Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Hej,

nie mam zielonego pojęcia gdzie mógł bym pod koniec sierpnia pojechać z dziewczyną na wakacje. Myślę że na jakieś 5 dni i najlepiej w miarę przystępnej cenie smile generalnie to wszystkie opcje są do rozważenia: morze, jeziora, góry jednak skłaniał bym się do dwóch pierwszych opcji. No i najlepiej żeby było trochę prywatności wink

miał ktoś okazję gdzieś być, coś polecić?

pozdrawiam smile

Bonus: Unibet
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Czorsztyn wink

Góry, Pieniny, jezioro, sporty wodne, dwa zamki, bardzo spokojnie i tanio.

W tym roku w sierpniu znów tam jadę się wyciszyć.

veteran
veteran
darłówko

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
karpacz, mikołajki, augustów

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
z gor to Krynica i Szczawnica.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Szczawnica akurat tuż koło Czorsztyna wink Tyle do niej tylko dojeżdzam, a mieszkam w/w miejscowości unikając tłumów.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Piostar
Czorsztyn wink

Góry, Pieniny, jezioro, sporty wodne, dwa zamki, bardzo spokojnie i tanio.

W tym roku w sierpniu znów tam jadę się wyciszyć.

ten Czorsztyn już mi się podoba jak przejrzałem i poczytałem smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Ja sobie cenię ciszę i spokój, więc jeśli komuś nie zależy na dyskotekach i tłumach to dobre miejsce. Plaże nad jeziorem są, na drugą stronę kursuje pełno gondolek. Zamki do zwiedzania też są, niedaleko jest na spływ Dunajcem czy właśnie Szczawnica. Jak ktoś chce iść w góry, też parę km na Trzy Korony czy Wąwóz Homole i Wysoką.

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Ja wlasnie baze wypadowa mialem w Szczawnicy, o Czorsztyn oczywiscie zahaczylem.

Tam sporo do zobaczenia i do przechodzenia jak ktos lubi.

Jak jedziesz z kobieta i lubisz chodzic po gorach, to Ci proponuje system: chodzenie-zwiedzanie-chodzenie, dzien po dniu, bo jesli same chodzenia, to po 3 dniach bedziesz mial wiecej zrzedzenia niz to warto. grin

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Racja ogólnie gdzie byś się nie zatrzymał w tej okolicy to wszędzie jest w miarę dobra baza wypadowa.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by polskignom
Ja wlasnie baze wypadowa mialem w Szczawnicy, o Czorsztyn oczywiscie zahaczylem.

Tam sporo do zobaczenia i do przechodzenia jak ktos lubi.

Jak jedziesz z kobieta i lubisz chodzic po gorach, to Ci proponuje system: chodzenie-zwiedzanie-chodzenie, dzien po dniu, bo jesli same chodzenia, to po 3 dniach bedziesz mial wiecej zrzedzenia niz to warto. grin

My to bardziej z tych "chodźmy na spacer ale nie za daleko bo potem będzie trzeba długo wracać" tongue

Ana <3
Ana <3
no to nie jedź w góry, proste.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Originally Posted by Llama
no to nie jedź w góry, proste.

wiesz, jeziorko + spacer w góry jednego dnia dłuższy to jest według mnie super opcja akurat dla nas

Ana <3
Ana <3
W Krościenku byłem z 4 razy.
Nie ma czegoś takiego, jak spacer w góry... same Pieniny to mały wypierdek przy Tatrach, 3 korony z Sokolicą można zdobyć przed południem.
Z tego, co piszesz, jesteście górscy abnegaci , lepiej położyć się nad jakimś jeziorem nieuwikłanym w górskie atrakcje.

Ale jak już jednak władujecie się w Czorsztyn, no to warto w jeden dzień stuknąć Sokolicę z Trzema Koronami, innego dnia spłynąć Dunajcem, a już klasyczny spacerek sobie urządzicie, tam gdzie janosika kręcili - biała woda? cholera, nie pamiętam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Llama
W Krościenku byłem z 4 razy.
Nie ma czegoś takiego, jak spacer w góry... same Pieniny to mały wypierdek przy Tatrach, 3 korony z Sokolicą można zdobyć przed południem.
Z tego, co piszesz, jesteście górscy abnegaci , lepiej położyć się nad jakimś jeziorem nieuwikłanym w górskie atrakcje.

Ale jak już jednak władujecie się w Czorsztyn, no to warto w jeden dzień stuknąć Sokolicę z Trzema Koronami, innego dnia spłynąć Dunajcem, a już klasyczny spacerek sobie urządzicie, tam gdzie janosika kręcili - biała woda? cholera, nie pamiętam.
Biały Dunajec i Poronin cool

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie bier kobity na wyjazd bo ci koszta razy dwa podskoczą a zwykle po przyjeździe na miejsce zacznie się zrzędzenie i marudzenie ;p
A to kwatera nie pasuje a to jedzenie a to za gorąco a to za zimno itp. Mało tego potem dojdą ci jeszcze dwie marudy wyjazdowe w postaci teścia i teściowej a zamiast wakacji cię chu.. strzeli ;p

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by ultra1978
Nie bier kobity na wyjazd bo ci koszta razy dwa podskoczą a zwykle po przyjeździe na miejsce zacznie się zrzędzenie i marudzenie ;p
A to kwatera nie pasuje a to jedzenie a to za gorąco a to za zimno itp. Mało tego potem dojdą ci jeszcze dwie marudy wyjazdowe w postaci teścia i teściowej a zamiast wakacji cię chu.. strzeli ;p

skoro Ty masz prze.jebane z kobietami myślisz,ze wszyscy też tak mają ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by AGASSI
Originally Posted by ultra1978

skoro Ty masz prze.jebane z kobietami myślisz,ze wszyscy też tak mają ?
Ech wiedziałem że każdy ma sielankę Hankę za żonę a teściów dobrotliwych jak Lucek i Barbara albo Rysiek i Grażynka a ja znowu jestem tylko poszkodowany frown

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
bylo trzeba panny z baru nie rwać

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uroczyście przysięgam że po reinkarnacji w oazach bede szukał ;p

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, latajaca_holenderka, Sensei, rafal08, Górnik_Wałbrzych), 1,734 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,567
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025