|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze lepiej wyjdz gdzies wieczorem, piatek dzisiaj.
|
|
|
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
Tez chcialbym sie z wami cieszyc ale zachlannosc mną zawładneła i dalem handi jako singla, a chodzil po glowie dubel na win Kuby i Fr, no nic mam pecha wiekszego od Grajusa Stary do pecha grajusa to Ci daleko "Pech grajusa" znany jest już w całym świecie. oby to sie nie okazało zaraźliwe i nie przechodzilo na innych userów 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Stary do pecha grajusa to Ci daleko "Pech grajusa" znany jest już w całym świecie. odnośnie grajusa - miał chyba nie pisać na qc coś tak wspominał chyba  Ostatnio przeglądam jakiś temat i standard -  Nie mam nic do tego, że pisze ale jego to Zawsze z jednym kojarzę -  i tak x5, x15 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dobra pośmialiśmy się a teraz poważnie.
agr1 wczoraj Ci się upiekło i to bardzo, dzisiaj robisz podobne numery. Zamiast wyciągać wnioski brniesz dalej w jakieś głupoty i dysputy. Nikt z Nas nie jest ułomny i wie że zdarzają się i mecze "podejrzane" i mecze które mają zmienny charakter.
Nie powód to jednak aby wylewać żale na forum, akurat to nie jest miejsce na to. Dobrze typujesz siatkę i na tym pozostać bez zbędnych pierdół.
To ostatni post w tej sprawie ode mnie, kolejnym razem zwyczajnie odpoczniesz.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam mam prosbe podajcie mi wynik Niemcy_ Białoruś w siatke kobiet dzięki z góry czekam:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam podajcie prosze panowie lakis live do tego turnieju w Rosji
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam mam prosbe podajcie mi wynik Niemcy_ Białoruś w siatke kobiet dzięki z góry czekam:) Pnawiam swoje pytanie
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Finlandia U19 - Polska U19 Typ - Typ: 2 1,45 Słowacja - Wielka Brytania Typ - Typ: 1 1,40 Grecja - Austria Typ - Typ: 1 1,15
Taki tripelek na dziś co Panowie na to ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za siatka.org
Bułgarom do awansu z drugiego miejsca może wystarczyć jeden punkt, ale żeby być pewnym i przeskoczyć Serbów o jeden punkt, powinni zdobyć jutro dwa punkty, czyli pokonać Brazylię.
W jakiej sytuacji 1 punkt daje awans bułgarom ? Moim zdaniem muszą wygrać, żeby awansować, bo w 1 kolejnosci przy równej ilosci punktów decyduje ilośc wygranych spotkań. Mam rację ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podobno masz już ktoś o tym pisał 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bernardo Rezende, trener Brazylii: - Wielki mecz, trzymający w napięciu. To była walka z bardzo groźnym przeciwnikiem. Graliśmy dobrze, wybraliśmy dobra taktykę i realizowaliśmy ją. Lepiej nawet niż przypuszczaliśmy. Awans był dla nas bardzo ważny i mam nadzieję, że Bułgaria również znajdzie się w Final Six. W Cordobie będziemy mieli taki test przed mistrzostwami świata. Dla nas to wielki zaszczyt pokonać Bułgarię na ich terenie.
Po takiej wypowiedzi domyslam sie dlaczego leca kursy na Bułgarie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepisy się chyba lekko zmieniły. W tamtym roku najpierw się na ratio punktowe patrzyło, ale ręki sobie uciąć się dam, bo grzebałem w archiwum...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pool's Ranking System
Match won 3-0 or 3-1: 3 points for the winner, 0 point for the loser. Match won 3-2: 2 points for the winner, 1 point for the loser.
In case of tie, the teams will be classified according to the following criteria: number of matches won, points ratio and sets ratio.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bernardo Rezende, trener Brazylii: - Wielki mecz, trzymający w napięciu. To była walka z bardzo groźnym przeciwnikiem. Graliśmy dobrze, wybraliśmy dobra taktykę i realizowaliśmy ją. Lepiej nawet niż przypuszczaliśmy. Awans był dla nas bardzo ważny i mam nadzieję, że Bułgaria również znajdzie się w Final Six. W Cordobie będziemy mieli taki test przed mistrzostwami świata. Dla nas to wielki zaszczyt pokonać Bułgarię na ich terenie.
Po takiej wypowiedzi domyslam sie dlaczego leca kursy na Bułgarie. Zastanawiam sie jak podejdzie do meczu Brazylia i czy warto zagrac Bulgarow???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja gram Bułgarów po wczorajszym meczu widać było że mają szanse powalczyć o zwycięstwo a Brazylia już dziś z inną trochę motywacją zagra .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Jest odwazny do grania Polek z Finlandia ?? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zna ktoś może wynik meczu Chiny - Włochy ( siatkówka kobiet ) , bo nigdzie nie mogę znaleźć,a nazwy turnieju nie pamiętam. Z góry dziękuę.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ten mecz jest jutro, buki sie walneły z datą.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|