|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufam Ci , pozatym nie za bardzo mnie interesują Twoje kupony . ZA ile grałeś , ile wygrałeś ile przegrałeś  Twój portfel i ty nim dysponujesz  A porażka Zariecza jakoś w ogole mnie nie boli bo ich nie grałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufam Ci , pozatym nie za bardzo mnie interesują Twoje kupony . ZA ile grałeś , ile wygrałeś ile przegrałeś  Twój portfel i ty nim dysponujesz  A porażka Zariecza jakoś w ogole mnie nie boli bo ich nie grałem oki masz esa z bramki ode mnie prosze tylko o potwierdzenie abym w oczach grajacych niebyl pajacem ktory duzo mowi bez dowodow niepodwaj co mam i za ile wypowiedz sie tylko w skali 1-6 jak oceniasz stawke dla mnie mocne 5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no powiem że mocno grubo  Za tyle nigdy nie grałem , nie gram i nie zagram  Ooo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no powiem że mocno grubo  Za tyle nigdy nie grałem , nie gram i nie zagram  Ooo mam do ciebie namiar bo kiedys live chcialem ale nawet nie odp wiec niewiem moze miales jakis powod a jezeli juz gadamy jade rano o 4 dasz rade live!!! widzisz powage sytuacji z san jose sharks ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie miałem powodu , moge to podsyłam kilku osobą , nie moge nie podsyłam - proste  Sorrki o 4 to ja się na 2 bok będe przekręcał bo na 7do pracy .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufam Ci , pozatym nie za bardzo mnie interesują Twoje kupony . ZA ile grałeś , ile wygrałeś ile przegrałeś  Twój portfel i ty nim dysponujesz  A porażka Zariecza jakoś w ogole mnie nie boli bo ich nie grałem oki masz esa z bramki ode mnie prosze tylko o potwierdzenie abym w oczach grajacych niebyl pajacem ktory duzo mowi bez dowodow niepodwaj co mam i za ile wypowiedz sie tylko w skali 1-6 jak oceniasz stawke dla mnie mocne 5 Wiesz co odstaw skromnosc na bok i napisz za ile zaje...bales bo sam jestem ciekaw 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie miałem powodu , moge to podsyłam kilku osobą , nie moge nie podsyłam - proste  Sorrki o 4 to ja się na 2 bok będe przekręcał bo na 7do pracy . spoko znajde ina OFIARE  nie ma sie co klocic i sprzeczac niewiem czy wiesz w tamten czw(liga europejska) dalem chlopakom kurs 5 z 2 meczy anderlecht i wolfsburg strzela przynajmiej po dwa gole oby dwa dali 4 niemoglem sie na gg(bo podalem-blad) odkopac 10000 wiadomosci typu wybierz cos na noc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufam Ci , pozatym nie za bardzo mnie interesują Twoje kupony . ZA ile grałeś , ile wygrałeś ile przegrałeś  Twój portfel i ty nim dysponujesz  A porażka Zariecza jakoś w ogole mnie nie boli bo ich nie grałem oki masz esa z bramki ode mnie prosze tylko o potwierdzenie abym w oczach grajacych niebyl pajacem ktory duzo mowi bez dowodow niepodwaj co mam i za ile wypowiedz sie tylko w skali 1-6 jak oceniasz stawke dla mnie mocne 5 Wiesz co odstaw skromnosc na bok i napisz za ile zaje...bales bo sam jestem ciekaw  misiu zarobisz tyle pracujac nie jedzac i pijac w niewiem 4miechy! wez sie nieosmieszaj to co mi teraz jest potrzebe to wyciszenie a nie gwiazdorstwo WYLUZUJ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liberec - Brno, może ktoś podać wynik? nie działa mi cvf.cz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
25-22 25-22 4-3 dla Liberca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Budejki identyczna sytuacja jak wałek w sobotę Iskry  0-2 + ugranie seta na 1-2 i potem oddają  Kurs identyczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ufam Ci , pozatym nie za bardzo mnie interesują Twoje kupony . ZA ile grałeś , ile wygrałeś ile przegrałeś  Twój portfel i ty nim dysponujesz  A porażka Zariecza jakoś w ogole mnie nie boli bo ich nie grałem oki masz esa z bramki ode mnie prosze tylko o potwierdzenie abym w oczach grajacych niebyl pajacem ktory duzo mowi bez dowodow niepodwaj co mam i za ile wypowiedz sie tylko w skali 1-6 jak oceniasz stawke dla mnie mocne 5 Wiesz co odstaw skromnosc na bok i napisz za ile zaje...bales bo sam jestem ciekaw  misiu zarobisz tyle pracujac nie jedzac i pijac w niewiem 4miechy! wez sie nieosmieszaj to co mi teraz jest potrzebe to wyciszenie a nie gwiazdorstwo WYLUZUJ  po 1 to nie jestem misiu... po 2 nieoszmieszam sie tylko pytam... po 3 jeden w 4 miechy zarobi 4000 drugi 10000 a trzeci 20000 wiec to wiele mi nie mowi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BREAK POINt od 5 rano moge slac wynik jesli ci odpowiada. TO napisz na PW bo TY masz skrzynke przepelniona.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Budejki identyczna sytuacja jak wałek w sobotę Iskry  0-2 + ugranie seta na 1-2 i potem oddają  Kurs identyczny powiem ci ze jak konczyc w sobote bedzie cercle br mam nadzieje sport klub na osiedle cale rozje.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aj szkoda bo fajna taśma za 2zl poległa  Iskra miała 6-14 w 4 secie , Budejki mają już 3-8  spadam na trening  powodzenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fanatyk jak cie szanuje zmienmy temat! jak cie prosze az to istotne za ile? za duzo i to powinno ci wystarczyc nie mam nic do ciebie za misia sorki robisz problem masz numer gg moje(6694318) wtedy indywidualnie moge ci wkleic i robisz sztuczne problemy na mecz pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BREAK POINt od 5 rano moge slac wynik jesli ci odpowiada. TO napisz na PW bo TY masz skrzynke przepelniona. oj to by bylo zajebiscie wejdz na gg ja cie prosze omowimy co i jak 6694318 albo daj swoj numer na 519 799 405 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fanatyk jak cie szanuje zmienmy temat! jak cie prosze az to istotne za ile? za duzo i to powinno ci wystarczyc nie mam nic do ciebie za misia sorki robisz problem masz numer gg moje(6694318) wtedy indywidualnie moge ci wkleic i robisz sztuczne problemy na mecz pl  poprostu bylem ciekaw i tyle w temacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fanatyk jak cie szanuje zmienmy temat! jak cie prosze az to istotne za ile? za duzo i to powinno ci wystarczyc nie mam nic do ciebie za misia sorki robisz problem masz numer gg moje(6694318) wtedy indywidualnie moge ci wkleic i robisz sztuczne problemy na mecz pl  poprostu bylem ciekaw i tyle w temacie  spoko  jak trafie ten kupon to fortuna bedzie mnie w pkt widziala to :boje się:
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|