|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
dokładnie craax też czekałem na ten wynik z nadzieją że rozpierdzielił buki a tu klops .
Powstanie w Poznaniu ulica JOPA ? honorowy obywatel i klucze do bram miasta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolego sprawdź całą kolejkę i zobacz czy sędziowie popełniali błędy na niekorzyść Lecha lub Wisły. Tym meczem Wisła nie przegrała tytułu tylko początkiem rundy wiosennej. spokojnie  Zaglebie sie niepolozy w Poznaniu i Lech bedzie mial bardzo ciezki mecz i walka o tytul jest jeszcze otwarta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi a w moją monetę nie wierzysz ?  a gram lekko Rochusa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolego sprawdź całą kolejkę i zobacz czy sędziowie popełniali błędy na niekorzyść Lecha lub Wisły. Tym meczem Wisła nie przegrała tytułu tylko początkiem rundy wiosennej. spokojnie  Zaglebie sie niepolozy w Poznaniu i Lech bedzie mial bardzo ciezki mecz i walka o tytul jest jeszcze otwarta  kto pierwszy gola strzeli: bet zagłębie  ciekawe ile płacą  wtedy będzie ciekawie
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Andujar + Ramos Vinolas + Dlouhy L./Paes L + Ferrer + Dabul Całkowity kurs: 6,63 ruszamy z tą lokomotywą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li na - Bondarenko(+3,5 gema) 2 Stosur - Schnyder under 20,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
młody peffy wyszperane  No coś tam jest, ale Craax powiedz mi dlaczego Norwegia. Dla mnie +2,5 na Kazachów najpewniejsze bramkarz w wybornej formie , to co zrobil z Czechami majstersztyk , beda zaby mialy straszny problem , Norwegia caly czas idzie do przodu w hoka , zmontowali dobra pake w porownaniu do trojkolorowych ,po drugie prawie zawsze im pakuja Norwedzy ,a z roku na rok dysproporcja rosnie miedzy tymi ekipami mysle jeszcze o Kazachach , musze popatrzec kim tam Slowacy dzis beda glownie pykac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tu się Jarko33 zgadzam, będzie ciężko. Pozostało oglądać canal plus i ściskać kciuki za Lecha.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra ja spadam na jakiś czas  Peffy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozstrzgne ten spór, u mnie VInolas 3:1  ;]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kolego sprawdź całą kolejkę i zobacz czy sędziowie popełniali błędy na niekorzyść Lecha lub Wisły. Tym meczem Wisła nie przegrała tytułu tylko początkiem rundy wiosennej. spokojnie  Zaglebie sie niepolozy w Poznaniu i Lech bedzie mial bardzo ciezki mecz i walka o tytul jest jeszcze otwarta  Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz  Bajor były zawodnik Amiki zrobi krzywdę swojemu klubowi? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi a w moją monetę nie wierzysz ?  a gram lekko Rochusa Moneta, przeciw monecie. Zobaczymy czy masz podróbkę , czy nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@jarko 33 chyba nie wiesz jak taki mecz bedzie wygladal, to jest LIGA POLSKA , stawiam lekkie ,latwe i przyjemne 3-0 dla Kolejorza , zero emocji , fiesta caly mecz
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
na początek gulbis under 22 gemy AH @ 1.98  i Panicz 2:0 @ 1.725 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Rozstrzgne ten spór, u mnie VInolas 3:1  ;] 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja uwazam ze wynik nie sprawiedliwy Wisła choc grała słaby mecz byla zdecydowanie lepsza , ssedzia dramat powinno byc 2:0 i po sprawie ale ten co prowadzil rucha z lechem to dopiero ogór nie dał karnego dla ruchu i nie odgwizadal faulu w decydujacej akcji gdyby byl kibicem Wisly to bym pomyslal ze wydrukowali mistrza dla lecha.... taki zbieg okolicznosci az nie mozliwy Kolego sprawdź całą kolejkę i zobacz czy sędziowie popełniali błędy na niekorzyść Lecha lub Wisły. Tym meczem Wisła nie przegrała tytułu tylko początkiem rundy wiosennej. no wlasnie, wisła przegrala tytul a nie lech wywalczyl
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No panowie ortografia - co w tym smiesznego  nazwa własna rzeki wiec duza litera a tak w temacie to almagro murray peer jankovic llagostera/martinez kavicic (wszystkie nazwiska z małej:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[ Linked Image] I wszystko jasne. Już widzę jak Zagłębie gryzie trawę... 
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
A ja uwazam ze wynik nie sprawiedliwy Wisła choc grała słaby mecz byla zdecydowanie lepsza , ssedzia dramat powinno byc 2:0 i po sprawie ale ten co prowadzil rucha z lechem to dopiero ogór nie dał karnego dla ruchu i nie odgwizadal faulu w decydujacej akcji gdyby byl kibicem Wisly to bym pomyslal ze wydrukowali mistrza dla lecha.... taki zbieg okolicznosci az nie mozliwy Kolego sprawdź całą kolejkę i zobacz czy sędziowie popełniali błędy na niekorzyść Lecha lub Wisły. Tym meczem Wisła nie przegrała tytułu tylko początkiem rundy wiosennej. Nie chodzi tylko o ostatnią kolejkę, przeanalizuje ile punktów dzięki sędzią ma obecnie Lecha w stosunku do Wisły. To żadne usprawiedliwienia, gdyż Krakowianie są sami sobie winni lecz ostateczne rozstrzygnięcie będzie można uznać w pewnym stopniu za wypatrzone. Co nie zmienia faktu, że liczę na Zagłębie.
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
jeszcze spróbowałem Bondarenko 2:0 !
|
|