|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Staracze jestes jednak jełop
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
makaron przesadza z tymi skrotami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wawrinka następny bp , Come On !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
4-4 Stachu 2x lepszy ! Ale dużo błędów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stachu po seta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
jaki masz problem człowieku? Naucz się czytać ze zrozumieniem,dowiedz się co znaczy " ? " na końcu zdania,a potem komentuj. Co takiego jest w pytaniu " dlaczego graliście carle? " ja pierdole, potem się dziwić,że Polacy są jednym z najgłupszych narodów,jak czytać nie potrafimy. Pozdrawiam hehe co Cię skłoniło do zagrania na Martinez?  cieszy mnie fakt, że Suarez wygrała i tacy "mądralińscy" przegrali! następnym razem nie cwaniacz po I secie  pozdrawiam nie rozumiem dlaczego ten argument uznajesz za głupi,ale pewnie Ty wiesz coś,czego ja nie wiem. Twoim zdaniem Suarez nie gra pasywnie,nie gra tylko żeby przebić i nie zrobić błędu,a nie przypadkiem zaatakować i podejść do siatki? tak właśnie gra,dlatego jej gre określa się mianem pasywnej (sic!) fakt,ale kłopotliwe pytanie,szydercze prawie,prawda? Można odpowiedzieć,mecz trwa, zagrałem suarez bo to,to i tamto i byłby koniec tematu, ale nie. Dać dziecku temat do bezowocnej dyskusji t osię uczepi jak rzep wiadomo czego. bez odbioru. dziecku  Suarez może grać pasywnie i ja tego nie kwestionuje, tylko śmieszy mnie fakt że napisałeś o tym po I secie i że podałeś to jako argument, skoro Suarez grając w przeszłości także pasywnie pokonała Martinez dwukrotnie  śmieszą mnie tacy ludzie jak Twoja osoba! a teraz zakończmy już tą dyskusję bo i tak swojej głupoty nie zobaczysz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jaki masz problem człowieku? Naucz się czytać ze zrozumieniem,dowiedz się co znaczy " ? " na końcu zdania,a potem komentuj. Co takiego jest w pytaniu " dlaczego graliście carle? " ja pierdole, potem się dziwić,że Polacy są jednym z najgłupszych narodów,jak czytać nie potrafimy. Pozdrawiam hehe co Cię skłoniło do zagrania na Martinez?  cieszy mnie fakt, że Suarez wygrała i tacy "mądralińscy" przegrali! następnym razem nie cwaniacz po I secie  pozdrawiam nie rozumiem dlaczego ten argument uznajesz za głupi,ale pewnie Ty wiesz coś,czego ja nie wiem. Twoim zdaniem Suarez nie gra pasywnie,nie gra tylko żeby przebić i nie zrobić błędu,a nie przypadkiem zaatakować i podejść do siatki? tak właśnie gra,dlatego jej gre określa się mianem pasywnej (sic!) fakt,ale kłopotliwe pytanie,szydercze prawie,prawda? Można odpowiedzieć,mecz trwa, zagrałem suarez bo to,to i tamto i byłby koniec tematu, ale nie. Dać dziecku temat do bezowocnej dyskusji t osię uczepi jak rzep wiadomo czego. bez odbioru. dziecku  Suarez może grać pasywnie i ja tego nie kwestionuje, tylko śmieszy mnie fakt że napisałeś o tym po I secie i że podałeś to jako argument, skoro Suarez grając w przeszłości także pasywnie pokonała Martinez dwukrotnie  śmieszą mnie tacy ludzie jak Twoja osoba! a teraz zakończmy już tą dyskusję bo i tak swojej głupoty nie zobaczysz  nie będe tego komentował,bo nie Tobie oceniać czy ktoś jest głupi czy mądry, czy ten niezbyt inteligentny,i to nie o mnie źle świadczy. O Panie. i'm a bad person,very bad and so stupid. łoło. Ahoj.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sett 
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
nie będe tego komentował,bo nie Tobie oceniać czy ktoś jest głupi czy mądry, czy ten niezbyt inteligentny,i to nie o mnie źle świadczy. O Panie. i'm a bad person,very bad and so stupid. łoło. Ahoj. czytaj ze zrozumieniem funny  nigdzie nie napisałem że jesteś głupi, czy też niezbyt inteligentny, wspomniałem tylko że nie przyznasz się do popełnionej głupoty! a jedna taka głupota nie robi z Ciebie głupka (nie bądź wobec siebie taki surowy) każdy popełnia błędy  bez odbioru
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie govortsova jest w gazie czy miala do tej pory takie slabe przeciwniczki, jak widzicie jej szanse z cibulkova ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stahkovsky przegrał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Staś po 4,33 1 set  jak za darmo  Starace łam i atakujemy Stasia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wawrinka 2-1* , potem co  ? chyba Florent da rade.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
potem to zeballos da rade 
|
|