|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mamy przyjemność oświadczyć Ci, że czeka na Ciebie darmowy zakład o wartości 20zł na nadchodzące spotkania w czwartek 1 lipca na Wimbledonie! Zaloguj się na swoje konto Unibet między 9:00 a 23:59, a znajdziesz dodatkową kasę - 20 zł do wykorzystania na zakłady na turniej na Wimbledonie! Nie musisz dokonywać depozytu! Wystarczy że postawisz na swojego faworyta! Promo ważne tylko dziś więc sprawdzajcie konta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miły prezent  Pironkowa już weszła jak wejdzie Nadalinio to będzie jeszcze milej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mamy przyjemność oświadczyć Ci, że czeka na Ciebie darmowy zakład o wartości 20zł na nadchodzące spotkania w czwartek 1 lipca na Wimbledonie! Zaloguj się na swoje konto Unibet między 9:00 a 23:59, a znajdziesz dodatkową kasę - 20 zł do wykorzystania na zakłady na turniej na Wimbledonie! Nie musisz dokonywać depozytu! Wystarczy że postawisz na swojego faworyta! Promo ważne tylko dziś więc sprawdzajcie konta  Dla kogo ten bonus? U mnie brak.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
"Uprzejmie informuję, że Wydział Reklamy w dniu wczorajszym zdecydował zakończyć zabawę w rozwiązywanie quizów Unibet. Zaznaczam, że Biuro Obsługi Klienta nie ma wpływu na tą decyzję." Hehe, za dużo 7na7. Nie trudno było machnąć excela z historią rywalizacji o które pytał unibet. Promocja jak najbardziej na  Oby takich więcej  De...e do kwadratu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A tak na marginesie, ile ugraliście na tym quizie ? Ja doszedłem do 130 PLN i te d...e zamknęły quiz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja całe 0  Pierwszy tydzień to były typowe strzały, potem z każdym dniem miałem materiały przygotowane ale się nie udało. Ostatnie dni to cztery razy 6/7. Gdy już myślałem że niczym mnie nie zagną to zagięli i skończyli quiz 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A propos jeszcze te quizu unibetu - chciałem zauważyć, że oprócz przerwania quizu od 30 czerwca straszną grandą ze strony Unibetu było nie przyznanie wygranych za poprawne odpowiedzi w ostatnim dniu konkursu 29 czerwca. Te d...e z unibetu po prostu olali przyznanie wygranych z tego dnia !!!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A tak na marginesie, ile ugraliście na tym quizie ? Ja doszedłem do 130 PLN i te d...e zamknęły quiz dobrze ,ze ugarles troche papierow , bedziesz mial czym dupe podetrzec bo o malo sie nie zesrasz jakie to "d...e" z tego unibetu wyluzuj troche bo zachowujesz sie jak gowniarz
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A tak na marginesie, ile ugraliście na tym quizie ? Ja doszedłem do 130 PLN i te d...e zamknęły quiz dobrze ,ze ugarles troche papierow , bedziesz mial czym dupe podetrzec bo o malo sie nie zesrasz jakie to "d...e" z tego unibetu wyluzuj troche bo zachowujesz sie jak gowniarz Nie wiedziałem, że takie chamy są na tym forum.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A tak na marginesie, ile ugraliście na tym quizie ? Ja doszedłem do 130 PLN i te d...e zamknęły quiz dobrze ,ze ugarles troche papierow , bedziesz mial czym dupe podetrzec bo o malo sie nie zesrasz jakie to "d...e" z tego unibetu wyluzuj troche bo zachowujesz sie jak gowniarz Nie wiedziałem, że takie chamy są na tym forum. w kazdym poscie piszesz o ludziach "debile" a kogos uznajesz za chama - bez komentarza
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Po pierwsze - D...e piszę nie o ludziach, lecz o oszukańczej firmie - Unibet, która w perfidny sposób oszukuje graczy. Po drugie, żeby nie wyjść na chama, użyłem w wiadomym słowie kropek. Ty natomiast bez zahamowań w swoich postach używasz w pełnej pisowni słów powszechnie uznanych za wulgarne i chamskie, a pouczasz innych - bez komentarza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mamy przyjemność oświadczyć Ci, że czeka na Ciebie darmowy zakład o wartości 20zł na nadchodzące spotkania w czwartek 1 lipca na Wimbledonie! Zaloguj się na swoje konto Unibet między 9:00 a 23:59, a znajdziesz dodatkową kasę - 20 zł do wykorzystania na zakłady na turniej na Wimbledonie! Nie musisz dokonywać depozytu! Wystarczy że postawisz na swojego faworyta! Promo ważne tylko dziś więc sprawdzajcie konta  Dla kogo ten bonus? U mnie brak. bonus tylko dla rodziny supportu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ile idzie wyplata na konto bankowe PKO BP
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyplata wyszla wczoraj o 15.44 sadzilem ze dzis dojdzie ;>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak dlugo rozliczaja zaklady?? czekam juz kilka godzin....
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie wczoraj zdziwiło,że podczas wypłaty środków na konto bankowe Unibet zarządał uzupełnienia codu swift (przy wcześniejszych wypłatach tego nie miałem) czyżby zmienili konto i wypłata szła z poza naszych granic ? Hmmm..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mnie wczoraj zdziwiło,że podczas wypłaty środków na konto bankowe Unibet zarządał uzupełnienia codu swift (przy wcześniejszych wypłatach tego nie miałem) czyżby zmienili konto i wypłata szła z poza naszych granic ? Hmmm.. robiłem wypłatę w czwartek kodu nie chcieli...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a nie dziwi inna rzecz - postawilem zaklad dlugoterminowy na kube jako zwyciezce naszej grupy - wszedlem teraz na unibet i pieniedzy dalej nie mam na koncie choc zaklad jest juz rozliczony , jednak pieniadze sa w "trakcie wyplaty" - myslalem ,ze z chwila zatwierdzenia wyniku pieniadze automatycznie pojawiaja sie na koncie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A mnie wczoraj zdziwiło,że podczas wypłaty środków na konto bankowe Unibet zarządał uzupełnienia codu swift (przy wcześniejszych wypłatach tego nie miałem) czyżby zmienili konto i wypłata szła z poza naszych granic ? Hmmm.. robiłem wypłatę w czwartek kodu nie chcieli... Drogą dedukcji doszedłem co i jak  Otóż ostatni depozyt (kilka dni temu) robiłem akurat z mb (które mam jeszcze w $ )i pewnie wypłata pójdzie na moje konto bankowe z ich konta walutowego..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|