|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o czym wy do mnie mówicie ?  nie znam jeszcze języka studenckiego, ale postaram się to nadrobić w wakacje  Pamiętaj też o tym aby zacząć nienawidzić ludzi z uniwerku, wróg najgorszy :-) A przyśpiewek się jeszcze nauczysz... browar wóda, polibuda! sex muzyka, politechnika! z kim ten sex? chyba we własnym pedalskim gronie;) Wszystkie stereotypy nawiązujące do dowcipu: idą dwie dziewczyny, jedna brzydka, a druga też z politechniki można odłożyć do lamusa. Nawet tym z uniwerka robi się głupio jak widza ile % dziewczyn jest na wydziałach: chemiczny, architektury czy zarządzania :-) No chyba, że studiuje się np. informatykę lub na mechanicznym, wtedy owszem... 10 dziewczyn an roku, z czego 5 po odjęciu cycków spokojnie mogłoby być facetami :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Samogłoski lepsze  I mieszkając na miasteczku, studiując na samogłoskach mieszkasz w Kapitolu, a nie w Strasznym Dworze, to duży plus  ja mieszkam w Hajduczku  IMir to podobno najlepszy Wydział mechaniczny w Polsce  lewiatan CIę okradnie jak to mawia mój kolega  stare dzieję, ja skończyłem WMN na AGH. Pierwszy rok: Akropol i bitwa na mąkę co sobota z sąsiadkami. Mieszkałem z 2 kumplami. Obok skład z gośmi, którzy 'przygarnęli' jednego. Tak się złożyło, że był on... rzeźbiarzem. Przynosił wielkie kawały drewna i rzeźbił w kuchni. Miał zajebostą smykałkę. 2 rok: slumsy przy stadionie Wisły. Tam też się działo. 3-5 rok mieszkanie  Jak Ci idzie na Imirze? Jakieś waruneczki są? Słyszałeś o Panie Blumie i dr Łacie  ? Ten ostatni to był/jest(?) przech8j   z Blumem miałem wytrzymke  była ciężka przeprawa, ale dalej jestem w dupie z mechanika z 2 roku  ja 5 lat w Kapitolu  i wposminam z lezka w oku, to byly czasy... bitwy na sniezki na tys. osob z trabkami, zdobywaniem bunkrow czy paleniem flagi a na koniec obrzucic gliny w radiowozach mam teraz brata na polibudzie, ale jednakc zasy studenckie sie bardzo zmienily, wszedzie weszla komercja, ale i tak polibudy i agh sie przed tym najbardziej broni, na uniwerkach czy AP to ci oko wydziobia zebys tylko wyzej nie mial
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pokerstars zgodzil sie sponsorowac nasz live turniej, nawet nagrody przyslali juz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
koniec najbardziej scierwialej ligi na swiecie  mowa tutaj o filipinach...  na tych oslow  na szczescie koniec i nie beda juz pokazywac tych "meczy" przez jakis czas 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Pokonać Mistrza Polski na wyjeździe bezcenne  Mam nadzieję, że małecki sobie przypomni co śpiewał w Gdyni 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Bullet ale wtedy musial stoczyl solowke z Czyzniewskim to nerwy mu puscily 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Bullet ale wtedy musial stoczyl solowke z Czyzniewskim to nerwy mu puscily  Wtedy to myślałem, że Czyżyk niesłusznie go wytargał za ucho. Jednak fakt prowokacji z jego strony jak i późniejsze zachowanie tego pseudo gwiazdorka (choćby obrażanie kolegów z młodzieżówki albo sławetne: a kim ty k.... jesteś?) utwierdziło mnie w przekonaniu, że zasługuje na takie traktowanie. Dziś został w najlepszy z możliwych sposobów uciszony. I to mnie zajebiście cieszy. Pokory trzeba uczyć, pokory...
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych. OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych. OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj. zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
I na deser : [ Linked Image] Jeden kredyt, jeden klub, 1/8 aż po grób 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hala Lyon 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakt faktem masz racje ale Malecki ma mentalnosc niezwykle sporadyczna u polskich pilkarzy , mam charakter i nie boi sie nikogo chociaz czasami przegina , ale czuje ze dojdzie do czegos w pilce  pomimo pewnych brakow intelektualnych. OK tylko ja uważam, że żeby być mocnym w gębie to trzeba być mocnym na boisku. Taki był np. Wojtek Kowlaczyk tylko, że Kowalczyk w wieku Małeckiego miał już srebro olimpijskie, półfinał PZP z Legią i gole strzelone Sampdorii i MU, a co ma Małecki jedno wielkie GÓWNO. Reasumując najpierw bądź kozakiem na boisku, a potem dopiero cwaniakuj. zgadzam sie tu z Bulletem. malecki nie ma jaj na boisku. i mysle ze nic nie osiagnie wielkiego w piłce. max to bedzie wisła krakow. teraz nie wiedze w polskiej lidze zawodnika pokroju kowala i mysle,ze dlugooooooooo nie bedzie. jako nieliczny w polskiej lidze, operuje na satysfakcjonującym poziomie obiema dogami, a nie tylko jedną. Jezeli dodamy, do tego, że próbuje dryblingu, raz lepiej, raz gorzej, ale próbuje... to jak na polskie bagno to superstar.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Jeleń Oby jak najdłużej cieszył Nas swoimi bramkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypowiedzi ultra1978 w dziale co mnie wkurza. Tekst o żubrach mnie rozwalił 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
You can dance... nie jestem znawca tanca, JACek Januszko tanczyc raczej nie potrafi, ale jego charakter i OSOBOWOSC http://muzyka.onet.pl/festiwal/10869,2139854,news.html przekoles 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie ta Monika wywołuje uśmiech na twarzy  <3
|
|