|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ciekawe jak Górnik w piatek zagra, wczoraj kupilem bilety, a dzis widze aktualizacja:
- w okraglaku 70szt, a pozostale fc`y to 50, 60... z 7 000, ciekawe gdzie reszta
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
co za żenada...
gra człowiek raz na rok te obsrane challengery i qrwa drugi dzień zwłoki przeciez to tylko Twoja wina , ze to grales ,oni pogody sobie nie wybrali  Ty nie cwaniakuj, że masz taką selekcję zdarzeń, bo dwa razy (pierwszy i ostatni) zagrałem Twój typ hokejowy gdzie sraxa miała Tychy powieźć:) a co to jest sraxa ? PRZEPRASZAM ,SPECJALNIE PODALEM TEN TYP ZEBY KTOS PRZEGRAL nieładnie szydzić, że ktoś gra challengery, skoro sam grasz zdarzenia z udziałem ukochanego klubu, a wiadomo jak to z obiektywizmem wtedy jest...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie macie Mastersa i zawodników, których dobrze znacie i nie raz widzieliście a gracie jakie nołnejmowe badziewie, nigdy tego nie rozumiałem..  Nuuuudaaaaa. Co chwilę to samo. Poziom jest zbyt wyrównany by z czystym sumieniem grać duże stawki. Challengery to co chwilę coś nowego, zdecydowanie łatwiej wyłapać style gry, charakterystyki, obecną formę. Zdecydowanie ciekawiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
El D1ABLO napisalem ze to tylko i wylacznie Twoja wina , ze to dales , tamci zapewne tez ubolewaja nad pogoda a Ty mi jedziesz po klubie i wypominasz nietrafione rzeczy , sprobuj sam cos pisac przed meczami jesli tak wypominasz- bo tez obiektywny chyba nie byles ! odnosnie hokejowej Cracovii to chyba normalne , ze byla faworytem calego sezonu a pilkarska czesto gram , ze dostanie po dupie ! z reszta ja to polecam z cala odpowiedzialna, ale Ty decydujesz czy grasz czy nie i to glownie Twoja tez wina , POZDRO NO OFFENCE !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Fro Lech i zdecydowanie wieksze 'manipulacje' , tez musisz to dodac jak tak opisales 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
@Fro Lech i zdecydowanie wieksze 'manipulacje' , tez musisz to dodac jak tak opisales  Z czasem można nauczyć się omijać "podejrzane" manipulacje.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Macie kamerkę z Trani (rzut beretem do Baletty) http://www.traniblu.it/webcam.phpChmury deszczowe, ale na razie nie pada.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaczęli ale nie działa livescore z reszty kortów , to dziady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bautista-Agut 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gdzie mozna zobaczyc statystyki z 1 seta w meczu Navarro-Decound?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o zvonimir reaktywował topic jak tylko Fro podał analizy w dziale tenisowym  chyba, ze Fro to zvonimir 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktos z WTA moze doradzic cos ? chce do hoka dolozyc 1 mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o zvonimir reaktywował topic jak tylko Fro podał analizy w dziale tenisowym  chyba, ze Fro to zvonimir  pozwolisz, że nie skomentuje. chyba, że mogę nazwać cię idiotą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Różnie z tym bywa. Na pewno nie do grania przyszły tydzień w Napoli - Kamorra pewnie pomacza tam swoje paluchy  Chociaż ostatnio głośno o akcji tamtejszej policji na nich i zajęcia pokaźnego majątku. Przy dobrej selekcji szybko można odrzucić mecze o podwyższonym ryzyku. Nie grając meczu pewnej grupy zawodników.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o zvonimir reaktywował topic jak tylko Fro podał analizy w dziale tenisowym  chyba, ze Fro to zvonimir  pozwolisz, że nie skomentuje. chyba, że mogę nazwać cię idiotą. no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm? Craax ja Errani i Pironkovą na 1 rzut oka sobie wpisałem.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Zvonimir wrócił??  dajcież linka Anfalaście :0
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Piękny dzien i zaraz poczuje po raz pierwszy w tym roku zapach spalonego oleju rycynowego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no jak ja jestem idiotą to podaj epitet dla człowieka co, zebra o 5 zł od obcych ludzi po forach internetowych a potem ma problemy z oddaniem. Do tego jest niesłowny, bo juz mial konczyc kariere i w topicach daje lewe stawki. hmmm? 1. epitet dla człowieka, który żebrze o 5 zł i nie oddaje to śmieć. niestety, ku twemu niezadowoleniu, nie jestem taką osobą. 2. nie jestem zvonimirem, a sprawa była już wyjaśniana. moderator który wtedy pod tym pretekstem mnie zbanował i rozesłał taką famę po forum pokazał wybitny brak kompetencji, a chwilę później brak jakiejkolwiek kultury osobistej. specjalnie dla ciebie: zaufanemu moderatorowi wysłałem skany swoich dokumentów. nie wierzysz? popytaj - kto pyta nie błądzi. 3. z niesłownością i lewymi stawkami do jest skierowane do mnie (HenkSiracius) czy do zvonka? bo nie wiem, co odpowiedzieć, trochę mnie zaskoczyłeś.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie myslicie ze Kubot ugra seta? 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
2 tygodnie w Pradze przygotowywal sie do tego meczu jak sie nie spali ma szanse na zwyciestwo bo widzialem Nalbiego w IW i szalu nie bylo widac ze jeszcze nie doszedl do formy , widoczny brak ogrania meczowego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|