Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20
Tenis Trader
Tenis Trader
Te zawistne pajacyki to mniejszy problem.

Bardziej przerażające było to, że przez tego typu temat można naciągnąć kilku frajerów na kasę.

Bonus: Unibet
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Goget

Bardziej przerażające było to, że przez tego typu temat można naciągnąć kilku frajerów na kasę.

bez jaj Goget
mówisz teraz jak Boni : "bronimy Waszych budżetów i zamkniemy temat"
laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cobra
Originally Posted by Bzyku
Originally Posted by gnacik
Tak swoją droga są tutaj jacyś inni miłośnicy Wołoszańskiego ? Ja go słuchałem kiedyś dawno temu jak miał swoje audycje w Radiu Zet i teraz chciałbym sobie wszystko odświeżyć. W jakiej kolejności polecacie tego słuchać ?

Ja tongue

Mam wszystkie (chyba) jego audycje radiowe. 48 odcinków - każdy składa się z 4-8 części, najdłuższy ma 16 części.
a ja miałem okazje pic z nim kawe smile

a ja miałem okazję pic z nim produkty wysokoprocentowe w ilościach znacznych:) piwo

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by figo29
a ja miałem okazję pic z nim produkty wysokoprocentowe w ilościach znacznych:) piwo
no ja tak to nie, jak jeszcze robiłem w UM to organizowalismy wieczory autorskie z roznymi znanymi ludzmi min z nim, fajny facet, zreszta jak wiekszosc zapraszanych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by figo29
no ja tak to nie, jak jeszcze robiłem w UM to organizowalismy wieczory autorskie z roznymi znanymi ludzmi min z nim, fajny facet, zreszta jak wiekszosc zapraszanych.

w 97 bądź 98 bodajże kręcił film w którym występował OP Dzik i wówczas załoga stacjonowała na Helu---oj działo się wtedy... piwo

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by AGASSI
bez jaj Goget
laugh laugh laugh

grin

E tam inna sytuacja. Tu nie chodzi o troskę o kasę frajerów, tylko o to, żeby nie dawać okazji cwaniaczkom na zarobek.

Z tego samego powodu poleciał temat z wymianami.

Problem z Bonim jest taki, że on wychodzi z założenia że buki działające w innych krajach Unii to firmy nielegalnie laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by AGASSI
Originally Posted by Goget

bez jaj Goget
laugh laugh laugh

O to to piwo grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Wkurza mnie śnieg, spadło go tyle w Krakowie że już mam dość zimy !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dziewczyna która od 3ch lat sie opiera. Naprawde jest wyjątkowa chyba laugh piłem dziś znowu tongue Ale to jej nie tłumaczy laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mixa mi w mieście zamknęli mad

ale millenium wstawią w to miejsce crazy

AVE LAZIO
AVE LAZIO
jeden osobnik co myśli że mi nerwy będzie szarpać
klątwiarzem jest
on i bukmacherka
niemowlę potrafi postawić REAL BAYERN BARCELONA INTER CHELSEA itp itd
i ma takie szczęście że w pewną niedzielę chyba nawet jednego zdarzenia nie trafił
bez odbioru

Tenis Trader
Tenis Trader
Betfair jest w chwili obecnej niedostępny. Prosimy o wyrozumiałość oraz przepraszamy za spowodowane niedogodności.

I tak praktycznie dzień w dzień puke

Nie wierzę, że te awarie to przypadek smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1. chęć szybkiego odrobienia strat po przegranym kuponie (czyt Macerata) i granie głupich kuponów za maksymalną stawkę jeszcze do tego po alkoholu :/ na szczęście wczoraj się udało i na koniec wyszedł sporu plus smile ale nie można tak do cholery grać puke
2. Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM shocked mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn mad

Luc Nilis
Luc Nilis
Originally Posted by szpak007
Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM shocked mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn mad
a dlaczego zakladasz ze mecze np z bledem nie beda emocjonujaca ? dali rade maceracie nie moga powalczyc z belchatowem ? nie kapuje...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Innsbruck albo Bled w FF siatkarskiej LM shocked mam bilety na niedziele FF i będzie do dupy jak jednym ze spotkań będzie mecz Skry z którąś z ww. drużyn mad
a dlaczego zakladasz ze mecze np z bledem nie beda emocjonujaca ? dali rade maceracie nie moga powalczyc z belchatowem ? nie kapuje...

tak, uważam że Bled nie może powalczyć ze Skrą, chociażby po tym jak dwa mecze przegrali z Resovią (ok pierwszy "emocjonujący" 2-3) ale takie moje zdanie smile a poza tym wolałbym zobaczyć w finale zawodników typu Ball, Stanley, Świderski, Zagumny i wielu innych niż zawodników Bledu czy Tirolu smile

Wujas
Wujas

tak, uważam że Bled nie może powalczyć ze Skrą, chociażby po tym jak dwa mecze przegrali z Resovią (ok pierwszy "emocjonujący" 2-3) ale takie moje zdanie smile a poza tym wolałbym zobaczyć w finale zawodników typu Ball, Stanley, Świderski, Zagumny i wielu innych niż zawodników Bledu czy Tirolu smile

szpak007 masz już bilety na FF w sensie fizycznym czy mają Ci je przysłać ? Pytam bo sam czekam dwa tygodnie na wysyłkę i jestem ciekawy jak wygląda sytuacja u Ciebie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sorki że piszę tu i zaśmiecam temat ale nie mogę jakoś wysłać PW do Darwina. Bilety zamówione na stronie kupBilet i opłacone, ale jeszcze ich nie dostałem. Na stronie jest informacja "Termin wysyłki opłaconych biletów jeszcze nieznany", więc nie wiem kiedy będą wysyłać.

Wujas
Wujas
szpak007 do mnie nie można jeszcze wysyłać PW wiadomo dlaczego. Dzięki za odpowiedź, przynajmniej wiem na czym stoję bo już myślałem, że o mnie zapomnieli na kupbilet.pl
Pozdrawiam

AVE LAZIO
AVE LAZIO
wolna sobota
masakra frown

dobrze,że niedziela 3pm-11pm praca

co tam ze spaniem

monday - friday work 7 am - 3pm grin

AVE LAZIO
AVE LAZIO
kozaki nagle potrafią człowiekowi nerwy zszargać

Strona 12 z 20 1 2 10 11 12 13 14 19 20

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, aker, $-man, burbon, kamel, JelineK, Sensei, rafal08), 2,036 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,281
Posty5,832,145
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025