|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Suarez  ok tej pani już dziękujemy, kur... własnego podania w ogóle nie potrafi utrzymać 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
carla wczoraj juz powinna być w domu
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
14.08 Suarez wygrywa 1-szy gem serwisowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:) Tylko, że funny do tych przemyśleń doszedłeś po pierwszym secie. Przed meczem, taki wylewny nie byłeś( ja nie gram derbów z zasady).
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:) powiadasz że Suarez gra pasywanie, to dlaczego na trzy dotychczasowe spotkania między tymi zawodniczkami Suarez wygrała dwa? wiesz nie chce mi się szukać czy napisałeś gdzieś wcześniej że stawiasz na Martinez ale szczerzę w to wątpię (oczywiście jeśli to zrobiłeś, to zwracam honor) ale mimo wszystko z tą pasywną grą Ci nie wyszło bo h2h jest 2:1 dla Suarez 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oscar chyba nie chce wygrac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oscar zapewne odda 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:) Tylko, że funny do tych przemyśleń doszedłeś po pierwszym secie. Przed meczem, taki wylewny nie byłeś( ja nie gram derbów z zasady). do tych przemyśleń doszedłem przed meczem,inaczej nie zdążyłbym tego postawić,a na czacie nie siedzę 24/h żeby się od razu z tym dzielic,wszedłem to zapytałem. To jakaś zbrodnia?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gadanie po 1 secie ... A przed meczem cisza  Suarez ma lepsze uderzenia niż Martinez , tyyle że ta dobra w defensywie i umie trzymać piłkę w korcie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oscar 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i hernandez zlamany przez cienkiego Dodiga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, co myslicie o Flavi?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:) powiadasz że Suarez gra pasywanie, to dlaczego na trzy dotychczasowe spotkania między tymi zawodniczkami Suarez wygrała dwa? wiesz nie chce mi się szukać czy napisałeś gdzieś wcześniej że stawiasz na Martinez ale szczerzę w to wątpię (oczywiście jeśli to zrobiłeś, to zwracam honor) ale mimo wszystko z tą pasywną grą Ci nie wyszło bo h2h jest 2:1 dla Suarez  jak się ma styl gry do h2h? jeżeli ktoś gra pasywnie,to tak gra , bez względu na to czy wygrywa czy przegrywa.;) nie zacznie nagle atakować i chodzić do siatki. Nie dzielilem się,bo mnie nie było zresztą nie mam takiego obowiazku, po prostu zapytałem dlaczego carla, a wy się rzucacie w momencie, jak pies na mięso.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dlatego kursy były równe co mnie nie dziwi . A widocznie dziś lepszy dzień ma Martinez więc wygrywa. Jutro wynik mogłby być 2-6 3-6 dla Carli  To baby i ciul 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dlaczego graliście carle? tak z ciekawości;) a dlaczego grałeś Martinez? bo myślałem,że kurs będzie w granicach 1.45, jak wszedłem do totka i zobaczyłem 1.80...wziąłem w ciemno:) Oglądałem wczoraj suarez, serwis słabiutki,gra na przerzut,zero wygrywającego uderzenia. Martinez gra mocno,atakuje i jest skuteczna przy siatce, to jest dobre na taką pasywną gre;) tak sobie to szybko przemyślałem. Teraz Twoja kolej,czemu carla?:) Tylko, że funny do tych przemyśleń doszedłeś po pierwszym secie. Przed meczem, taki wylewny nie byłeś( ja nie gram derbów z zasady). do tych przemyśleń doszedłem przed meczem,inaczej nie zdążyłbym tego postawić,a na czacie nie siedzę 24/h żeby się od razu z tym dzielic,wszedłem to zapytałem. To jakaś zbrodnia?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, co myslicie o Flavi? niezła jest 
|
|