|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,
ma znajdzie się tutaj ktoś tak dobrej woli żeby pożyczyć do poniedziałku 2zł na moneybookers? W zamian info o fajnej promocji ale nie u buka. Nałog!? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę że u nas to prawie w każdym klubie brak kasy juz nie mówię o ost kolejce w boże ciało gdzie zawodnik Fijołek zabrał mi tyle kasy że brak słów....(4 średnie krajowe)
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Widzę że u nas to prawie w każdym klubie brak kasy juz nie mówię o ost kolejce w boże ciało gdzie zawodnik Fijołek zabrał mi tyle kasy że brak słów....(4 średnie krajowe) No niestety.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dodam że gol padł w 91 minucie a zawodnicy zamiast sie cieszyć złapali sie za głowy heheh co to oznacza że ten zawodnik sam ich pogrążył bo weszli wyżej a co za tym idzie na dzień dobry muszą dać pzpn przeszło 70 tys na grę w wyższej lidze do tego każdy mecz to około 5-8 tys opłaty i przecież zawodnicy będą chcieli mieć większą kasę i po co mu to było:)))
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
jeszcze mam cos takiego jesli ktos chce zagrac bo nie ma co do wyboru Unia Solec Kujawski - Flisak Złotoria 2 kurs:7,35 za drobne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do Sparty Brodnica to kolega nie chce się podzielić więc ja powiem co wiem zajmują 3 miejsce a przed nimi Chemik nie ma pięniedzy również na grę ,ale jeśli zrezygnują z tego co kojarzę od razu spadają 2 klasy niżej przynajmniej tak zawsze było i pewnie kolega ma nadzieję na to właśnie ze drużyna nie będzie chciała awansować ale czy będzie chciała spaść niżej hmmm jakby tak było juz wcześniej by o tym myśleli:)
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
W waszych rejonach na meczach tez tak drukują jak u mnie? To jest masakra ten sam koles na drukowal w tej i tamtej rundzie dwa mecze i tak wydrukowal ze mielismy tylko 1pkt z tych dwoch meczu a jestesmy na 3miejscu teraz koles pokazal dwie zółte w meczu a nie dal czerwonej i po chwili ich trener jego zmienil dobre co:] dodam ze przegralismy 3:2 dwa karne ewidentne byly dla nas ,to samo w tej rundzie remisujemy 1:1 z Lubanie a koles jak sie mu ... w nogi w polu karnym a on nic ;]
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
a co do Sparty Brodnica to kolega nie chce się podzielić więc ja powiem co wiem zajmują 3 miejsce a przed nimi Chemik nie ma pięniedzy również na grę ,ale jeśli zrezygnują z tego co kojarzę od razu spadają 2 klasy niżej przynajmniej tak zawsze było i pewnie kolega ma nadzieję na to właśnie ze drużyna nie będzie chciała awansować ale czy będzie chciała spaść niżej hmmm jakby tak było juz wcześniej by o tym myśleli:) chodzi tez o to ale to w tylko tlo  bo jesli mam wam udzielic teraz cos o Naszej druzynie  . Po Pierwsze kapitalna runda na drugim miejscu jestesmy wg tej rundy przyszedl kapitalny bramkarz juz 3 karne wytargal w tej rundzie obrona sie zmienila gra pewniej napastnicy nie zawodzą. Po Drugie w srode gralismy z Unią Solec Kujawski grali troszke rezerwami wynik 2:1 a My to porzadnych Napasnikow nie mielismy(oby dwaj zawieszeni za kartki:dodam Kural dostal czerwoną i zawiesli go na 4 mecze haha najwazniejsze zwiazek naszego okręgu czyli Bydgoszcz w h..a z Nami leci Kiedys bylismy Najlepszym zespolem w woj. i wygrywalismy z Arką Gdynią)a teraz nie mozemy wyjsc z 4ligii .Stawiam dzis ze Strzelą 3,4 bramki obym sie nie mylil bo co sędzia przyjezdza to jest strach ze moze po meczu sie z nim rozliczymy tak mialo byc po ostatnim bo w 92min dopiero strzelili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś kojarzy ile drużyn spada z 4 ligi??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wisłoka Dębica - Podlasie Biała Podlaska TYP : 2 Kurs 2,15 9/10
W Dębicy nie ma pieniędzy, klub praktycznie miał się rozpaść, kto wie czy wystartują od nowego sezonu.Parę tygodni temu kibice w mieście zrobili protest przeszli pod władze naszego miasta, z tego co mi wiadomo w któryś dzień było spotkanie z tym bagnem kibiców obu Dębickich klubów, z tego co mi wiadomo nic z tego nie wyszło.Niestety w Dębicy piłka nożna stacza się na dno z względów finansowych. U biało zielonych nie brakuje tym młodym piłkarzom ambicji ale są na chwilę obecną nic w stanie nie zrobić.Nie wiem jak Podlaska ale wyników nie mają najgorszych, pozycja w tabeli również.Także grać 2 bo raczej nie widzę sensacji dziś w Dębicy. Pogoda piękna, bez chmurnie. Mimo że jestem z Białej to od ładnych 2lat ,nie sledze poczynań Azsu. Z perspektywy poprzednich lat ,kiedy to chodziłem na ich mecze,stwierdzam że jest to bardzo nie równa drużyna. Tak sobie spojrzałem na aktualna kadre Azsu ,a tu sami znajomi No nic na ostatnie 2 kolejki ,podpytam o wynik Jeżeli w Debicy taka katastrofa, to bet popieram ,bo jednak Azs ,cos tam potrafi 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To w takim razie czekamy na info  w Debicy lipa, no ale przeciez to mecz o nic, nie ma sensu grac tym bardziej jak pada propozycja by to pograc 9/10 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
A co sądzicie o meczu Pogoń Szczecin - Wisła Płock ?
z Bet at home wycofany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba niewarto grac tego meczu Debica broni sie przed zalaniem wiec raczej meczu niebedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiatraki over 2,5 ? troszkę marny kurs @1,52 ale ... chyba DOŚĆ pewny ? hm ?
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
wiatraki over 2,5 ? troszkę marny kurs @1,52 ale ... chyba DOŚĆ pewny ? hm ? tez o tym myslalem, ale wegrzy czesto undery w swoich spotkaniach notuja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiatraki over 2,5 ? troszkę marny kurs @1,52 ale ... chyba DOŚĆ pewny ? hm ? tez o tym myslalem, ale wegrzy czesto undery w swoich spotkaniach notuja grają w wiatrakowie ?
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
z Bet at home wycofany Wisła Płock ten mecz wygrywa to i bah wycofał mecz
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
z Bet at home wycofany Wisła Płock ten mecz wygrywa to i bah wycofał mecz no to zobaczymy po meczu nie wierze zeby pogon sie polozyla w ostatnim meczu sezonu u siebie grajac tyle wczesniejszych meczow na wyjezdzie ale rob co chcesz
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
BKS nie wiem  co do meczu Pogoni całkiem możliwe , w next sezonie dostaną 6 pkt za darmo 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|