|
|
wiesniak
|
|
wiesniak
Almagro da rade dzisiaj ugrac z 7 gemów z Nadalem? Niech wypowie sie ktos kto widzial Almagro w ostatnich meczach.Z gory dziekuje By Spiwoor z działu tenisa Widziałem Almagro w dzisiejszym meczu z Melzerem i wcześniej z Sodą i mam mieszane uczucia, bo Almagro gra dosyć nierówno, a w obu tych meczach rywale po prostu nie prezentowali nic wielkiego, co kazałoby się Cyganowi poważnie spocić smile Jeżeli chodzi o serwis, to tutaj trzeba go pochwalić, dużo zakończonych asami, dużo załatwiających punkt.Zdarzają się mu też jednak i df.Ale jeżeli chodzi o serwis, to ogólnie in plus Widac też, że ma gościu pomysł na grę-bardzo regularny w wymianach, rozrzucający przeciwnika po korcie i odpychający od linii końcowej.Problem w tym, że kiedy trzeba takiego pacjenta, który nie wie gdzie jest, zwyczajnie dobić, Almagro potrafi spieprzyć najprostszą piłkę.Rzadko biega do siatki ale jest przy niej bardzo skuteczny.Podobnie z dropshotami Warto tez zwrócić uwagę na backhand Almagro, bo to jest jakby znak rozpoznawczy Nico.Komentatorzy nadali mu ksywkę Human Backhand-Machine, bo potrafi zagrać przecudnej urody bh, ale zdarza mu się zepsuc najprostszą piłkę grana w ten sposób. Czyli wygląda to tak: Almagro gra dobrze ale popełnia też proste błędy.Paradoksalnie wpływ na to może mieć niska dyspozycja przeciwników, którzy nie wymuszają na nim pełnej koncentracji, co owocuje takimi głupimi błędami. Nie wiem o jakim ataku jutro piszesz ale odradzam granie Almagro z jakimkolwiek handicapem, jak i stawianie Nadala z ujemnym.Po prostu jutro możliwy jest scenariusz gdzie Almagro dostanie dwa szybkie liście od Rafy, jak i wyrównany pojedynek
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czyli u Almagro tak jak zawsze...Jak bedzie mu serwis siedzial to bedzie dobrze,chociaz Nadal to Nadal i moze byc roznie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Venus  Bonis  Rezai  Nadal  - z wiadomych przyczyn 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Almagro da rade dzisiaj ugrac z 7 gemów z Nadalem? Niech wypowie sie ktos kto widzial Almagro w ostatnich meczach.Z gory dziekuje By Spiwoor z działu tenisa Widziałem Almagro w dzisiejszym meczu z Melzerem i wcześniej z Sodą i mam mieszane uczucia, bo Almagro gra dosyć nierówno, a w obu tych meczach rywale po prostu nie prezentowali nic wielkiego, co kazałoby się Cyganowi poważnie spocić smile Jeżeli chodzi o serwis, to tutaj trzeba go pochwalić, dużo zakończonych asami, dużo załatwiających punkt.Zdarzają się mu też jednak i df.Ale jeżeli chodzi o serwis, to ogólnie in plus Widac też, że ma gościu pomysł na grę-bardzo regularny w wymianach, rozrzucający przeciwnika po korcie i odpychający od linii końcowej.Problem w tym, że kiedy trzeba takiego pacjenta, który nie wie gdzie jest, zwyczajnie dobić, Almagro potrafi spieprzyć najprostszą piłkę.Rzadko biega do siatki ale jest przy niej bardzo skuteczny.Podobnie z dropshotami Warto tez zwrócić uwagę na backhand Almagro, bo to jest jakby znak rozpoznawczy Nico.Komentatorzy nadali mu ksywkę Human Backhand-Machine, bo potrafi zagrać przecudnej urody bh, ale zdarza mu się zepsuc najprostszą piłkę grana w ten sposób. Czyli wygląda to tak: Almagro gra dobrze ale popełnia też proste błędy.Paradoksalnie wpływ na to może mieć niska dyspozycja przeciwników, którzy nie wymuszają na nim pełnej koncentracji, co owocuje takimi głupimi błędami. Nie wiem o jakim ataku jutro piszesz ale odradzam granie Almagro z jakimkolwiek handicapem, jak i stawianie Nadala z ujemnym.Po prostu jutro możliwy jest scenariusz gdzie Almagro dostanie dwa szybkie liście od Rafy, jak i wyrównany pojedynek okej ja rozumiem ze w turnieju mozna trafic na jednego zwodnika bez formy ale nie na 3 a wiec to ze soda melze i monaco popelniali bledy to moze to bylo zasluga nicolasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
porażka Venus z Janką to wypadek przy pracy . W Madrycie wynik byłby odwrotny.
