Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#3717099 23/02/2010 22:07
T
a.k.a. "Appiah"
a.k.a. "Appiah"
T Offline
Na poczatku chcialbym zaznaczyc, ze jesli temat znalazl sie w zlym dziale, to niech zostanie przeniesiony do "To i Owo" lub "Forum Dyskusyjne".

Niedawno zalozylem temat, ktory skrytykowal "swiadek bukmacherski". Trudno znalezc dobre picki i analizy. Wiekoszsc skupia sie na konkursach i PP, a wartosciowi gracze przenosza sie na druga strone, czyli do bukow. Chcialbym podrzucic pomysl jaki chcialem wprowadzic zawsze na swoim forum bukmacherskim, ktore jednak nigdy nie powstalo smile Zeby ludzie zaczeli rozpisywac picki i analizy przydalaby sie mala nagroda pieniezna. 100/150 zlotych miesiecznie dla najlepszego typera nie byloby dla Conrada duza strata, a forum ruszyloby ze stagnacji. Kto mialby wybierac najlepszego tipstera miesiaca? Grono moderatorskie, ktore przy okazji nie mogloby uczestniczyc w tych premiach tongue

Dalszy post to juz prywata z mojej strony odnosnie zamknietego tematu - "Raffie rządzi i tyle". Dlatego jesli kogos to nudzi niech przestanie dalej czytac te wiadomosc wink

Kilka osob smialo, ze sie napisalem o "pogruszkach" z Chorwacji. Nie bylo to w formie zartu, bo rzeczywiscie takowe otrzymalem na jednym z popularnych zagranicznych for otwartych. Doszlo do takich czasow, ze starajac sie pomoc za darmo innym w typowaniu mozna dostac wiadomosc tresci - "Przegralem na twoich betach 900 euro. Masz to kur.wa odrobic frajerze".

Pisalem tez jeszcze o mojej "zajebistosci" w typowaniu koszykowki. Oczywiscie bylo to w formie zartu, bo moje picki z analizami na tym forum z dzialu koszykarskiego sa najgorsze wsrod wszystkich tam piszacych. Mialem swietny okres, kiedy naprawde szlo mi super. Wowczas otrzymywalem wiele privow z gratulacjami, wszyscy nagle byli moimi przyjaciolmi, a mi przypieto latke super typera. Mozna dostac malpiego rozumu, kiedy w przeciagu tygodnia otrzymujesz 30 privow od ludzi z gratulacjami, ciaglym chwaleniem i okresleniami typu "Chcesz zarabaiać 1000 tygodniowo? Trzymaj z Raffim". Spowodowalo to u mnie popularna "sodowke", ktora przez dlugi czas trzymala sie w mojej glowie, bo po tylu wiadomosciach naprawde mozna uwierzyc, ze jest sie "zajebistym", a pieniadze beda leciec z nieba. Z przyczny czasu postanowilem wlasnie wysmiac moja naiwnosc. Bedac w gazie na forach otwartych szybko mozna zostac omotanym przez "pijawki", ktore chwala i obiecuja cuda na kiju za wreczanie im jako pierwszym betow. Dlatego mlodym typerom, ktorym swietnie idzie polecam olewanie przyszywanych "przyjaciol". Ich ogrom przy sukcesach, a po porazkach jedynie wyzywaja, krytykuja i leca lizac dupe kolejnym, ktorzy sa na topie w nowym sezonie. Na koniec chcialbym zaznaczyc, ze nie jest to zal z mojej strony. Po prostu bede sie cieszyl jesli pomoze to chocby jednemu typerowi, ktory po przeczytaniu mojego tekstu powinien byc madrzejszy o moje doswiadczenia.

Chcialbym jeszcze napisac do skrzypo555. Marcin, na nastepny raz nie zawracaj sobie glowy takimi prowokacjami. Jestes mlody, masz czas, zeby cos osiagnac w tej branzy. Wykonujesz swietna robote w dziale koszykarskim i jestes lepszym typerem ode mnie. Pokazales, ze potrafisz przez dlugi okres trzymac wysoki poziom swoich pickow. Jesli bedziesz dalej sumiennie typowal i wierzyl w swojego skilla, to na pewno bedziesz mogl zajsc daleko przy braku wartosciowych typerow koszykowki w Polsce. Dlatego nie zawracaj sobie nastepnym razem glowy pionkami/prowokatorami mojego pokroju. Bo to Ty powinnnes napisac do mnie "A kim ty kur.wa jestes?".

Bonus: Unibet
TonyParker #3717128 23/02/2010 22:20
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam kilka pytań...

Nie kojarzę Ciebie zupełnie- może za mało śledzę forum (QC?)

1- Czy jak założyłeś tematen temat byłeś:
a) pijany,
b) naćpany,
c) obie odpowiedzi są prawidłowe,

2- Ile masz lat?
a) under 16
b) middle 16-20
c) over 20 ale rozum under 16

3- W nawiązaniu do poprzedniego tematu" Raffie rządzi coś tam". Jak myślisz ile Akon jeszcze będzie miał prawdziwych hitów?
a) Jeden- pt. "Raffie rządzi i jest zajebisty"
b) Żadnego
c) nie wiem

Ostatnie pytanie do śledzących mocno forum.
4- Czy ten dział służy do zakładania tematów w stylu "urzekła mnie Twoja historia"?

Dziękuję.

TonyParker #3717157 23/02/2010 22:31
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Chlopie co ty bierzesz i dlaczego cie nie ma na lekcjach w gim teraz crazy

Kukis #3717176 23/02/2010 22:38
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Raffie is Raffie ... ale pozostale dw posty co wnosza do tematu poza kopaniem?

chcloapk sie przyznal, nawet w maire amdrze napisal bo tutaj wlasnie tak to dziala ... sa dobre typy jest super ..idzie zla pass to na pal

widac to bylo ostatnio nawet w siatkowce

co do pomyslu o 150 zl nagrody, mysle ze nie zda egzaminu, gdyby to bylo 15 tys do podzialu na 5 osob to moze ... ale nie 150 zl

zreszta zawsze mozna cos takiego zorganizowac

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, ElNinho[mmdea], Lukasz111), 1,728 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,830
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025