Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 22 1 2 17 18 19 20 21 22
C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by Bebok
Dzis na tvn24 w faktach mowili o jakims środku legalnym w polsce, podobnym w dzialniu do kokainy. Że jest łatwo dostępny itd a za granicą nielegalny i uznany za narkotyk.
Czy ktoś wie o jaki środek im chodziło ?

he he

MEFEDRON

Bonus: Unibet
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by grajus87
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ?

z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej.

nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000
nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos?

Nie ma na n24, jesli napiprojekt tez nie znalazl to chyba takich poprostu nie ma.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000
Originally Posted by grajus87
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ?

z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej.
Po mailu aktywacyjnym z mBanku.

Z
addict
addict
Z Offline
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry?

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by zelo
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry?

Każde lanki praktycznie smile w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
1. podczas sprzedazy na allegro, przy wysylce poczta i przy platnosci przy odbiorze jak dlugo sprzedajacy czeka na pieniadze? wink

2. jak dokladnie dziala korporacja taksowkowa? tongue cos wujek google nie chce pomoc a jest mi to potrzebne wiec moze ktos zna wszelkie szczegoly dotyczace tego tematu? wink

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
Originally Posted by xqwzts
1. podczas sprzedazy na allegro, przy wysylce poczta i przy platnosci przy odbiorze jak dlugo sprzedajacy czeka na pieniadze? wink

ja czekałem ok. 5 dni od momentu wysłania towaru priorytetem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
[quote=BZYCZEK]Brat prosił aby pomóc mu w gierce

http://classic.playforyourclub.com/play16.php

wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać....
Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć
Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.

KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00

Jak co tydzień BRAT prosi o wsparcie Mecz.pl boks

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by javapl

Każde lanki praktycznie smile w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują

Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach tongue
Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...

old hand
old hand
Originally Posted by kacperek76

Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach tongue
Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...

Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:)

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by style
Originally Posted by kacperek76

Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:)

trochę odbiegamy od tematu wink nie do końca, kilka razy zdarzyło mi się, że w Mundial Team-ach nie zostałem wpuszczony na hale pod pretekstem pozostawiania śladów...

enthusiast
enthusiast
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym.

Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.

ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc.

enthusiast
enthusiast
czy jest mozliwośc zebym poszedł do swojego internisty z prośba o skierowanie do urologa, i wtedy ten zabieg byłby za darmo ?? i w takim wypadku jaki jest średni czas oczekiwania na taki zabieg ?

?
?
chcesz się poddać obrzezaniu ??

enthusiast
enthusiast
mysle ze aż takie posuniecie nie bedzie potrzebne w moim wypadku, ale oceni to lekarz.prosze o odpowiedz

?
?
jakiś czas temu widziałem program w telewizorni akurat odnośnie obrzezania, zabieg niby jest na znieczuleniu ogólnym, kosztuje 5k PLN a całkowitą sprawność odzyskuje się po 10 dniach wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by Hoksztapler
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym.

Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.

ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc.

Zabieg jest refundowany przez NFZ.
Poszczegolne placowki maja limity, wiec najlepiej by bylo abys po prostu podzwonil.

enthusiast
enthusiast
ale pierwszy krok to udanie sie do swojego internisty z prośbą o skierowanie do urologa ??

enthusiast
enthusiast
no i czy wiesz ile sie czeka na taki zabieg ?? czy tak jak na tomograf co najmniej pół roku czy kwestia dni ?? o nie wiem czy liczyc na refundacje z NFZ le zabieg bedzie za x miechów czy moze cena jest na tyle niewygórowana ze warto zapłcic i mieć ,,od ręki''

Strona 19 z 22 1 2 17 18 19 20 21 22

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, rafal08, 11kera11, Lukasz111), 2,948 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,795
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025