|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Graham prawdę Ci powie. mam jupka śr. 1,8 i nie oddam. co to za porównanie? od 2,3 spadł % mniej więcej tyle co indeks w tym czasie. jak będzie rosło, to jpr zniszczy benchmark. jak to kto ma ich osądzac? ludzie. ci najbardziej prości, bo w kupie siła. im więcej osób ma świadomość o żydowskim kryminale ekonomicznym tym lepiej. można pozostać biernym, ale ja nie po to czytam i piszę w sieci, by przyglądać się postepujacej totalnej unifikacji życia i zniewolenia ekonomicznego czy fizycznego (rfid w przyszłości). poświeciłem już sporo godzin na analize mechanizmu funkcjonowania fedu i jego ośmiorniczych macek oraz syjonistycznych korzeniach władnych osób (tudzież silnie skoligaconych z neokonserwatystami), więc takie pytanie lekko mi uwłacza kolego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ech znow brak konsekwencji  mialem wziac PKOBP wczoraj ale styki nie zagraly i nie wzialem a tak ladnie wygaldala sesja z 26.04 a potem oddawanie na malych obrotach ... nic szkoda gadac Gant nie zwalnia tempa  Serenity niesmialo ale w dobrym kierunku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serenity niesmialo ale w dobrym kierunku  choć 1 argument na potwierdzenie tych słów? dla mnie to na razie pomyłka roku, gniot, śmieć, którego nikt nie chce, i wobec ktorego na dziś dzień poza nadzieją nie mogę liczyć na nic więcej  jako, że musiałbym opylić po 35gr to czekam  sie pewnie k.urwa doczekam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no przeciez widzisz ze na 0,36 jest dno poki co oczywiscie i glownie z prawej strony schodzily zlecenia, jeszcze nie bedziesz chcial sprzedawac ponizej 0,45 jesli wytrzymasz, mnie sie nie spieszy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki byłby efekt usunięcia nierobów ze strefy Euro? Myślę, że dałoby to dobry przykład dla innych krajów, że po pierwsze Niemcy nie będą Ci fundować śniadanie, obiad i kolację, a po drugie nie jest to klub gwarantujący stałe miejsce w nim. Spartaczysz swoje finanse, wylatujesz. Na nieszczęście Niemców kolejka "nierobów" jest długa. Oni doskonale wiedzą, że jedno takie plemię zamieszkuje całkiem nieodległe terytorium. Po drugiej stronie Odry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdyby usunac wszystkich nierobow z UE to kto by zostal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdyby usunac wszystkich nierobow z UE to kto by zostal?  chinole 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://dwagrosze.blogspot.com/2010/04/dzien-zwyciestwa-nadchodzi.htmlgenialne  -- Nadsybskrypcja w transzy indstytucjonalnej w ofercie akcji PZU była dziewięciokrotna, a wśród inwestorów instytucjonalnych 59 proc. stanowią krajowi, a 41 proc. zagraniczni i co? jelonki sie zapisaly na akcje?
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
mocno sie starają , ale euro sie chwieje dalej wraz z giełdami walniecie Włoch czy Hiszpanii bedzie juz nie do ogarniecia , jesli morgany i sachsy na to graja to masakra na edku dopiero przed nami
miłego długiego łykendu
POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Co to juz koniec  Myslalem ze troche dluzej postrasza , kilka dni przynajmniej  Co powie Merkel dzis o 16.45 ?? Wygoni Grekow z Uni czy rzuci kilka okruchow na zachete dla reszty potrzebujacych ... szum płaska korekta a potem nowe szczyty do lipca 60 % gleboka korekta teraz , a potem boczniak 20% pierdut 20% zmieniam swoja prognozę gleboka korekta teraz , a potem boczniak 50% szum płaska korekta a potem nowe szczyty do lipca 30 % pierdut 20% wig20 2000-2100 na koniec maja EUR/USD 1,20 - 1,25 USD/PLN 3,30-3,40 jednym słowem stawiam na bardzo zimny maj POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ELDO, co skłoniło Cię do zmiany swoich prognoz??
