Rychu śmie dissować Eldokę? o kurna to się porobiło.
w 1.13s. jest zaczepka na Pelsona i Eldo
jak chłopaki z Molesty plus Eldo odpowiedzą to beff z Tede będzie jak pikuś
`` HU* mnie obchodzi co powiedział Eldo...`` uważasz, że to jest zaczepka? no może Go hu* to obchodzi i o tym rapuje. Peja nic nie ma do muzyki Eldo, tylko konkretnie chodzi mu o wywiad w Cgm i jeśli dobrze pamiętam o tym co napisał na facebook`u.
trzeba było wpierw sprecyzować o co chodzi a nie Mu piątke przybijać A jeśli chodzi o Eldo to na forach uważają to za diss lub jak wolisz zaczepkę.........a czas pokaże co z tego wyniknie. Osobiście Mnie to wali ps. nie zaśmiecajmy wiecej tematu
Panowie ... stare z Was chłopy a zachowujecie się jak gimnazjaliści Co do tej całej zabawy Rysia z Jacusiem, to trochę śmieszna jest. I tak się zastanawiam czy przed 50 skończą bo w końcu albumy promować trzeba Co do Leszka to mam nadzieję, że jest na tyle inteligenty że daruje sobie jakąkolwiek odpowiedź na zaczepkę Rysia.
Peja lol Nie dosc, ze z siebie posmiewisko zrobil, to jeszcze brnie w to dalej. A Eldoka to nie ten poziom intelektualny, podejrzewam, ze ma w dupie te zaczepki. Swoja droga wczoraj bylem na koncercie w Osw, dali rade z Dioxem, szkoda, ze tak krotko.