|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Hej, nie mam zielonego pojęcia gdzie mógł bym pod koniec sierpnia pojechać z dziewczyną na wakacje. Myślę że na jakieś 5 dni i najlepiej w miarę przystępnej cenie  generalnie to wszystkie opcje są do rozważenia: morze, jeziora, góry jednak skłaniał bym się do dwóch pierwszych opcji. No i najlepiej żeby było trochę prywatności miał ktoś okazję gdzieś być, coś polecić? pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Czorsztyn  Góry, Pieniny, jezioro, sporty wodne, dwa zamki, bardzo spokojnie i tanio. W tym roku w sierpniu znów tam jadę się wyciszyć.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
karpacz, mikołajki, augustów
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
z gor to Krynica i Szczawnica.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Szczawnica akurat tuż koło Czorsztyna  Tyle do niej tylko dojeżdzam, a mieszkam w/w miejscowości unikając tłumów.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czorsztyn  Góry, Pieniny, jezioro, sporty wodne, dwa zamki, bardzo spokojnie i tanio. W tym roku w sierpniu znów tam jadę się wyciszyć. ten Czorsztyn już mi się podoba jak przejrzałem i poczytałem 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Ja sobie cenię ciszę i spokój, więc jeśli komuś nie zależy na dyskotekach i tłumach to dobre miejsce. Plaże nad jeziorem są, na drugą stronę kursuje pełno gondolek. Zamki do zwiedzania też są, niedaleko jest na spływ Dunajcem czy właśnie Szczawnica. Jak ktoś chce iść w góry, też parę km na Trzy Korony czy Wąwóz Homole i Wysoką.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ja wlasnie baze wypadowa mialem w Szczawnicy, o Czorsztyn oczywiscie zahaczylem. Tam sporo do zobaczenia i do przechodzenia jak ktos lubi. Jak jedziesz z kobieta i lubisz chodzic po gorach, to Ci proponuje system: chodzenie-zwiedzanie-chodzenie, dzien po dniu, bo jesli same chodzenia, to po 3 dniach bedziesz mial wiecej zrzedzenia niz to warto. 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Racja ogólnie gdzie byś się nie zatrzymał w tej okolicy to wszędzie jest w miarę dobra baza wypadowa.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja wlasnie baze wypadowa mialem w Szczawnicy, o Czorsztyn oczywiscie zahaczylem. Tam sporo do zobaczenia i do przechodzenia jak ktos lubi. Jak jedziesz z kobieta i lubisz chodzic po gorach, to Ci proponuje system: chodzenie-zwiedzanie-chodzenie, dzien po dniu, bo jesli same chodzenia, to po 3 dniach bedziesz mial wiecej zrzedzenia niz to warto.  My to bardziej z tych "chodźmy na spacer ale nie za daleko bo potem będzie trzeba długo wracać" 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
no to nie jedź w góry, proste.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no to nie jedź w góry, proste. wiesz, jeziorko + spacer w góry jednego dnia dłuższy to jest według mnie super opcja akurat dla nas
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
W Krościenku byłem z 4 razy. Nie ma czegoś takiego, jak spacer w góry... same Pieniny to mały wypierdek przy Tatrach, 3 korony z Sokolicą można zdobyć przed południem. Z tego, co piszesz, jesteście górscy abnegaci , lepiej położyć się nad jakimś jeziorem nieuwikłanym w górskie atrakcje.
Ale jak już jednak władujecie się w Czorsztyn, no to warto w jeden dzień stuknąć Sokolicę z Trzema Koronami, innego dnia spłynąć Dunajcem, a już klasyczny spacerek sobie urządzicie, tam gdzie janosika kręcili - biała woda? cholera, nie pamiętam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W Krościenku byłem z 4 razy. Nie ma czegoś takiego, jak spacer w góry... same Pieniny to mały wypierdek przy Tatrach, 3 korony z Sokolicą można zdobyć przed południem. Z tego, co piszesz, jesteście górscy abnegaci , lepiej położyć się nad jakimś jeziorem nieuwikłanym w górskie atrakcje.
Ale jak już jednak władujecie się w Czorsztyn, no to warto w jeden dzień stuknąć Sokolicę z Trzema Koronami, innego dnia spłynąć Dunajcem, a już klasyczny spacerek sobie urządzicie, tam gdzie janosika kręcili - biała woda? cholera, nie pamiętam. Biały Dunajec i Poronin 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bier kobity na wyjazd bo ci koszta razy dwa podskoczą a zwykle po przyjeździe na miejsce zacznie się zrzędzenie i marudzenie ;p A to kwatera nie pasuje a to jedzenie a to za gorąco a to za zimno itp. Mało tego potem dojdą ci jeszcze dwie marudy wyjazdowe w postaci teścia i teściowej a zamiast wakacji cię chu.. strzeli ;p
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Nie bier kobity na wyjazd bo ci koszta razy dwa podskoczą a zwykle po przyjeździe na miejsce zacznie się zrzędzenie i marudzenie ;p A to kwatera nie pasuje a to jedzenie a to za gorąco a to za zimno itp. Mało tego potem dojdą ci jeszcze dwie marudy wyjazdowe w postaci teścia i teściowej a zamiast wakacji cię chu.. strzeli ;p skoro Ty masz prze.jebane z kobietami myślisz,ze wszyscy też tak mają ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bier kobity na wyjazd bo ci koszta razy dwa podskoczą a zwykle po przyjeździe na miejsce zacznie się zrzędzenie i marudzenie ;p A to kwatera nie pasuje a to jedzenie a to za gorąco a to za zimno itp. Mało tego potem dojdą ci jeszcze dwie marudy wyjazdowe w postaci teścia i teściowej a zamiast wakacji cię chu.. strzeli ;p skoro Ty masz prze.jebane z kobietami myślisz,ze wszyscy też tak mają ? Ech wiedziałem że każdy ma sielankę Hankę za żonę a teściów dobrotliwych jak Lucek i Barbara albo Rysiek i Grażynka a ja znowu jestem tylko poszkodowany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bylo trzeba panny z baru nie rwać
|
|