Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 24 1 2 3 4 5 6 23 24
enthusiast
enthusiast
Raiders zgadzam się z tobą w 100%, technika Pudziana jest śmieszna, o ile możemy mówić, że on jakąś ma !!! Podobno trenował czy trenuje karate 15 lat !!! W tym przypadku powinien low kickami napier... jak zawodowiec, a tu nic !!! Szkoda słów, gdzie jest ta siła, ta moc ???

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by ice18
wiec za 100k$ za 2 minuty walki

Tanio skóry nie sprzedał.

K
addict
addict
K Offline

wstyd puke

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by raiders_
Po 4. Gość ma tytuł najsilniejszego człowieka na świecie a nie potrafił podnieść i przewrócić kolesia ważącego 138kg... cos tu jest nie tak .

wiesz, bo jest różnica między siłą dynamiczną a statyczną. znam pilkarzy ręcznych, którzy sie nie podciągną na drążku ani razu a spotkaj sie z nim w bramie...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Po 4. Gość ma tytuł najsilniejszego człowieka na świecie a nie potrafił podnieść i przewrócić kolesia ważącego 138kg... cos tu jest nie tak .

Techika technika i technika.
Znam wiele osob, ktore naprawde ciezko obalic,a sa male, chude i generalie wygaldaja jak boroczki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
noga złamana od połowy walki

Profesor
Profesor
"Aby zostać mistrzem świata w Strong Man potrzebowałem czterech lat, MMA trenuje siedem miesięcy. Dajcie mi trochę czasu, a jeszcze pokaże wam na co mnie stać!!!" - napisał Pudzianowski na pudzianfight.pl"

Chłop trenuje 7 miesięcy i nie widac żeby cokolwiek potrafił smirk

Jak byłem na studiach to na 3 zajęciach z Judo chłop pyta się mnie czy kiedyś trenowałem judo ...

coś wolno łapie Mariusz te techniki laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no dobra ale w te siedem miesiecy on perfekcyjnie opanował także salsę, czaczę, rumbę i walca. na pewnie sie nie pytali Ciebie na studiach o to grin

Profesor
Profesor
no nie laugh

z tańców to miałem tylkokrakowiaka cos tam jeszcze i poloneza z marnym skutkiem opanowanego wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Techika technika i technika.
Znam wiele osob, ktore naprawde ciezko obalic,a sa male, chude i generalie wygaldaja jak boroczki smile

Daj spokój ... pudzian dźwigał po 300kg na zawodach i jakoś dawał radę a tu przy 138kg nie potrafił typa nawet poderwać nie mówiąc o przewróceniu .
Jak szanowałem Pudziana za jego osiągnięcia to teraz ten szacunek i podziw mocno podupadł .
Ślepy nie jestem już w 2 walce pudzian mało co nie padł na zawał tak się sam zmachał przy rywalu i także z wielkim wysiłkiem go przewracał.
Przyszedł czas na Silve ,Pudzian zrobił to samo co poprzednimi rywalami ,ale Silva doświadczony umiał zablokować pudziana i po zawodach .

W głowie mi się nie mieści jak człowiek dysponujący podobno wielką siłą nie umie jej wykorzystać w żaden sposób po za śmiesznymi nie udolnymi kopnięciami .
Nawet jak obali rywala to nie wie co ma robić .Nie umie założyć ani jednej dźwigni gdzie przy jego silie ,budowie ciała i wadze powinna to być jego głowna broń !. Gdyby założył taką dźwigni na Silve to na 99% pisali byśmy teraz o pudzianie jako o zwycięscy i bohaterze a nie błaźnie .

to tak dla przykładu ,ale zawodnicy klasy światowej .Ale można zobaczyć co robi dobra dźwignia .

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
W głowie mi się nie mieści jak człowiek dysponujący podobno wielką siłą nie umie jej wykorzystać w żaden sposób po za śmiesznymi nie udolnymi kopnięciami .

Nie dodales jednego - ZDROWY.

Smiem twierdzic, ze serce Pudziana nie toleruje wysilku.
Ciekawe jak wyglada jego EKG wysilkowe, raczej marnie.

Po minucie "walki" gosc ledwo lapie powietrze.

Biorac pod uwage, ze w zyciu troche sterydow sie nawpieprzal, niewydolnosc krazenia moze miec tlo zastawkowe.

Owszem, kazdy zdrowy czlowiek zmeczy sie skaczac po macie, ale Pudzian...trenuje podobno.

A brak techniki ?
No coz, jeszcze bardziej pogarsza i tak dosc marny obraz czempiona.

MaSha Lover
MaSha Lover
Originally Posted by Stoin
Chłop trenuje 7 miesięcy i nie widac żeby cokolwiek potrafił smirk

Na zajęcia z boksu u Krzysia Kosedowskiego Pudzian uczęszcza już blisko 20 lat. Postępów od tego czasu brak.

no risk no fun
no risk no fun
Kosedowski przeciez powiedzial ze boksersko to Pudzian sie prezentuje gorzej od 16 letniego juniora ze szkolki bokserskiej

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Nastula szlifuje boks, wiec pewnie przed Pudzianem jeszcze z kims powalczy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
no dobra ale w te siedem miesiecy on perfekcyjnie opanował także salsę, czaczę, rumbę i walca.
Szkoda, że nie wpłynęło to na wykorzystanie powierzchni ringu/klatki. Stał jak kołek...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
bo sylvia nie chciał ramy trzymac.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

hahahhahahah laugh

newbie
newbie
Dobry filmik laugh

Co do Pudziana to w jednym wywiadzie przed walką powiedział, że robił badania ile może wytrzymać wysiłku na max i wyszło, że 4 minuty może bić się ostro po czym musi zrobić przerwę. Jednak chyba nijak ma się to do realiów.

Jedynym ratunkiem dla Pudziana byłoby raczej zbicie wagi do ok. 100 kg, ale wtedy zmniejszy się masa mięśniowa i może być spory szok dla organizmu. Przy obecnej budowie nie wróżę mu niczego dobrego nawet po roku czy dwóch treningów.

W stójce dziurawa garda i za wolne ciosy. Od tych mocniejszych każdy kto walczy ma wystarczająco czasu, aby uciec. A parter trzeba naprawdę solidnie ćwiczyć przez długie lata żeby móc powiedzieć, że się coś umie. Pudzian poćwiczył pół roku parter i twierdzi, że to jego najmocniejsza broń... Dla przykładu chociażby na KSW ludzie trenujący długie lata BJJ nie mogą założyć dźwigni w walce w parterze, a co mówić o Pudzianie.

Chciałbym żeby doszła do skutku wcześniej wspominana walka Pudzian - Nastula. Dwóch Polaków, ciekawy pojedynek, ale mimo wszystko nie dałbym Pudzianowi zbytnio szans w takiej walce. Ambicja i wola walki to jednak nie wszystko w tym sporcie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jak walczy Pudzian to tysiące stron, a jak walczą bokserzy to cisza...

Sobota, 29 maja w Gelsenkirchen:
Albert Sosnowski vs Witalij Kliczko

Ktoś się orientuje czy będzie w ogólnodostępnej tv?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
polskiej nie. w jakiejs szwabskiej ma byc.. ard albo rtl chyba

Strona 4 z 24 1 2 3 4 5 6 23 24

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, aker, rafal08, betowiec, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, kamel), 2,816 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025