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
ELDO, co skłoniło Cię do zmiany swoich prognoz?? Goldman Sachs , moim zdaniem to nie jest szum przed wybiciem by teraz tanio sie okupic , ale prawdziwa walka administracja kontra banki , dlatego goldmana wyciagneli z szafy. POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ELDO, co skłoniło Cię do zmiany swoich prognoz?? Goldman Sachs , moim zdaniem to nie jest szum przed wybiciem by teraz tanio sie okupic , ale prawdziwa walka administracja kontra banki , dlatego goldmana wyciagneli z szafy. POZDRO ELDO Rozumiem, że w związku z powyższym będziesz redukował ilość swoich akcji. Ganta też sprzedajesz??
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
ELDO, co skłoniło Cię do zmiany swoich prognoz?? Goldman Sachs , moim zdaniem to nie jest szum przed wybiciem by teraz tanio sie okupic , ale prawdziwa walka administracja kontra banki , dlatego goldmana wyciagneli z szafy. POZDRO ELDO Rozumiem, że w związku z powyższym będziesz redukował ilość swoich akcji. Ganta też sprzedajesz?? niewykluczone , jeszcze sie nie zdecydowalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeden fundemantalny błąd: administracja vs banki.
jeśli zechcesz przedstaw nazwiska i organizache stojące za 2 stronami.
może masz inną wizję niż ja. bo ja stracilem troche czasu na analize danych, metoda dedukcji, indukcji i syntezy dostepnych informacji wiem, że po obu stronach stoja osoby majace wspolny interes. dlatego smieszy mnie to show. goldman jest nietykalny, jesli cos sie zmieni w tej materii to bedziemy mieli mad maxa kolejna czesc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz jedyni i słuszni sprawidliwi wypuszczą na ulice skomasowane oddziały konne, armatek wodnych itp będzie troche jatki ale tłum sie ujarzmi w końcu. do czasu. za kilka lat w grecji sceny z gate 13 będą li tylko piknikiem zakonnic, greków już praktycznie nie ma na mapie:) powtórka z argentyny izunia, a to że odłożyli to w czasie, cóż - to tylko ludzie p.s. sp500 +1,31% na nic wulkany, wycieki ropy, drukarki helladyczne. ma rosnąć to urośnie. ale apogeum panującego socjalizmu będzie dotkliwe, niestety a może i stety eurosojuz pierdyknie za naszego życia  przynajmniej ekonomicznie i społecznie. prawnie już niekoniecznie. podobieństwo do komitetów i struktur władzy zsrr bije po oczach. ale kogo? usrael? chiny? grając w jednej lidze albo jesteś mocny i grasz sam, albo sie dostosywujesz bo wypadasz poza spółdzielnie.
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
jeden fundemantalny błąd: administracja vs banki.
jeśli zechcesz przedstaw nazwiska i organizache stojące za 2 stronami.
może masz inną wizję niż ja. bo ja stracilem troche czasu na analize danych, metoda dedukcji, indukcji i syntezy dostepnych informacji wiem, że po obu stronach stoja osoby majace wspolny interes. dlatego smieszy mnie to show. goldman jest nietykalny, jesli cos sie zmieni w tej materii to bedziemy mieli mad maxa kolejna czesc. ropzumiem ze Ty za to siedzisz w centrum wydarzen i z Goldmanem czy z Benkiem niejednego drinka obaliłeś 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
moj kierunek na Edku to 1,25 Twój 1,42 ja pisze sell and away in May Ty zaś kupuj bo pomka trwa w najlepsze
i na koncu miesiąca zobaczymy kto miał racje
szkoda mi ganta zastonwie sie , na razie nie sprzedaje , bo prorokiem nie jestem , jesli Ty masz racje to zarobie na nim wiele , jesli ja, moja strata na nim bedzie niewielka , a byc moze usrednie jeszcze go w dół
POZDRO ELDO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eldo chyba za dużo pogrilowałeś w majówkę 
|
|
|
|
|
Joker
|
|
Joker
Eldo chyba za dużo pogrilowałeś w majówkę  łepek fakt mnie dzisiaj boli oj boli  , ale me grillowane przemyslenia na razie sie sprawdzaja jutro dalsza jazda na Edku , bo grecja stanie i bedzie sie dzialo
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|