|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
podziękować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Proszę o kontakt na PW osoby, które studiują coś związanego z reklamą/marketingiem/PR-em albo mają w tych kwestiach po prostu wiele ciekawych pomysłów. Wszystko wytłumaczę na PW. Dzięki z góry na odzew chłopaki i dziewczyny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebny ktoś z kontem PayPal na którym posiada minimum 80 zł bo muszę dokonać szybkiej wpłaty jeszcze dziś. Kasę przesłałbym zwykłym przelewem jutro z dopłatą +10zł za życzliwość. Chętnego prosiłbym o kontakt gg 9475066
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Siemanoooo  mam prosbe do osob z UK albo do zorientowanych. Bedac w Londynie i chcac nauczyc sie jak najwiecej czytalem w biblotekach gazety z UK, np The Indenpendet, Guardian, The Times. Prosze o napisanie mi tytulow pozostalych dziennikow i ich podzialu politycznego, czy to gazeta prawicowa, lewicowa - wiem ze tez taki podzial one majaNo a jakby ktos jeszcze podal inne dzienniki z US to byloby to juz niebiansko [np. Washington Post, NYTimes] Thank you 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
* Daily Express * Daily Herald * Daily Mail * Daily Star * Financial Times * London Gazette * South Wales Echo * The Daily Mirror * The Daily Telegraph * The Guardian * The Herald * The Independent * The Scotsman * The Sun * The Times * Western Daily Press
to lista dzienników wychodzących na Wysach, ale nie wiem o ich orientacji politycznej, najlepiej poszukaj sobie o tym w sieci, np. w Wikipedii
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam, zadam debilne pewnie dla Was pytanie ale no mam konto bankowe z kartą kredytową dopiero od niedawna i pierwszy raz chciałbym za jej pomocą wypłacić pieniądze. Jak chce wypłacić pieniadze 'za pomoca karty kredytowej' to tak samo długo idą pieniadze na konto jak za pomoca wypłaty 'na konto bankowe' czy krocej? I mam rozumieć , że jak wchodze na swoje konto internetowe to tam wypłata jest ksiegowana a nie jakos 'dowiem sie dopiero czy mam pieniadze jak przejde sie do bankomatu'? Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
a tutaj lista dzienników wychodzących w USA:
* The Blade * Chicago Sun-Times * Chicago Tribune * Christian Science Monitor * Dziennik Związkowy * Los Angeles Times * National Review (USA) * New York Daily News * New York Herald * New York Post * New York World * Nowy Dziennik (Polish Daily News) * The Philadelphia Inquirer * San Francisco Examiner * The American Conservative * The Boston Globe * The Globe (dziennik) * The New Republic * The New York Times * The Wall Street Journal * The Washington Post * The Washington Times * USA Today
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, zadam debilne pewnie dla Was pytanie ale no mam konto bankowe z kartą kredytową dopiero od niedawna i pierwszy raz chciałbym za jej pomocą wypłacić pieniądze. Jak chce wypłacić pieniadze 'za pomoca karty kredytowej' to tak samo długo idą pieniadze na konto jak za pomoca wypłaty 'na konto bankowe' czy krocej? I mam rozumieć , że jak wchodze na swoje konto internetowe to tam wypłata jest ksiegowana a nie jakos 'dowiem sie dopiero czy mam pieniadze jak przejde sie do bankomatu'? Z góry dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam  Nie wypłacisz pieniędzy z karty kredytowej "na konto". Karta kredytowa jest do płacenia w sklepach itp. A wypłata gotówki z bankomatów za pomocą kredytówki to chyba najdroższy sposób wypłacania pieniędzy... Do bankomatu idź z debetówką.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00 Jak co tydzień podbijam kto ma czas prosze o punkciki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje przelac pieniazki z intelgo do kredyt banku.
Pytanie brzmi czy przelewy24 moga mi jakos pomoc ? Nie iwem jak dziala ten serwis, nie za bardzo moge sie teraz wczytac w sposob ich funkcjonowania. Jak sobie licza gdybym chcial przelac pieniazki na kredytbank wlasnie poprzez przelewy24 ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam dziwny problem z muzyka na kompie a konkretnie z dzwiekiem ;/ nagle dzis piosenki w winampie leca inaczej tzn. slowa sa jakies nie wyrazne a muzyka zaglusza te slowa ;/ i to nie jest w ustawieniach w winampie bo sluchajac z wrzuty piosenek jest tak samo ;/. wie ktos mzoe co jest grane;)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos mi sie schrzanilo z youtubem. filmiki sie nie laduja, nie widac obrazkow miniaturek ani paska stanu(?) wyglada to tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2184316340d17180.htmlco sie stalo i jak to naprawic?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
flashplayera przeinstaluj moze
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po jakim czasie najpóźniej może dojść depozyt przez Przelewy24 z Mbanku? czekam już dobre pół godzin
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy transformatorek do lampek LED, które są w meblach może być włączony non stop? Gdy miałem włączone dobrych kilka godzin był on ciepły i to mnie zaniepokoiło, bo kontakt gdy zasune meble do ściany będzie niedostępny i planowałem właśnie, że transofmatorek będzie włączony non stop (lampki zapala się osobnym przyciskiem) jednak czy nie grozi jakieś przegrzanie itp ? Wie ktoś jak to jest?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Potrzebuje kursy na mecz Twins-Boston i NYY-LAA z dnia dzisiejszego - interesuja mnie kursy na zwyciestwo i na handi -1.5 .
Z pewnego powodu nie mialem dostepnu do neta i nie spisałem kursu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
BTW - nie chce live , chce sprzed meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BTW - nie chce live , chce sprzed meczu. http://www.livesports.pl/baseball/Tu masz, klikasz mecz i masz kurs przedmeczowy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może ktoś posiada ta norme w jeżyku polskim
PN-EN 1993-1-5 Blachownice
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mamtroszke kasy..w co w waszym zdaniem najlepiej jest zainwestowac ? Tylko nie mowic ze w zaklady sportowe itp Chodzi mi o jakies sprawdzone lokaty itp. Czy cos godnego polecenia  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|