|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Craxx widziales Murraya i Nadala ostatnio w spotkaniiach? Interesuje mnie szczegolniie Murray jak sie prezentowal?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis craax koniec przygody grzebiacego w tylku na wimbledonie  tak mowisz ? Soderling nic z nim nie zagral w sumie , ale to beda dlugie ciezkie wymiany i wydaje mi sie , ze on lepiej to wytrzyma troche sie drocze, bo duzej stawki na to nie postawie, ale kto ma zatrzymac Nadala? Jezeli nie Murray? Jezeli nie na trawie? Mysle ze Szkot mu kondycyjnie dorownuje a i repertuarem zagran na trawie na pewno nie odstaje  2,4 jak dla mnie do zagrania 5/10... a caly swiat bedzie gral Nadala 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craxx widziales Murraya i Nadala ostatnio w spotkaniiach? Interesuje mnie szczegolniie Murray jak sie prezentowal? Nie masz szans u niego, bo go pilnuje mamusia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam coraz wieksze przekonanie do Nadala , mysle ze typ @coolbeta przeciwko Nadalowi raczej taki 'docinkowy' niz racjonalny, to jest monstrum fizycznie nie do zajechania , taktycznie zelazy , wymeczy Murraya a ten nie za bardzo bedzie mial jak wymiany konczyc choc Berdycha tez nie pomine ,ogladalem obu i dla mnie sporo lepiej wypada Berdych , na glowny pewnie to nie pojdzie ale gdzies sie zjawi , kursy wyborne  Dokładnie  Andy nie gra płasko i mocno, a z taką grą Rafa ma największe problemy. Andy na pewno będzie chciał dużo grać przeciw nogom, ale to też nie przyniesie porządanych efektów. 2 lata temu Rafa go zmiażdżył 3:0, wtedy kursy były ok 1.20 na Rafę. Wiem, od tamtego momentu sporo się zmieniło, ale Rafa wciąż jest w świetnej formie i po raz kolejny zniszczy każdego na trawie swoim forehandem, regularnością i świetną grą w obronie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Casanowa to o nie jest, chudy i brzydki ale QLUZOr20 to rzecz gustu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak sie eksperci zapatruja na mecz Shukin-Bohli?
Szwajcar ma jakies szanse? Pojawiaja sie glosy ze nawierzchnia w Brunszwiku nie taka znowu wolna, co wyjasnialoby problemy del Bonisa ze Zverevem, czy inne na pierwszy rzut oka niejasne wyniki.
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Casanowa to o nie jest, chudy i brzydki ale QLUZOr20 to rzecz gustu  hehe xD .... chyba wezme na żadanie dzis bo taki meczyk  ale oczywiscie chodzi tu o Brazil-Holand  P.S. Wybiera sie ktos moze na Dj Shadowa ;>
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
takie typy wydaja sie rozsadne
Shukin- Bohli 2 Volandri- Gimeno Traver 2 Starace- Gil 1
warte auf eure meinung, j'attends vos opinions varlok teged
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
fajnie masz ja mam wszystkich na urlopach i kwitne w robocie gdyby nie mecz.pl to bym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal i siatkowka to bedzie danie glowne chyba na dzisiaj , chcialbym ale Andy nie da rady bo nie ma jak tego zrobic dzis
pomijam Mundialowe typy , ktore czekaja na konsumpcje juz dawno pograne
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
fajnie masz ja mam wszystkich na urlopach i kwitne w robocie gdyby nie mecz.pl to bym  To jest piękne jak przychodzisz do roboty a połowa debili na urlopie. Tego nie załatwisz bo kogoś nie ma, drugi Ci nie podpisze bo urlop. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal i siatkowka to bedzie danie glowne chyba na dzisiaj , chcialbym ale Andy nie da rady bo nie ma jak tego zrobic dzis
pomijam Mundialowe typy , ktore czekaja na konsumpcje juz dawno pograne podziel sie ta siatka na pw  bo brakuje mi czegos do dubelka do Tomasa 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
craxx zaden docinkowy  adingh po czesci racja ale tu sie pilka troche inaczej odbija niz na claycourt  zreszta pamietam jak przed ich meczem na AO byles jednym z najwiecej co mowili "Czym Murray ma wygrac z Nadalem Jakim stylem " mowiles to przed meczem pare razy Pewnie pamietasz I potem byles troche zdziwiony  No i masz grane Nadala w outright winners  tyle narazie  szkoda ze pilka nozna nalozy sie z meczem 
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
troche zastopowalem z tym Nadalem , bo tu obiektywnie malo kto patrzy na ten mecz , same stronnicze osoby heh  a na mnie ogromnego wrazenia Rafa tez nie zroibl z Soda , za to Szwed zaskoczyl in minus , mnostwo pkt za darmo dopiero 10 , jeszcze tu duzo ciekawych postow bedzie do 14 sie zjawie i wybory sie wyklaruja albo nie bedzie zadnych wyborow przy jakichkolwiek watpliwosciach
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
nie sugeruj sie innymi, lepiej byc wkurwionym na siebie graj rudego 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Nikt jak widzę, nie bierze pod uwagę obciążenia psychicznego Rudego. Na wyspach ponownie szał. Dla nich to kwestia racji stanu. Wimbledon jest symbolem, a brytol nie wygrał go już pińset lat.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawy jest po śniadaniowy ciąg na Breloczka w Turyne, czyżby...
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
rudy sie dzisiaj pakuje tak samo T-bird  Djoko pograny grubiej juz wczoraj, Berdzio musi oddać to co zabrał z pyszałkiem 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Nikt jak widzę, nie bierze pod uwagę obciążenia psychicznego Rudego. Na wyspach ponownie szał. Dla nich to kwestia racji stanu. Wimbledon jest symbolem, a brytol nie wygrał go już pińset lat. w tym roku w koncu to sie zmieni Spokojnie nic nie trwa wiecznie  Dobrze ze sie z nim spotyka w 1/2 a nie w finale 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|