|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bezdomy mialem podobnie...over 68...i do tego frekwencja over 70% jak kurs na zywo w ladbrokes spadl do 1,5 
|
|
|
|
|
|
|
W STS Kaczynski winner 3,0 .Milenium 2,3.Spora rozbieznosc nie uwazacie , chyba warto zainwestowac w Jarka i ja tak zrobie po kursie 3  nie zwlekaj,bo na 100% spadnie i to szybko,(w betsafe z 2.90 na 2.45) wybory wyborami ale moja przestroga by was buki nie wycackali z kasy miałem jednego beta na wybory w UK po 1.4 i jak zobaczyłem to tylko gałki oczne i lepiej z czymś takim dać spokój [ Linked Image] i 1.40 było  a dokładnie ,to o co chodzi? jakos nie widzę analogi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyglada na to ,że JKM bedzie czarnym koniem, a nie czarną owcą.
(...) JKM zawsze miał w internecie duże poparcie. Jezeli by mozna bylo glosowac przez internet, to Janusz wraz z UPR(dawniej) a teraz Wolność i Praworządność(nazwa troche podchodzi mi jak ironia znanej wszystkim partii), mial by wieksze poparcie niz np.PSL. Jestem niemal pewien, ze wiele osob ktore w necie pokazuja swoje poparcie, nie wychodzi w czasie wyborow z domu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bo uważają, że ich głosy i tak nic nie dadzą...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale to głupie 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
W STS Kaczynski winner 3,0 .Milenium 2,3.Spora rozbieznosc nie uwazacie , chyba warto zainwestowac w Jarka i ja tak zrobie po kursie 3  nie zwlekaj,bo na 100% spadnie i to szybko,(w betsafe z 2.90 na 2.45) wybory wyborami ale moja przestroga by was buki nie wycackali z kasy miałem jednego beta na wybory w UK po 1.4 i jak zobaczyłem to tylko gałki oczne i lepiej z czymś takim dać spokój [ Linked Image] i 1.40 było  a dokładnie ,to o co chodzi? jakos nie widzę analogi dziś 49% komorowski 29 % Kaczka ile czasu minęło szkoda wydawania kasy na takie bety tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Wyglada na to ,że JKM bedzie czarnym koniem, a nie czarną owcą.
(...) JKM zawsze miał w internecie duże poparcie. Jezeli by mozna bylo glosowac przez internet, to Janusz wraz z UPR(dawniej) a teraz Wolność i Praworządność(nazwa troche podchodzi mi jak ironia znanej wszystkim partii), mial by wieksze poparcie niz np.PSL. Jestem niemal pewien, ze wiele osob ktore w necie pokazuja swoje poparcie, nie wychodzi w czasie wyborow z domu. Bo uważają, że ich głosy i tak nic nie dadzą... Pomarzyć dobra rzecz, ale PSL to partia na poziomie 5-6% głosów, a JKM orbituje w okolicy 2-3%. A poparcie JKMa w internecie bierze się stąd, że popiera go cała rzesza internetowych trolli/"działaczy" którzy mają mnóstwo czasu by przesiadywać na różnych forach i tam promować/bronić poglądów JKMa. Są też zazwyczaj nieźle zorganizowani, znają siebie (tzn. z nicków) nawzajem, i dlatego wydaje się im i innym, że jest ich dużo, co zupełnie nie odpowiada prawdzie. Do tego JKM ma dość "nośne" poglądy, fajnie jest się z takimi pokazać, pochwalić (w przeciwieństwie do PSL których w internecie nikt nie broni), szkoda tylko że te jego pomysły są kompletnie nierealistyczne co sprawi że z tych 2-3% poparcia nigdy nie wyjdzie i pozostanie mu tylko "internetowa" sława.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja np. jako troll popieram Dżona Rambo niz w/w członka grupy idiotów.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Mój głos oddaje na Jarosława Kaczyńskiego
|
|