Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 42 z 44 1 2 40 41 42 43 44
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Graham prawdę Ci powie. mam jupka śr. 1,8 i nie oddam. co to za porównanie? od 2,3 spadł % mniej więcej tyle co indeks w tym czasie. jak będzie rosło, to jpr zniszczy benchmark.

jak to kto ma ich osądzac? ludzie. ci najbardziej prości, bo w kupie siła. im więcej osób ma świadomość o żydowskim kryminale ekonomicznym tym lepiej. można pozostać biernym, ale ja nie po to czytam i piszę w sieci, by przyglądać się postepujacej totalnej unifikacji życia i zniewolenia ekonomicznego czy fizycznego (rfid w przyszłości).
poświeciłem już sporo godzin na analize mechanizmu funkcjonowania fedu i jego ośmiorniczych macek oraz syjonistycznych korzeniach władnych osób (tudzież silnie skoligaconych z neokonserwatystami), więc takie pytanie lekko mi uwłacza kolego smile

Bonus: Unibet
I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
ech znow brak konsekwencji confused mad

mialem wziac PKOBP wczoraj ale styki nie zagraly i nie wzialem a tak ladnie wygaldala sesja z 26.04 a potem oddawanie na malych obrotach ... nic szkoda gadac

Gant nie zwalnia tempa smile
Serenity niesmialo ale w dobrym kierunku smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Inzaghi78
Serenity niesmialo ale w dobrym kierunku smile

choć 1 argument na potwierdzenie tych słów? dla mnie to na razie pomyłka roku, gniot, śmieć, którego nikt nie chce, i wobec ktorego na dziś dzień poza nadzieją nie mogę liczyć na nic więcej laugh

jako, że musiałbym opylić po 35gr to czekam laugh sie pewnie k.urwa doczekam laugh

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
no przeciez widzisz ze na 0,36 jest dno poki co oczywiscie i glownie z prawej strony schodzily zlecenia, jeszcze nie bedziesz chcial sprzedawac ponizej 0,45 jesli wytrzymasz, mnie sie nie spieszy smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Jaki byłby efekt usunięcia nierobów ze strefy Euro? Myślę, że dałoby to dobry przykład dla innych krajów, że po pierwsze Niemcy nie będą Ci fundować śniadanie, obiad i kolację, a po drugie nie jest to klub gwarantujący stałe miejsce w nim. Spartaczysz swoje finanse, wylatujesz.
Na nieszczęście Niemców kolejka "nierobów" jest długa. Oni doskonale wiedzą, że jedno takie plemię zamieszkuje całkiem nieodległe terytorium. Po drugiej stronie Odry.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdyby usunac wszystkich nierobow z UE to kto by zostal? grin

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Originally Posted by Rysio Ochudzki
Gdyby usunac wszystkich nierobow z UE to kto by zostal? grin

chinole laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

http://dwagrosze.blogspot.com/2010/04/dzien-zwyciestwa-nadchodzi.html

genialne smile

--
Nadsybskrypcja w transzy indstytucjonalnej w ofercie akcji PZU była dziewięciokrotna, a wśród inwestorów instytucjonalnych 59 proc. stanowią krajowi, a 41 proc. zagraniczni

i co? jelonki sie zapisaly na akcje?

Joker
Joker
mocno sie starają , ale euro sie chwieje dalej wraz z giełdami
walniecie Włoch czy Hiszpanii bedzie juz nie do ogarniecia , jesli morgany i sachsy na to graja to masakra na edku dopiero przed nami

miłego długiego łykendu

POZDRO
ELDO

Joker
Joker
Originally Posted by ELDORADO
Originally Posted by Inzaghi78
Co to juz koniec smirk

Myslalem ze troche dluzej postrasza , kilka dni przynajmniej grin

Co powie Merkel dzis o 16.45 ??

Wygoni Grekow z Uni czy rzuci kilka okruchow na zachete dla reszty potrzebujacych ...

szum płaska korekta a potem nowe szczyty do lipca 60 %
gleboka korekta teraz , a potem boczniak 20%
pierdut 20%

zmieniam swoja prognozę
gleboka korekta teraz , a potem boczniak 50%
szum płaska korekta a potem nowe szczyty do lipca 30 %
pierdut 20%

wig20 2000-2100
na koniec maja EUR/USD 1,20 - 1,25
USD/PLN 3,30-3,40

jednym słowem stawiam na bardzo zimny maj

POZDRO
ELDO

veteran
veteran
ELDO, co skłoniło Cię do zmiany swoich prognoz??

