|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pogadane , sami antyfani natury , chcialem tylko powiedziec , ze sie grzybki zaczeli i craax zaliczy pierwszy wypad w weekend nie wedkuje tez pewnie nikt ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdzie Ty craax teraz grzyby znajdujesz. Miejscowi z rana wszystko wykaszają, a pod Warszawą do w weekendy więcej grzybiarzy niż grzybów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no arctic ja nie widze prawie zadnych szans dla Holandii , gola Brazylii wg mnie nie strzela
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A gdzie Ty craax teraz grzyby znajdujesz. Miejscowi z rana wszystko wykaszają, a pod Warszawą do w weekendy więcej grzybiarzy niż grzybów. raczej preferuje wypady w gory , 40 min drogi i juz eleganckie miejsca , czasm 1.5 godz jak fajniejsza wycieczka  w kieleckie niezbyt lubie , ale tez czasem sie zdarzy , w okolicach Krk nie ma sensu bo ludzi jak mrowek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na grzyby śmigam jak tylko mam ochotę i czas na ryby - tylko jako podający wędkę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pogadane , sami antyfani natury , chcialem tylko powiedziec , ze sie grzybki zaczeli i craax zaliczy pierwszy wypad w weekend nie wedkuje tez pewnie nikt ? a jakie grzybki rosną o tej porze roku? kurki i maślaki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pogadane , sami antyfani natury , chcialem tylko powiedziec , ze sie grzybki zaczeli i craax zaliczy pierwszy wypad w weekend nie wedkuje tez pewnie nikt ? a jakie grzybki rosną o tej porze roku? kurki i maślaki? halucynki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to pogadane , sami antyfani natury , chcialem tylko powiedziec , ze sie grzybki zaczeli i craax zaliczy pierwszy wypad w weekend nie wedkuje tez pewnie nikt ? a jakie grzybki rosną o tej porze roku? kurki i maślaki? kurki byly pierwsze ,ale juz borowiki ruszyly , kozaki , pogoda dobra , cieple noce , troszke deszczu by sie przydalo ale poczekamy i bedzie i deszczyk 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no arctic ja nie widze prawie zadnych szans dla Holandii , gola Brazylii wg mnie nie strzela spokojnie Robben, Sneijder, van Persie, Kuyt, van Bommel, Huntelaar, albo ktoś inny znajdzie odpowiednią drogę do brazylijskiej bramy 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
nie wedkuje tez pewnie nikt ? ja jutro powędkuję ale totalna amatorszczyzna, zresztą tam gdzie jadę to tylko małe rybki głównie płotki takie akurat na patelnie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
anyway to temat o tenisie! dziś ANDY! mówię Wam to ja, ten który zjadł zęby na wimbledonie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wedkuje tez pewnie nikt ? ja jutro powędkuję ale totalna amatorszczyzna, zresztą tam gdzie jadę to tylko małe rybki głównie płotki takie akurat na patelnie  student ? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Dżin"
|
|
a.k.a. "Dżin"
Nie będą specjalnie odkrywczy : faworytem jest nadal i powinien bez problemu wygrać
Co do meczu holandii z brazylią to o zwycięstwo pomarańczy bedzie cięzko , trudno o scenariusz tego spotkania ale jesli południowcy pograją swoje to wygraja 2 - bramkami . a w meczu wieczornym może by tak Ghana? (awans )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wedkuje tez pewnie nikt ? ja jutro powędkuję ale totalna amatorszczyzna, zresztą tam gdzie jadę to tylko małe rybki głównie płotki takie akurat na patelnie  takie troszke wieksze plotki to w sreberko , posolic porzadnie , ziol dodac jakichkolwiek i na grillka , oblozyc maselkiem , pokropic cytryna i z 8 zlap i bedzie jak znalazl wrzucic na ruszt cos na cieplo , a jak sa plotki to i karasie beda i tez sie nadaja , taka zabawa z nudow tez fajna 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
pierdolona bukmacherka  chyba bede musial przejsc na druga strone zla albo trzeba skrzyknac kilku userow i zakladamy wlasnego buka - bo ilez mozna czekac na konkretne wygrane i wyplacanie  Ojrobet
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam
rusza ktoś chelka w Turynie? Volandri - Traver, jakieś sugestie macie może?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
przez to wszystko zapomnialem sie przywitac...  Czesc
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
nie wedkuje tez pewnie nikt ? ja jutro powędkuję ale totalna amatorszczyzna, zresztą tam gdzie jadę to tylko małe rybki głównie płotki takie akurat na patelnie  student ?   studia to ja skończyłem 11 lat temu kolego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
loteria loteria , czekam na mecz djoko-berdy kilka pilek i moze cos zlapie na live , nadal-andy ominie mnie choc pewnie niecaly , mundial duzo wazniejszy !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoin , w takim razie spóźnione gratulacje... widać , że już trochę zesztywniałeś 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|