma takie szczęście że w pewną niedzielę chyba nawet jednego zdarzenia nie trafił bez odbioru
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Betfair jest w chwili obecnej niedostępny. Prosimy o wyrozumiałość oraz przepraszamy za spowodowane niedogodności. I tak praktycznie dzień w dzień  Nie wierzę, że te awarie to przypadek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. chęć szybkiego odrobienia strat po przegranym kuponie (czyt Macerata) i granie głupich kuponów za maksymalną stawkę jeszcze do tego po alkoholu :/ na szczęście wczoraj się udało i na koniec wyszedł sporu plus  ale nie można tak do cholery grać 2. Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM  mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn 
|
|
|
|
|
Luc Nilis
|
|
Luc Nilis
Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM  mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn  a dlaczego zakladasz ze mecze np z bledem nie beda emocjonujaca ? dali rade maceracie nie moga powalczyc z belchatowem ? nie kapuje...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM  mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn  a dlaczego zakladasz ze mecze np z bledem nie beda emocjonujaca ? dali rade maceracie nie moga powalczyc z belchatowem ? nie kapuje... tak, uważam że Bled nie może powalczyć ze Skrą, chociażby po tym jak dwa mecze przegrali z Resovią (ok pierwszy "emocjonujący" 2-3) ale takie moje zdanie  a poza tym wolałbym zobaczyć w finale zawodników typu Ball, Stanley, Świderski, Zagumny i wielu innych niż zawodników Bledu czy Tirolu 
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM  mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn  a dlaczego zakladasz ze mecze np z bledem nie beda emocjonujaca ? dali rade maceracie nie moga powalczyc z belchatowem ? nie kapuje... tak, uważam że Bled nie może powalczyć ze Skrą, chociażby po tym jak dwa mecze przegrali z Resovią (ok pierwszy "emocjonujący" 2-3) ale takie moje zdanie  a poza tym wolałbym zobaczyć w finale zawodników typu Ball, Stanley, Świderski, Zagumny i wielu innych niż zawodników Bledu czy Tirolu  szpak007 masz już bilety na FF w sensie fizycznym czy mają Ci je przysłać ? Pytam bo sam czekam dwa tygodnie na wysyłkę i jestem ciekawy jak wygląda sytuacja u Ciebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sorki że piszę tu i zaśmiecam temat ale nie mogę jakoś wysłać PW do Darwina. Bilety zamówione na stronie kupBilet i opłacone, ale jeszcze ich nie dostałem. Na stronie jest informacja "Termin wysyłki opłaconych biletów jeszcze nieznany", więc nie wiem kiedy będą wysyłać.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
szpak007 do mnie nie można jeszcze wysyłać PW wiadomo dlaczego. Dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiem na czym stoję bo już myślałem, że o mnie zapomnieli na kupbilet.pl Pozdrawiam
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
wolna sobota masakra  dobrze,że niedziela 3pm-11pm praca co tam ze spaniem monday - friday work 7 am - 3pm 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
kozaki nagle potrafią człowiekowi nerwy zszargać
|
|