Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dewoj
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by ArtekPotito
o czym wy do mnie mówicie ? laugh nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje tongue

Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika!
z kim ten sex? chyba we własnym pedalskim gronie;)

Wszystkie stereotypy nawiązujące do dowcipu: idą dwie dziewczyny, jedna brzydka, a druga też z politechniki można odłożyć do lamusa. Nawet tym z uniwerka robi się głupio jak widza ile % dziewczyn jest na wydziałach: chemiczny, architektury czy zarządzania :-) No chyba, że studiuje się np. informatykę lub na mechanicznym, wtedy owszem... 10 dziewczyn an roku, z czego 5 po odjęciu cycków spokojnie mogłoby być facetami :-)

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by qenius
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by D@mian
Samogłoski lepsze smile

I mieszkając na miasteczku, studiując na samogłoskach mieszkasz w Kapitolu, a nie w Strasznym Dworze, to duży plus wink
ja mieszkam w Hajduczku tongue IMir to podobno najlepszy Wydział mechaniczny w Polsce laugh grin
lewiatan CIę okradnie jak to mawia mój kolega wink

stare dzieję, ja skończyłem WMN na AGH. Pierwszy rok: Akropol i bitwa na mąkę co sobota z sąsiadkami. Mieszkałem z 2 kumplami. Obok skład z gośmi, którzy 'przygarnęli' jednego. Tak się złożyło, że był on... rzeźbiarzem. Przynosił wielkie kawały drewna i rzeźbił w kuchni. Miał zajebostą smykałkę.
2 rok: slumsy przy stadionie Wisły. Tam też się działo.
3-5 rok mieszkanie wink

Jak Ci idzie na Imirze? Jakieś waruneczki są? Słyszałeś o Panie Blumie i dr Łacie laugh ? Ten ostatni to był/jest(?) przech8j laugh
laugh z Blumem miałem wytrzymke laugh była ciężka przeprawa, ale dalej jestem w dupie z mechanika z 2 roku grin

ja 5 lat w Kapitolu smile i wposminam z lezka w oku, to byly czasy... bitwy na sniezki na tys. osob z trabkami, zdobywaniem bunkrow czy paleniem flagi a na koniec obrzucic gliny w radiowozach

mam teraz brata na polibudzie, ale jednakc zasy studenckie sie bardzo zmienily, wszedzie weszla komercja, ale i tak polibudy i agh sie przed tym najbardziej broni, na uniwerkach czy AP to ci oko wydziobia zebys tylko wyzej nie mial

V
addict
addict
V Offline
pokerstars zgodzil sie sponsorowac nasz live turniej, nawet nagrody przyslali juz smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
koniec najbardziej scierwialej ligi na swiecie laugh laugh laugh

mowa tutaj o filipinach...

puke na tych oslow smile

na szczescie koniec i nie beda juz pokazywac tych "meczy" przez jakis czas hura

Marat Safin
Marat Safin
Pokonać Mistrza Polski na wyjeździe bezcenne smile Mam nadzieję, że małecki sobie przypomni co śpiewał w Gdyni wink

no risk no fun
no risk no fun
Bullet ale wtedy musial stoczyl solowke z Czyzniewskim to nerwy mu puscily laugh smile

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Amir_Khan
Bullet ale wtedy musial stoczyl solowke z Czyzniewskim to nerwy mu puscily laugh smile

Wtedy to myślałem, że Czyżyk niesłusznie go wytargał za ucho. Jednak fakt prowokacji z jego strony jak i późniejsze zachowanie tego pseudo gwiazdorka (choćby obrażanie kolegów z młodzieżówki albo sławetne: a kim ty k.... jesteś?) utwierdziło mnie w przekonaniu, że zasługuje na takie traktowanie. Dziś został w najlepszy z możliwych sposobów uciszony. I to mnie zajebiście cieszy. Pokory trzeba uczyć, pokory...

no risk no fun
no risk no fun
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce smile pomimo pewnych brakow intelektualnych.

Marat Safin
Marat Safin
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce smile pomimo pewnych brakow intelektualnych.

OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj.

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by Bullet

OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj.
zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie.

Tenis Trader
Tenis Trader

Tenis Trader
Tenis Trader
I na deser :

[Linked Image]

Jeden kredyt, jeden klub, 1/8 aż po grób grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Hala Lyon laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by !zari
Originally Posted by Bullet

zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie.

jako nieliczny w polskiej lidze, operuje na satysfakcjonującym poziomie obiema dogami, a nie tylko jedną. Jezeli dodamy, do tego, że próbuje dryblingu, raz lepiej, raz gorzej, ale próbuje... to jak na polskie bagno to superstar.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Jeleń piwo

Oby jak najdłużej cieszył Nas swoimi bramkami hura

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Wypowiedzi ultra1978 w dziale co mnie wkurza. Tekst o żubrach mnie rozwalił wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
You can dance...

nie jestem znawca tanca, JACek Januszko tanczyc raczej nie potrafi, ale jego charakter i OSOBOWOSC aplauz aplauz

http://muzyka.onet.pl/festiwal/10869,2139854,news.html

przekoles piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ojro
You can dance...

nie jestem znawca tanca, JACek Januszko tanczyc raczej nie potrafi, ale jego charakter i OSOBOWOSC aplauz aplauz

http://muzyka.onet.pl/festiwal/10869,2139854,news.html

przekoles piwo

U mnie ta Monika wywołuje uśmiech na twarzy tongue

<3

old hand
old hand

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, forty, burbon, Lukasz111, rymoholik, 11kera11, rafal08), 3,068 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,240
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025