Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 11 1 2 3 10 11
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam,

Chciałem się trochę zareklamować.. Zbliża się czas wakacji, wczasów, wypoczynku.. Bardzo chętnie pomogę.

www.trendtravel.pl [trendtravel.pl] - to adres mojej Agencji Turystycznej.

Piszcie na maila, na PW lub w tym temacie, ja postaram się coś odpowiedniego znaleźć.

ps. Strona się u Was wyświetla poprawnie?

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Pracuję na Mac'u i wyświetla mi się dobrze. Z chęcią przez Was zrobię Egipt jak tylko znajdę trochę czasu.

Pozdrawiam. toast

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
mi się niestety strona nie wyświetla

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Mi się wyświetla i wygląda całkiem nieźle, ale pomysł trochę nad pozycjonowaniem i optymalizacją bo... Twoja strona nie została nawet jeszcze zindexowana przez googla smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam, dzięki za opinie.

Nie myślałem, by działać globalnie, raczej chcę się skupić na moim lokalnym rynku.

No i oczywiście myślałem o naszej wspaniałej społeczności mecz.pl smile Przewiduję rabaty smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a jakie rabaty bo ja chetnie bede uzywal smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mody maja all inclusive za darmo laugh

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Myślę, że jestem w stanie - jako świeżak, jeśli chodzi o staż w umowach z touroperatorami - dać do 5% od osoby.

Pozdrawiam.

PS. Temat można podwiesić, jeśli Conrad się zgodzi..

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by cassapian
mi się niestety strona nie wyświetla

Dalej nic? Podaj jakieś parametry sprzętu, przeglądarki..

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
teraz wszystko śmiga ok smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Conrad a moją stronę zareklamujesz jakoś u siebie? :> może być nawet link w stopce smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Conrad
Pracuję na Mac'u i wyświetla mi się dobrze. Z chęcią przez Was zrobię Egipt jak tylko znajdę trochę czasu.

Pozdrawiam. toast

Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy o 3.56 na pierwszy rzut oka przeczytalem "Pracuje w Mac`u..." laugh

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Panowie i Panie! Rabat 5% dla Wszystkich ludzi z mecz.pl

Piszcie zapytanie, ja będę szukał..

Zapraszam!

M
2fast 2furious
2fast 2furious
M Offline
Gdzie macie swoją siedzibę ? Działacie tylko przez internet ?
Nie wiem jak inni, ale ja nigdy bym nie wykupił wycieczki w biurze podróży, które działa wyłącznie przez internet. Znając zdolność Polaków do kombinowania i oszustwa preferowałbym zakupy wycieczek w lokalu, a nie przez internet. Po problemach na wycieczce zawsze potem można podejść do takiego lokalu i wyżyć się na właścicielu/pracowniku laugh Łatwiej też w cywilizowany sposób dochodzić swoich praw, gdy wiemy gdzie się udać. O ile oczywiście biuro nadal w tym samym lokalu urzęduje laugh
Poza tym w takich lokalach często pracują bardzo miłe i fajne panie laugh

Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by majner
Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie.

Na pierwszy rzut oka logiczne, ale...

Jak do tej pory w Polsce oszukiwaly ludzi i robily przekrety wlasnie biura majace wypasione lokale i zaplecze.

Nie slyszalem o oszustwach biur internetowych smile

Poza tym, zawsze mozesz poprosic o wyciag z wpisu do rejestru DG ,NIP, dane personalne wlascicieli.

Jezeli natomiast trafisz na oszusta to zadna roznica czy pocalujesz pustego maila czy klamke w lokalu.

A tak na marginesie to zawsze lepiej organizowac sobie wakacje, wczasy i wyjazdy na wlasna reke.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by amkwish
(...)
A tak na marginesie to zawsze lepiej organizowac sobie wakacje, wczasy i wyjazdy na wlasna reke.
Otóż to! Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjazd na własną reke wszak lepiej być podróżnikiem i nie wiedzieć dokąd się jedzie niż być turystą i nie wiedzieć gdzie się było smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam,

Nie mogę się z Tobą zgodzić Majner..
Tak jak Amkwish powiedział, oszukany możesz być wszędzie, w internecie jak i w BP stacjonarnym.. Co więcej, tak na dobrą sprawę, póki nie wrócisz z urlopu, nie wiesz jakie niespodzianki Cię czekają. Wystarczy przytoczyć ubiegłoroczny przypadek Touroperatora Kopernik Travel. Wszystko było ładnie, aż nagle plajta i zaskoczeni turyści.

Jestem już wystarczająco długo na forum, by w jakimś stopniu mnie kojarzyć. Jesteś z Jaworzna, nie widzę kłopotu, mogę do Ciebie podjechać.. Pamiętaj, że przed jakąkolwiek wpłatą, możesz zadzwonić do Touroperatora i potwierdzić swoją rezerwację. Na każde dane mi pieniądze dostaniesz pokwitowanie, dokładnie tak samo jak w stacjonarnym BP.

Działając w internecie znacznie mogę ograniczyć swoje koszta, a tym samym nie jestem zmuszony zachwalać tych kierunków, które są najlepiej premiowane. Najważniejszy jest klient, nie ma lepszej reklamy i rekomendacji, jak zadowolona osoba po udanym urlopie. I tym się kieruję! smile

Pozdrawiam, Łukasz.

B
addict
addict
B Offline
No wlasnie, wakacje sie zblizaja i czas wielki zaczac myslec dokad sie udac. Pragne zaczerpnac nieco informacji od Was na temat pobytu w Chorwacji lub Bulgarii. Kiedy najlepiej rezerowowac hotele i przez jaka strone? Czy oplaca sie zamowic juz teraz hotel czy moze poczekac na "last minute"? Podobnie sprawa sie ma z przewoznikiem - Wizz air. Zamawiajac teraz bilety na sierpien moge liczyc na nizsza cene?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jesli chodzi o Bulgarie polecam Zlote Piaski. Dwukrotnie spedzalem tam wakacje. Ceny na plazy drogie jak to w kurortach, ale wystarczy oddalic sie od plazy kilometr i ceny w sklepach diametralnie spadaja. Duza siec sklepow basenow aquapark smile No i niedaleko do Warny smile

B
addict
addict
B Offline
Znalazlem w ofercie Wizz air takie polaczenie ktore by mi pasowalo gdyz jestem z okolic Pn: Poznań » Bourgas. Pytanie czy teraz rezerowac bilety? No i co z hotelami - gdzie szukac?

Strona 1 z 11 1 2 3 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, $-man, alfa, rafal08, burbon, Lukasz111, aker, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, Akhu), 2,838 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,392
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025