|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fajne okreslenie na koncu zdania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm zapomniałem, że wysłane sms'y nigdzie się nie zapisują i tekst "przecież pamiętam co pisałem" stracił swoją siłę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koszulki reprezentacji..co tu ma kur..być?! 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
koszulki reprezentacji..co tu ma kur..być?!  Kolory z dupy, ale z drugiej strony... [ Linked Image] Oni często grają w podobnych i nikt z tego powodu nie płacze. Co nie zmienia faktu, że te "obsydianowe" koszulki nadają się na śmietnik historii.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kurwa 2 dni pod rząd nic nie mogę trafić w końcu dzisiaj rano robie kupon do profa za 50zł do wygrania 1700 kupon wchodzi ale nie zostaje wysłany bo jakoś czasu nie znalazłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o 3ciej juz padałem do tej godziny gralem i nie myślałem o tym co sie niedługo stanie i co mnie otacza czym sie za dnia zajmuje co załatwiam... położylem sie juz na pół żywy... i nagle myśli przebiegły mi przez głowe... poskładałem sobie wszystko i chyba zrezygnuje z planów które miałem i planowałem. Jutro zawiode napewno kilka osób ale też pewnie ktoś odetchnie z ulgą. Wstałem i nie moge zasnąć a na 10tą mam spotkanie na którym oznajmię ze jednak wypadam z tej kolejki... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurzyła mnie: - Su*a pier*olona, swoim niedojrzałym, wręcz gówniarskim zachowaniem. Niech się je*ie na cycki z tekstem, że chwile po zerwaniu "ma już innego i jest szczęśliwa". Mam na Ciebie jedno wielkie WY*EBANE dziewczyno, pogarda dla takich jak Ty! Nie potrafisz docenić, to Twoja strata, prędzej czy później na Tobie się to odbije i możesz żałować. I dobrze, że dokładnie to samo usłyszałaś w twarz. Amen. Musiałem, sorry  Czas bawić się dalej. Ave 8.03 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fab to nie ten temat. Do takich spraw służy temat "Doceniłem jak straciłem..." czy jakoś tak. Teraz Ty możesz być "nową gwiazdą" tematu  Ehhh te chłopaki z Bydzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierdo... pogoda !!!!!!! IDZ PRECZ ZIMO !! ocieplenie klimatu nosz ***** 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ach te dziewczyny.
Swoją drogą pamiętacie kolesia, bodaj ze śląska gdzieś z Jaworzna albo Mysłowic dokładnie już nie pamiętam, który jakiś czas temu był załamany po tym jak go laska zostawiła mimo, że w sumie brali nie tak dawno ślub? Ciekawe co tam u niego czy się chłopina wylizał.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Ach te dziewczyny.
Swoją drogą pamiętacie kolesia, bodaj ze śląska gdzieś z Jaworzna albo Mysłowic dokładnie już nie pamiętam, który jakiś czas temu był załamany po tym jak go laska zostawiła mimo, że w sumie brali nie tak dawno ślub? Ciekawe co tam u niego czy się chłopina wylizał. Jose... żyje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ehhh te chłopaki z Bydzi  nie narzekaj, jest spora i do tego fajna paka z Bydzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raiffeisen odwołał rozmowę kwalifikacyjną 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Paweł chyba nie żyje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie, ani tez nie ten z M jak M. Swoja droga, skad wiadomo, ze zyje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kraj pier... cudów gdzie każda instytucja chce cię wydoić jak idiotę. Prognoza faktury za prąd na nastepne 6miesięcy 1500zł wtf a ostatnie dwa rozliczenia za zużycie po 600-800zł płaciłem, cwaniaki w żywe oczy twoimi pieniędzmi za darmo chcą obracać. Jeb... polscy złodzieje na każdym kroku doją szarego człowieka. I jak np. taki rencista dostanie prognozę na 250zeta miesięcznie to chyba zęby w ściane wbija z głodu bo za prąd musi tym chu...m ich prognozę z dup.y opłacić.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Standard w tym temacie. Czy ja je kiedyś zrozumiem? Wie, że mi na niej zależy jak jeszcze tylko na dwóch osobach na świecie. Kidy jesteśmy razem świat staje i to nie tylko dla mnie. Obecny siedzi sobie w szkopach i pamięta o niej tylko kiedy ma taką potrzebę. Na pytanie czy będziemy w końcu razem i czy powiedziała mu nas usłyszałem odpowiedź - tak ale on teraz ma ważniejsze sprawy, chce jak najszybciej skończyć studia etc. wtf??? ja słysząc taki tekst minuty bym się nie zastanawiał i zapierdalał do Polski starając się być z nią. Widać jednak w obecnych czasach trzeba być palantem, to chyba na nie najlepiej działa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
albo ona jst idiotka....
bez komentarza...
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
BO teraz bycie debilem jest w cenie myslenie nie poplaca nie myslisz = nie czujesz nie rozumiesz nie pragniesz nie oczekujesz Debil na debilu gdzie nie spojrzysz, niestety.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|