|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeżeli nie dochodzi do wymiany pieniądza to przewalutowania i prowizji nie będzie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
zastanawiam sie nad zmiana waluty konta z euro na pln, czy wplacajac karta kredytowa lub debetowa w pln, na konto wplywa tyle samo srodkow czy sa jakies prowizje, przewalutowania ? Ciekawe czy obsługują płatności Netellerem w PLN, bo część firm do dziś nie udostępniła naszej waluty dla tej formy płatności. Globus, pamiętaj też że masz opcję P24 gdybyś chciał, ale rozumiem że zależy Ci na wypłacaniu także na kartę?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W Pinku można spokojnie wpłacać w PLNach poprzez Netellera 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
od 2 dni nie dziala mi strona pinnacle, ma ktos rowniez ten problem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie dzialala i nadal dziala tak jak nalezy.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mozna zmienic walute u nich ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Trzeba wysłać do nich maila, potem poproszą o Twoje dokumenty w celu weryfikacji konta i ręcznie zmienią walutę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a jak z przeliczeniem waluty ? mam teraz w pln a chce na euro rozumiem ze srodki ktore sa na koncie zostana przeliczone z jakas prowizja?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie wiem, czy nie poproszą o wypłatę pieniędzy i ponowny depozyt na nowe konto. Ja zmieniałem walutę przy pustym koncie.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam tak się zastanawiam nad bukiem czy wybrać pinnacle czy bet365, jakieś przmeyślenia co do tego? pinnacle oferuje widze dosyc fajne kursy na NBA i chyba tenis. Czy można grać duble nba? bo na tym by mi zależalo. i jak tam z graniem live nba?
|
|
|
|
|
|
|
Oba buki świetne, Bet365 jest w czołówce jeśli chodzi o live. Pinny zaś od lat daje nam bardzo atrakcyjne kursy choć np. w piłce nożnej trzeba być fanem handicapów azjatyckich by to docenić.
Pinny kiedyś skupiał się na amerykańskich klientach tak więc NBA będzie miał dobry, chociaż sam wiesz jak jest, w buku z dużymi marżami też możesz czasem trafić dobry kurs akurat na drużynę, która Cię interesuje. Live mają na NBA choć nigdy u nich tego nie testowałem, może ktoś inny próbował i dorzuci kilka słów.
Obie firmy szybko płacą. Pinny od lat wyznacza najwyższe standardy pod tym względem, natomiast Bet365 tez bardzo szybko wysyła, szczególnie na Netellera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam tak się zastanawiam nad bukiem czy wybrać pinnacle czy bet365, jakieś przmeyślenia co do tego? pinnacle oferuje widze dosyc fajne kursy na NBA i chyba tenis. Czy można grać duble nba? bo na tym by mi zależalo. i jak tam z graniem live nba? Co do tego live na Pinnacle, to o ile sie nie mylę wygląda to tak że na NBA (NHL) to kursy są online tylko w przerwach miedzy kwartami (tercjami).
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Pinnacle nie jest do grania live. Pinnacle to mega profesjonalny bukmacher. Absolutna czołówka światowa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadza się, ale skoro kolega pyta o live  to trzeba mu odpowiedzieć.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zgadza się, ale skoro kolega pyta o live  to trzeba mu odpowiedzieć. Hehe tak, ale ja swoją wypowiedź nie kierowałem akurat do Ciebie  Też odpowiadałem koledze  Jeśli myśli sobie o grze live tak jak np. BF, bet365 czy bwin to lepiej dać sobie spokój z Pinnacle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Było RE: nivet więc zrozumiałem, że do mnie  Wiadomo Pinny ma inne zalety niż posiadanie live, oferta na US sports (marża), piłka nożna w której trzeba jednak mieć przychylne nastawienie do handicapów (choć 1x2 też przecież są). Jeśli live jest dla niego ważny to trzeba szukać w innych bukach... 
|
|
|
|
|
|
|
Kolejny plus to limit, który się resetuje przy zmianie kursu. Możesz przywalić za max, kurs się zwykle minimalnie wtedy zmienia, po czym możesz ponownie zagrać za maksymalną stawkę. I tak w kółko.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kolejny plus to limit, który się resetuje przy zmianie kursu. Możesz przywalić za max, kurs się zwykle minimalnie wtedy zmienia, po czym możesz ponownie zagrać za maksymalną stawkę. I tak w kółko. kurcze no to ja tak nie mam  jak przywale za max to nawet po zmianie kursu nie da rady za więcej
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|