Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15
R
old hand
old hand
R Offline
Originally Posted by lampardinho
Witam,

ma znajdzie się tutaj ktoś tak dobrej woli żeby pożyczyć do poniedziałku 2zł na moneybookers? W zamian info o fajnej promocji ale nie u buka.

Nałog!? laugh aplauz

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzę że u nas to prawie w każdym klubie brak kasy juz nie mówię o ost kolejce w boże ciało gdzie zawodnik Fijołek zabrał mi tyle kasy że brak słów....(4 średnie krajowe)

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Originally Posted by CANTORO
Widzę że u nas to prawie w każdym klubie brak kasy juz nie mówię o ost kolejce w boże ciało gdzie zawodnik Fijołek zabrał mi tyle kasy że brak słów....(4 średnie krajowe)

No niestety.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dodam że gol padł w 91 minucie a zawodnicy zamiast sie cieszyć złapali sie za głowy heheh co to oznacza że ten zawodnik sam ich pogrążył bo weszli wyżej a co za tym idzie na dzień dobry muszą dać pzpn przeszło 70 tys na grę w wyższej lidze do tego każdy mecz to około 5-8 tys opłaty i przecież zawodnicy będą chcieli mieć większą kasę i po co mu to było:)))

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Hehe.

BKS Sparta
BKS Sparta
jeszcze mam cos takiego jesli ktos chce zagrac bo nie ma co do wyboru

Unia Solec Kujawski - Flisak Złotoria 2 kurs:7,35 za drobne tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a co do Sparty Brodnica to kolega nie chce się podzielić więc ja powiem co wiem zajmują 3 miejsce a przed nimi Chemik nie ma pięniedzy również na grę ,ale jeśli zrezygnują z tego co kojarzę od razu spadają 2 klasy niżej przynajmniej tak zawsze było i pewnie kolega ma nadzieję na to właśnie ze drużyna nie będzie chciała awansować ale czy będzie chciała spaść niżej hmmm jakby tak było juz wcześniej by o tym myśleli:)

BKS Sparta
BKS Sparta
W waszych rejonach na meczach tez tak drukują jak u mnie? To jest masakra ten sam koles na drukowal w tej i tamtej rundzie dwa mecze i tak wydrukowal ze mielismy tylko 1pkt z tych dwoch meczu a jestesmy na 3miejscu teraz koles pokazal dwie zółte w meczu a nie dal czerwonej i po chwili ich trener jego zmienil dobre co:] dodam ze przegralismy 3:2 dwa karne ewidentne byly dla nas ,to samo w tej rundzie remisujemy 1:1 z Lubanie a koles jak sie mu ... w nogi w polu karnym a on nic ;]

BKS Sparta
BKS Sparta
Originally Posted by CANTORO
a co do Sparty Brodnica to kolega nie chce się podzielić więc ja powiem co wiem zajmują 3 miejsce a przed nimi Chemik nie ma pięniedzy również na grę ,ale jeśli zrezygnują z tego co kojarzę od razu spadają 2 klasy niżej przynajmniej tak zawsze było i pewnie kolega ma nadzieję na to właśnie ze drużyna nie będzie chciała awansować ale czy będzie chciała spaść niżej hmmm jakby tak było juz wcześniej by o tym myśleli:)

chodzi tez o to ale to w tylko tlo wink bo jesli mam wam udzielic teraz cos o Naszej druzynie grin.
Po Pierwsze kapitalna runda na drugim miejscu jestesmy wg tej rundy przyszedl kapitalny bramkarz juz 3 karne wytargal w tej rundzie obrona sie zmienila gra pewniej napastnicy nie zawodzą.
Po Drugie w srode gralismy z Unią Solec Kujawski grali troszke rezerwami wynik 2:1 a My to porzadnych Napasnikow nie mielismy(oby dwaj zawieszeni za kartki:dodam Kural dostal czerwoną i zawiesli go na 4 mecze haha najwazniejsze zwiazek naszego okręgu czyli Bydgoszcz w h..a z Nami leci Kiedys bylismy Najlepszym zespolem w woj. i wygrywalismy z Arką Gdynią)a teraz nie mozemy wyjsc z 4ligii .Stawiam dzis ze Strzelą 3,4 bramki obym sie nie mylil bo co sędzia przyjezdza to jest strach ze moze po meczu sie z nim rozliczymy tak mialo byc po ostatnim bo w 92min dopiero strzelili grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ktoś kojarzy ile drużyn spada z 4 ligi??

