z dzisiejszej oferty NBA raczej zdecyduje się na takie coś:
Lebron James under 7,5 asyst @2.00
w dotychczasowych meczach przeciw Bostonowi notował kolejno:7,4,7,8,7
Dzisiaj gra powinna być jeszcze bardziej skupiona na nim, bo może to być ostatni mecz Cavs w tym sezonie, więc asystować powinien ktoś inny np. Mo
nie za bardzo chyba nadążam za tym tokiem rozumowania, bo skoro obrona ma byc skupiona na LBJ'u (czyt. będzie podwajany/potrajany) to głupi nie jest i będzie oddawał do wolnych partnerów
no chyba że idziesz tokiem rozumowania, że LBJ bierze dziś sprawe w swoje ręce i nie oddaje piłki nikomu
PS: nie mam zagrane nic odnośnie jego asyst także powodzenia
Dla mnie najlepszy Cubasa na Polonii 1 jak sie budzilem.
I bracia Tashibana jak jechali klepą na peronie. . Klasyk..
Coś pięknego.
haha mistrzostwo, ale prawdziwa legendfa to głowny przeciwnik Cubasy czyli Kodżiro - te jego niewidzialne strzały żeby trafić bramkarza w glowe i wyeliminowac gry - mistrzostwo
zawsze sie zastanawiałem "a czemu k..wa nie użyje niewidzlanego strzału żeby strzelić gola" ?
z dzisiejszej oferty NBA raczej zdecyduje się na takie coś:
Lebron James under 7,5 asyst @2.00
w dotychczasowych meczach przeciw Bostonowi notował kolejno:7,4,7,8,7
Dzisiaj gra powinna być jeszcze bardziej skupiona na nim, bo może to być ostatni mecz Cavs w tym sezonie, więc asystować powinien ktoś inny np. Mo
nie za bardzo chyba nadążam za tym tokiem rozumowania, bo skoro obrona ma byc skupiona na LBJ'u (czyt. będzie podwajany/potrajany) to głupi nie jest i będzie oddawał do wolnych partnerów
no chyba że idziesz tokiem rozumowania, że LBJ bierze dziś sprawe w swoje ręce i nie oddaje piłki nikomu
PS: nie mam zagrane nic odnośnie jego asyst także powodzenia
no widać Benie nie nadążasz, ale nic nie szkodzi, wszakże późna godzina już jest Przed każdym typem trzeba zrobić jakieś założenie, moje na dzisiejszą noc jest takie, że będzie chciał zmazać plamę po ostatnim występie! A co do pogrubionego tekstu, to już nie raz tak było! Wolę zagrać to niż typować zwycięzcę, oczywiście nie będę tego grał za kosmiczną stawkę, po prostu będę oglądał mecz i dobrze się dodatkowo troszkę po emocjonować