|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Chciałem się trochę zareklamować.. Zbliża się czas wakacji, wczasów, wypoczynku.. Bardzo chętnie pomogę. www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] - to adres mojej Agencji Turystycznej. Piszcie na maila, na PW lub w tym temacie, ja postaram się coś odpowiedniego znaleźć. ps. Strona się u Was wyświetla poprawnie?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Pracuję na Mac'u i wyświetla mi się dobrze. Z chęcią przez Was zrobię Egipt jak tylko znajdę trochę czasu. Pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
mi się niestety strona nie wyświetla
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mi się wyświetla i wygląda całkiem nieźle, ale pomysł trochę nad pozycjonowaniem i optymalizacją bo... Twoja strona nie została nawet jeszcze zindexowana przez googla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, dzięki za opinie. Nie myślałem, by działać globalnie, raczej chcę się skupić na moim lokalnym rynku. No i oczywiście myślałem o naszej wspaniałej społeczności mecz.pl  Przewiduję rabaty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jakie rabaty bo ja chetnie bede uzywal 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mody maja all inclusive za darmo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myślę, że jestem w stanie - jako świeżak, jeśli chodzi o staż w umowach z touroperatorami - dać do 5% od osoby.
Pozdrawiam.
PS. Temat można podwiesić, jeśli Conrad się zgodzi..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi się niestety strona nie wyświetla Dalej nic? Podaj jakieś parametry sprzętu, przeglądarki..
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
teraz wszystko śmiga ok 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad a moją stronę zareklamujesz jakoś u siebie? :> może być nawet link w stopce 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pracuję na Mac'u i wyświetla mi się dobrze. Z chęcią przez Was zrobię Egipt jak tylko znajdę trochę czasu. Pozdrawiam.  Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy o 3.56 na pierwszy rzut oka przeczytalem "Pracuje w Mac`u..." 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie i Panie! Rabat 5% dla Wszystkich ludzi z mecz.pl
Piszcie zapytanie, ja będę szukał..
Zapraszam!
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Gdzie macie swoją siedzibę ? Działacie tylko przez internet ? Nie wiem jak inni, ale ja nigdy bym nie wykupił wycieczki w biurze podróży, które działa wyłącznie przez internet. Znając zdolność Polaków do kombinowania i oszustwa preferowałbym zakupy wycieczek w lokalu, a nie przez internet. Po problemach na wycieczce zawsze potem można podejść do takiego lokalu i wyżyć się na właścicielu/pracowniku  Łatwiej też w cywilizowany sposób dochodzić swoich praw, gdy wiemy gdzie się udać. O ile oczywiście biuro nadal w tym samym lokalu urzęduje  Poza tym w takich lokalach często pracują bardzo miłe i fajne panie  Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taką stronę z ofertą wycieczek i wczasów może sobie zrobić każdy. Pozbierać kasę od ludzi i zamknąć biznes. Nie twierdzę, że mając lokal nie da się takiego przekrętu zrobić, ale mając swój lokal wiarygodność takiego biura znacznie wzrasta - przynajmniej jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka logiczne, ale... Jak do tej pory w Polsce oszukiwaly ludzi i robily przekrety wlasnie biura majace wypasione lokale i zaplecze. Nie slyszalem o oszustwach biur internetowych  Poza tym, zawsze mozesz poprosic o wyciag z wpisu do rejestru DG ,NIP, dane personalne wlascicieli. Jezeli natomiast trafisz na oszusta to zadna roznica czy pocalujesz pustego maila czy klamke w lokalu. A tak na marginesie to zawsze lepiej organizowac sobie wakacje, wczasy i wyjazdy na wlasna reke.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
(...) A tak na marginesie to zawsze lepiej organizowac sobie wakacje, wczasy i wyjazdy na wlasna reke. Otóż to! Nie ma nic przyjemniejszego niż wyjazd na własną reke wszak lepiej być podróżnikiem i nie wiedzieć dokąd się jedzie niż być turystą i nie wiedzieć gdzie się było 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Nie mogę się z Tobą zgodzić Majner.. Tak jak Amkwish powiedział, oszukany możesz być wszędzie, w internecie jak i w BP stacjonarnym.. Co więcej, tak na dobrą sprawę, póki nie wrócisz z urlopu, nie wiesz jakie niespodzianki Cię czekają. Wystarczy przytoczyć ubiegłoroczny przypadek Touroperatora Kopernik Travel. Wszystko było ładnie, aż nagle plajta i zaskoczeni turyści. Jestem już wystarczająco długo na forum, by w jakimś stopniu mnie kojarzyć. Jesteś z Jaworzna, nie widzę kłopotu, mogę do Ciebie podjechać.. Pamiętaj, że przed jakąkolwiek wpłatą, możesz zadzwonić do Touroperatora i potwierdzić swoją rezerwację. Na każde dane mi pieniądze dostaniesz pokwitowanie, dokładnie tak samo jak w stacjonarnym BP. Działając w internecie znacznie mogę ograniczyć swoje koszta, a tym samym nie jestem zmuszony zachwalać tych kierunków, które są najlepiej premiowane. Najważniejszy jest klient, nie ma lepszej reklamy i rekomendacji, jak zadowolona osoba po udanym urlopie. I tym się kieruję!  Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No wlasnie, wakacje sie zblizaja i czas wielki zaczac myslec dokad sie udac. Pragne zaczerpnac nieco informacji od Was na temat pobytu w Chorwacji lub Bulgarii. Kiedy najlepiej rezerowowac hotele i przez jaka strone? Czy oplaca sie zamowic juz teraz hotel czy moze poczekac na "last minute"? Podobnie sprawa sie ma z przewoznikiem - Wizz air. Zamawiajac teraz bilety na sierpien moge liczyc na nizsza cene?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli chodzi o Bulgarie polecam Zlote Piaski. Dwukrotnie spedzalem tam wakacje. Ceny na plazy drogie jak to w kurortach, ale wystarczy oddalic sie od plazy kilometr i ceny w sklepach diametralnie spadaja. Duza siec sklepow basenow aquapark  No i niedaleko do Warny 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Znalazlem w ofercie Wizz air takie polaczenie ktore by mi pasowalo gdyz jestem z okolic Pn: Poznań » Bourgas. Pytanie czy teraz rezerowac bilety? No i co z hotelami - gdzie szukac?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|