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by pawel Wafel
Wisłoka Dębica - Podlasie Biała Podlaska TYP : 2 Kurs 2,15 9/10

W Dębicy nie ma pieniędzy, klub praktycznie miał się rozpaść, kto wie czy wystartują od nowego sezonu.Parę tygodni temu kibice w mieście zrobili protest przeszli pod władze naszego miasta, z tego co mi wiadomo w któryś dzień było spotkanie z tym bagnem kibiców obu Dębickich klubów, z tego co mi wiadomo nic z tego nie wyszło.Niestety w Dębicy piłka nożna stacza się na dno z względów finansowych.
U biało zielonych nie brakuje tym młodym piłkarzom ambicji ale są na chwilę obecną nic w stanie nie zrobić.Nie wiem jak Podlaska ale wyników nie mają najgorszych, pozycja w tabeli również.Także grać 2 bo raczej nie widzę sensacji dziś w Dębicy.
Pogoda piękna, bez chmurnie.
Mimo że jestem z Białej to od ładnych 2lat ,nie sledze poczynań Azsu. Z perspektywy poprzednich lat ,kiedy to chodziłem na ich mecze,stwierdzam że jest to bardzo nie równa drużyna.
Tak sobie spojrzałem na aktualna kadre Azsu ,a tu sami znajomi laugh
No nic na ostatnie 2 kolejki ,podpytam o wynik tongue

Jeżeli w Debicy taka katastrofa, to bet popieram ,bo jednak Azs ,cos tam potrafi grin

addict
addict
To w takim razie czekamy na info wink

w Debicy lipa, no ale przeciez to mecz o nic, nie ma sensu grac tym bardziej jak pada propozycja by to pograc 9/10 blush

enthusiast
enthusiast
A co sądzicie o meczu Pogoń Szczecin - Wisła Płock ?

z Bet at home wycofany

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
chyba niewarto grac tego meczu Debica broni sie przed zalaniem wiec raczej meczu niebedzie

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wiatraki over 2,5 ? troszkę marny kurs @1,52 ale ... chyba DOŚĆ pewny ? hm ?

Speedway Liga
Speedway Liga
Originally Posted by BKS
tez o tym myslalem, ale wegrzy czesto undery w swoich spotkaniach notuja

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bajbus
Originally Posted by BKS
tez o tym myslalem, ale wegrzy czesto undery w swoich spotkaniach notuja
grają w wiatrakowie ?

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by vert

z Bet at home wycofany

Wisła Płock ten mecz wygrywa to i bah wycofał mecz

wredota
wredota
Originally Posted by Zulus
Originally Posted by vert

z Bet at home wycofany

Wisła Płock ten mecz wygrywa to i bah wycofał mecz

no to zobaczymy po meczu
nie wierze zeby pogon sie polozyla w ostatnim meczu sezonu u siebie grajac tyle wczesniejszych meczow na wyjezdzie
ale rob co chcesz

Speedway Liga
Speedway Liga
BKS nie wiem smile

co do meczu Pogoni całkiem możliwe , w next sezonie dostaną 6 pkt za darmo smile

Strona 3 z 15 1 2 3 4 5 14 15

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, alfa, betowiec, Sensei, aker, Kretol), 3,736 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,300
Posty5,840,165
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026