|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie biorąć samochód w komisie na raty trzeba jakieś zaświadczenie o zatrudnieniu czy nie wymagają niczego i idzie się i wraca autem  ? Jak to dokladniej jest? Pytam czysto teoretycznie, zawarłem mały zakład i liczę że ktoś pomoże go rozstrzygnąć  Z góry dziękuje,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze o takim czymś nie słyszałam idę jutro po jakąś bmke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piecia wiekszosc jest: ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna(byla), wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, tempomat. Dodatkowo zalozylem sobie sprzet car audio na zawody i pozadne radyjko. Tak wyglada od srodka (zdjecie z boku) [ Linked Image] car audio: [ Linked Image] [ Linked Image] Pzdr!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ładne, tylko ciężko będzie sprzedać chyba (dzwon+tuning+egzotyczny model)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam sie, auto w sumie duzo nie stracilo na wartosci przez te 2 lata co je mam, ale wpakowalem ponad 20 tys w car audio, a tego mi nikt nie odda, no chyba, ze jelenia jakiegos znajde na zachodzie  Liczylem sie z tym, ze bede na tym niezle w plecy - teraz bede jezdzil nim tak dlugo, az sie rozleci, pozniej pomyslimy o czyms innym, moze nowe genesis coupe, ktore gabarytami przewyzsza zwykle coupe.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O to dobre jest, widziałem ostatnio ten wozik jak nim pomykał Jack Bauer kilka odcinków wstecz w 24 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Auto naprawde ladne, ksztalt podobny do mojego tyle, ze zdecydowanie wiekszy i zapewne wygodniejszy. Napewno zawieszenie nie jest tak twarde jak w moim. Problem w tym, ze auto niespotykane w PL i poki co nie jest tanie i trzeba sie troszke nameczyc aby go sobie sciagnac zza granicy. [ Linked Image] Ale narazie nad tym sie nie zastanawiam - chce pojezdzic moim jak najdluzej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie wygląda Hagii, ale Ja bym się bał kupić samochód z Indii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Apropo, To z tyłu co się świeci to butla z gazem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od kiedy Hyundai jest z Indii?  Mylisz te auto z tym gownem plastikowym co smiga max 180km i jest tanie jak barszcz  Hehe zabudowa car audio robiona pod zawody
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ale autko ładnie się prezentuje no i kolor masz taki sam jak ja 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
To sie chyba nigdy nie skonczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodza ploty, ze cala Ci sie w dupie miesci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Deska , zakupy, nawet wózek jak odczepić kółka. Wcześniej to nawet 4 skrzynki z pomidorami wchodziły jak na ryneczek jeździł, no ale teraz ma butle z gazem. Coś za coś
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chodza ploty, ze cala Ci sie w dupie miesci Nerwowy, nerwowy. Zadalem kulturalne pytanie, po prostu spodobalo mi sie auto wiec pytam czy ma przeswit w tylnej kanapie na deske, kto jak kto ale Ty jako miSZCZ snołbordingu na pewno sie orientujesz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://allegro.pl/item1043951104.htmlĆo powiecie o takim modelu, bardzo zadbany, ale za to cena odpowiednio wyższa. Ile takie auto może być realnie warte? Sorry, że tak pytam znowu, ale to mój pierwszy zakup auta i nie chcę się nadziać na jakiegoś naciągacza... Pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://allegro.pl/item1043951104.htmlĆo powiecie o takim modelu, bardzo zadbany, ale za to cena odpowiednio wyższa. Ile takie auto może być realnie warte? Sorry, że tak pytam znowu, ale to mój pierwszy zakup auta i nie chcę się nadziać na jakiegoś naciągacza... Pozdro! zastanawia mnie zużycie gałki od biegów....sorry, ale przy przebiegu 125tyś km w samochodach, którymi jeździłem nigdy gałka nie była tak wytarta. ...a skoro gałka wytarta to dlaczego kierownica wygląda jak nowa??? ....podejrzanie wygląda sam przebieg jak na autko 11-letnie, ale z drugiej strony sprzedawca godzi się na sprawdzenie w serwisie czyli teoretycznie "nie ściemnia". 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
dzis 1 raz miałem okazje prawie cały dzionek prowadzic Seata Exeo 1.6 16V 102KM ... autko spore, bardzo wygodne, namiastka limuzyny ale ten silnik... MASAKRA !!! jak ktos sie na takie cusik zdecyduje to silnik koniecznie solidniejszy bo 100 kucykow w takim autku to katorga, wyprzedzanie to loteria 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://allegro.pl/item1043951104.htmlĆo powiecie o takim modelu, bardzo zadbany, ale za to cena odpowiednio wyższa. Ile takie auto może być realnie warte? Sorry, że tak pytam znowu, ale to mój pierwszy zakup auta i nie chcę się nadziać na jakiegoś naciągacza... Pozdro! zastanawia mnie zużycie gałki od biegów....sorry, ale przy przebiegu 125tyś km w samochodach, którymi jeździłem nigdy gałka nie była tak wytarta. ...a skoro gałka wytarta to dlaczego kierownica wygląda jak nowa??? ....podejrzanie wygląda sam przebieg jak na autko 11-letnie, ale z drugiej strony sprzedawca godzi się na sprawdzenie w serwisie czyli teoretycznie "nie ściemnia".  Ja już nawet nie patrzę na przebiegi, bo połowę z nich to można między bajki włożyć. Gdzieś w poradach wyczytałem, że niektórzy sprzedawcy piszą, że zgadzają się na sprawdzenie auta w serwisie na zasadzie blefu, licząc, że kupujący uwierzy, że sprzedawca nie ma nic do ukrycia i odpuści sobie wizytę w serwisie. W tym ogłoszeniu, które Korver wrzucił to na pewno na plus liczba i jakość zdjęć - widać, że koleś nie starał się niczego specjalnie ukryć, w przeciwieństwie do niektórych chuji, którzy porobią takie fotki, żeby nie było widać wad, a potem ludzie jeżdżą oglądać i tracą czas. Też powoli przymierzam się do kupna samochodu... Na co warto zwracać uwagę przy oglądaniu potencjalnie nabywanej fury? Wiadomo, że zbadanie czujnikiem lakieru, sprawdzenie czy szyby oryginalne, obejrzenie wytarcia kiery, gałki od biegów, uszczelek w drzwiach... Jakieś inne kruczki? Ja na pewno do serwisu się przejadę, ale nie wiem czy jest sens podjeżdżać na psy - sprawdzić czy nie jest kradziony? w tej ich bazie to i tak chyba 75% skradzionych nie ma.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|