|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
Dzis na tvn24 w faktach mowili o jakims środku legalnym w polsce, podobnym w dzialniu do kokainy. Że jest łatwo dostępny itd a za granicą nielegalny i uznany za narkotyk. Czy ktoś wie o jaki środek im chodziło ? he he MEFEDRON
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej. nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie moge znalezc napisow do filmu pt. Under the Gaydar. Poratuje ktos? Nie ma na n24, jesli napiprojekt tez nie znalazl to chyba takich poprostu nie ma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli złożę dziś wniosek w MBanku o otwarcie mi konta to od kiedy będę mógł robić przelewy , wypłacać i obsługiwać konto ? Od dziś ? czy dopiero jak otrzymam kartę ? z tego co pamietam i jezeli nic sie nie zmienilo, to po podpisaniu umowy (kurier przywiezie) karta chyba przychodzi jeszcze pozniej. Po mailu aktywacyjnym z mBanku.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. podczas sprzedazy na allegro, przy wysylce poczta i przy platnosci przy odbiorze jak dlugo sprzedajacy czeka na pieniadze?  2. jak dokladnie dziala korporacja taksowkowa?  cos wujek google nie chce pomoc a jest mi to potrzebne wiec moze ktos zna wszelkie szczegoly dotyczace tego tematu? 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
1. podczas sprzedazy na allegro, przy wysylce poczta i przy platnosci przy odbiorze jak dlugo sprzedajacy czeka na pieniadze?  ja czekałem ok. 5 dni od momentu wysłania towaru priorytetem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=BZYCZEK] Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00 Jak co tydzień BRAT prosi o wsparcie Mecz.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem... Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie buty kupic na orliki/sztuczna nawierzchnie? Ktos poleca jakies konkretne modele, tak zeby sie nie slizgac i miec komfort z gry? Każde lanki praktycznie  w halówkach też widziałem śmigają i raczej też stabilnie, ale ogólnie lanki najlepiej pasują Lanki ok, ale halówki odradzam. Wystarczy, że poleją nawierzchnie wodą i latasz jak na łyżwach  Zdecydowanie polecam "śniegówki" Adidas Mundial Team ewentualnie Adidas Kaiser 5 Team. Trochę kosztują ale są warte ceny, wygodne i bardzo trwałe. Mundial Teamy uważam za najtrwalsze buty w jakich grałem... Adidas Mundial Team, mozna w nich również grać na hali- info od znajomego, który takie "użytkuje", ja gram w modelu Adidas Mundial Goal, jak jest sucho dają radę na sztucznej trawie, natomiast jak popada to łyżwiarstwo figurowe grane:)PS. w tych modelach Adidas jest zaniżona rozmiarówka jak coś:) trochę odbiegamy od tematu  nie do końca, kilka razy zdarzyło mi się, że w Mundial Team-ach nie zostałem wpuszczony na hale pod pretekstem pozostawiania śladów...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym.
Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.
ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy jest mozliwośc zebym poszedł do swojego internisty z prośba o skierowanie do urologa, i wtedy ten zabieg byłby za darmo ?? i w takim wypadku jaki jest średni czas oczekiwania na taki zabieg ?
|
|
|
|
|
?
|
|
?
chcesz się poddać obrzezaniu ??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
mysle ze aż takie posuniecie nie bedzie potrzebne w moim wypadku, ale oceni to lekarz.prosze o odpowiedz
|
|
|
|
|
?
|
|
?
jakiś czas temu widziałem program w telewizorni akurat odnośnie obrzezania, zabieg niby jest na znieczuleniu ogólnym, kosztuje 5k PLN a całkowitą sprawność odzyskuje się po 10 dniach 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
czy któs z was może orientuje sie ile kosztuję zabieg leczenia stulejki ?? chodzi mi o to na jaki koszt sie nastawić licząc konsultacje przed zabiegiem, sam zabieg i ewentualnie jakas rehabilitacje. myśle oczywiscie o prywatnym zakładzie leczniczym.
Jaki jest mniej wiecej czas trwania tego leczenia od momentu pierwszej wizyty do odzyskania pełnej sprawnosci.
ewentualnie jak to rozegrac żeby było za darmo/jak najtaniej. dzieki za pomoc. Zabieg jest refundowany przez NFZ. Poszczegolne placowki maja limity, wiec najlepiej by bylo abys po prostu podzwonil.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale pierwszy krok to udanie sie do swojego internisty z prośbą o skierowanie do urologa ??
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
no i czy wiesz ile sie czeka na taki zabieg ?? czy tak jak na tomograf co najmniej pół roku czy kwestia dni ?? o nie wiem czy liczyc na refundacje z NFZ le zabieg bedzie za x miechów czy moze cena jest na tyle niewygórowana ze warto zapłcic i mieć ,,od ręki''
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|