Widział wczoraj ktoś Del Bonisa z Gastonem ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Almagro da rade dzisiaj ugrac z 7 gemów z Nadalem? Niech wypowie sie ktos kto widzial Almagro w ostatnich meczach.Z gory dziekuje By Spiwoor z działu tenisa Widziałem Almagro w dzisiejszym meczu z Melzerem i wcześniej z Sodą i mam mieszane uczucia, bo Almagro gra dosyć nierówno, a w obu tych meczach rywale po prostu nie prezentowali nic wielkiego, co kazałoby się Cyganowi poważnie spocić smile Jeżeli chodzi o serwis, to tutaj trzeba go pochwalić, dużo zakończonych asami, dużo załatwiających punkt.Zdarzają się mu też jednak i df.Ale jeżeli chodzi o serwis, to ogólnie in plus Widac też, że ma gościu pomysł na grę-bardzo regularny w wymianach, rozrzucający przeciwnika po korcie i odpychający od linii końcowej.Problem w tym, że kiedy trzeba takiego pacjenta, który nie wie gdzie jest, zwyczajnie dobić, Almagro potrafi spieprzyć najprostszą piłkę.Rzadko biega do siatki ale jest przy niej bardzo skuteczny.Podobnie z dropshotami Warto tez zwrócić uwagę na backhand Almagro, bo to jest jakby znak rozpoznawczy Nico.Komentatorzy nadali mu ksywkę Human Backhand-Machine, bo potrafi zagrać przecudnej urody bh, ale zdarza mu się zepsuc najprostszą piłkę grana w ten sposób. Czyli wygląda to tak: Almagro gra dobrze ale popełnia też proste błędy.Paradoksalnie wpływ na to może mieć niska dyspozycja przeciwników, którzy nie wymuszają na nim pełnej koncentracji, co owocuje takimi głupimi błędami. Nie wiem o jakim ataku jutro piszesz ale odradzam granie Almagro z jakimkolwiek handicapem, jak i stawianie Nadala z ujemnym.Po prostu jutro możliwy jest scenariusz gdzie Almagro dostanie dwa szybkie liście od Rafy, jak i wyrównany pojedynek okej ja rozumiem ze w turnieju mozna trafic na jednego zwodnika bez formy ale nie na 3 a wiec to ze soda melze i monaco popelniali bledy to moze to bylo zasluga nicolasa a widziałeś przynajmniej jeden z tych meczy?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
porażka Venus z Janką to wypadek przy pracy . W Madrycie wynik byłby odwrotny.
Widział wczoraj ktoś Del Bonisa z Gastonem ? po wynikach widac ze jako jedyny wczoraj nie sprzedal;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tam są cyrki , bo co mecz na bet365 to jakiś powrót do meczu . Gaston z 1-5 Ventura z 3-6 2-4 0-30 Schukin też przegrywał 
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Witam dzis sie dowiedzialem w Fortunie ze ma byc opcja telewizyjna grania meczy na live i do tego jakies napoje kawka,herbatka:)Nowa bardzo dobra Inicjatywa
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam dzis sie dowiedzialem w Fortunie ze ma byc opcja telewizyjna grania meczy na live i do tego jakies napoje kawka,herbatka:)Nowa bardzo dobra Inicjatywa do tego możliwość kupienia leków uspokajających 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja to słyszałem już rok temu więc się nie napalaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co za ciemna masa  z 40-0 nie złamała 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
haha jaki skrot zrobila ze nawet czarna dobiegla i miala pol godziny na zagranie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Venus 6-3, szybko łam i kończ drugiego.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Venus bardzo ładnie  To teraz Del Bonis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Villiams brawo. Chyba underek wejdzie ale nie ksiegujemy co by nie zapeszyć 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Venus bardzo ładnie  To teraz Del Bonis  grajus rzucales moneta w jakims z tch meczow? delbonis- ventura llodra-istomin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie  monetą Tylko rzucam kiedy kilka osób gra to , a kilka osób rywala. Tak jak wczoraj Istomin z Vasylem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pozatym deszcze dziś i czuje że w Zagrzebiu nawet na kort nie wyjdą 
|
|