Joker
Joker
Originally Posted by pszek

Goldman Sachs , moim zdaniem to nie jest szum przed wybiciem by teraz tanio sie okupic , ale prawdziwa walka administracja kontra banki , dlatego goldmana wyciagneli z szafy.

POZDRO
ELDO

veteran
veteran

Goldman Sachs , moim zdaniem to nie jest szum przed wybiciem by teraz tanio sie okupic , ale prawdziwa walka administracja kontra banki , dlatego goldmana wyciagneli z szafy.

POZDRO
ELDO

Rozumiem, że w związku z powyższym będziesz redukował ilość swoich akcji. Ganta też sprzedajesz??

Joker
Joker

POZDRO
ELDO

Rozumiem, że w związku z powyższym będziesz redukował ilość swoich akcji. Ganta też sprzedajesz??

niewykluczone , jeszcze sie nie zdecydowalem

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

jeden fundemantalny błąd: administracja vs banki.

jeśli zechcesz przedstaw nazwiska i organizache stojące za 2 stronami.

może masz inną wizję niż ja.
bo ja stracilem troche czasu na analize danych, metoda dedukcji, indukcji i syntezy dostepnych informacji wiem, że po obu stronach stoja osoby majace wspolny interes. dlatego smieszy mnie to show. goldman jest nietykalny, jesli cos sie zmieni w tej materii to bedziemy mieli mad maxa kolejna czesc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

teraz jedyni i słuszni sprawidliwi wypuszczą na ulice skomasowane oddziały konne, armatek wodnych itp będzie troche jatki ale tłum sie ujarzmi w końcu.
do czasu.
za kilka lat w grecji sceny z gate 13 będą li tylko piknikiem zakonnic, greków już praktycznie nie ma na mapie:) powtórka z argentyny izunia, a to że odłożyli to w czasie, cóż - to tylko ludzie

p.s. sp500 +1,31%

na nic wulkany, wycieki ropy, drukarki helladyczne.
ma rosnąć to urośnie.
ale apogeum panującego socjalizmu będzie dotkliwe, niestety a może i stety eurosojuz pierdyknie za naszego życia smile przynajmniej ekonomicznie i społecznie. prawnie już niekoniecznie. podobieństwo do komitetów i struktur władzy zsrr bije po oczach. ale kogo? usrael? chiny? grając w jednej lidze albo jesteś mocny i grasz sam, albo sie dostosywujesz bo wypadasz poza spółdzielnie.

Joker
Joker
Originally Posted by mura
jeden fundemantalny błąd: administracja vs banki.

jeśli zechcesz przedstaw nazwiska i organizache stojące za 2 stronami.

może masz inną wizję niż ja.
bo ja stracilem troche czasu na analize danych, metoda dedukcji, indukcji i syntezy dostepnych informacji wiem, że po obu stronach stoja osoby majace wspolny interes. dlatego smieszy mnie to show. goldman jest nietykalny, jesli cos sie zmieni w tej materii to bedziemy mieli mad maxa kolejna czesc.

ropzumiem ze Ty za to siedzisz w centrum wydarzen i z Goldmanem czy z Benkiem niejednego drinka obaliłeś laugh

Joker
Joker
moj kierunek na Edku to 1,25 Twój 1,42
ja pisze sell and away in May
Ty zaś kupuj bo pomka trwa w najlepsze

i na koncu miesiąca zobaczymy kto miał racje

szkoda mi ganta zastonwie sie , na razie nie sprzedaje , bo prorokiem nie jestem , jesli Ty masz racje to zarobie na nim wiele , jesli ja, moja strata na nim bedzie niewielka , a byc moze usrednie jeszcze go w dół

POZDRO
ELDO

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Eldo chyba za dużo pogrilowałeś w majówkę piwo

Joker
Joker
Originally Posted by mura
Eldo chyba za dużo pogrilowałeś w majówkę piwo

łepek fakt mnie dzisiaj boli oj boli laugh , ale me grillowane przemyslenia na razie sie sprawdzaja
jutro dalsza jazda na Edku , bo grecja stanie i bedzie sie dzialo

Strona 42 z 44 1 2 40 41 42 43 44

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, alfa, $-man, Lukasz111, betowiec, Sensei, rymoholik, aker), 827 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,139
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025