Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 44 z 45 1 2 42 43 44 45
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dadycool
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy??
A ja mysle ze to nie tyle chodzi o Lecha, ktory powienien odpasc bo za cholere nie zasłuzyl, zeby grac dalej, ale o to ze co roku juz od ladnych kilku lat jest to samo. Meczarnie polskich druzyn to juz od dawna nie przypadek, to nie jest lekcewazenie czy nonszalancja to po prostu brak umiejetnosci i tyle.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by grajus87
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy??

Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku

Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina

No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle
Życie zweryfikuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle
Życie zweryfikuje

Napinka zaraz spadnie a za dwa dni sie okarze ze Lech to faworyt ze Sparta laugh laugh Kocham te polskie pąpowanie balonika laugh piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jakby Lech odpadl moze to byla dla nich kara ten brak zaangazowania i zlekcewazenie rywala, a juz wszyscy przed meczem byli na rynku w Pradze i pili czeskie piwo , dzielenie skóry na niedzwiedziu najlepiej wychodzi Polakom jak widac mentalnosc nasza nigdy sie nie zmieni ....mogli wp...c w tych karnych kubel zimnej wody na leb by sie przydal jednemu i drugiemu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Życie zweryfikuje
Nie chce mi sie liczyc, ale o ile sie nie myle to ta "jakas" Sparta grala wiecej razy w lm niz wszyscy mistrzowie Polski razem wzieci. Taki drobny szczegół, ale bardzo wiele mowiacy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@dadycool 50 na 50 to troche przesada , 60-40 tak bym powiedzial i to wydaje sie blizsze prawdy

inna sprawa , Sparta swojemu rywalowi zludzen nie zostawila , Lech potrzebowal cudu , ale moze i cudem przejdzie Sparte i oby tak bylo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Życie zweryfikuje

dokladnie ze tak
zweryfikuje boisko
gdyby nasi dzisiaj mieli wiecej rozmu w 15 pierwszych minutach inaczej by wygladaly nastroje
ale fakt faktem zalamuje mnie zielinski frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Cukier
jakby Lech odpadl moze to byla dla nich kara ten brak zaangazowania i zlekcewazenie rywala, a juz wszyscy przed meczem byli na rynku w Pradze i pili czeskie piwo , dzielenie skóry na niedzwiedziu najlepiej wychodzi Polakom jak widac mentalnosc nasza nigdy sie nie zmieni ....mogli wp...c w tych karnych kubel zimnej wody na leb by sie przydal jednemu i drugiemu

jako kibice bedziemy mieli dawke min 180 minut dobrego futbolu smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak zielinski troche wydziwil z tym zdjeciem wichniara w 80 minucie czy cos takiego. I nie wstawiajac na ledwo biegajacych w dogrywce azerow. Byla jedna taka ewidentna akcja gdzie peszko przedarl sie i wystawil na srodek pola karnego pilke a tam napadziora nie bylo bo stilic nei zdazyl dobiec. Nawet Mikolajczak by to pewnie trafil a jak napadzior tam by byl pewnie...

No ale nie ma co gdybac. Awansowali i minimum dwa mecze ze sparta zagraja..
Ps. Co z tego ze grala wiecej w lm niz wszystkei polskie zespoly skoro teraz maja dosc sredni sklad i na pewno do przejscia spokojnie.... moim zdaniem.. okaze sie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
..błedy sa źródłem pokory

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak zielinski troche wydziwil z tym zdjeciem wichniara w 80 minucie czy cos takiego. I nie wstawiajac na ledwo biegajacych w dogrywce azerow. Byla jedna taka ewidentna akcja gdzie peszko przedarl sie i wystawil na srodek pola karnego pilke a tam napadziora nie bylo bo stilic nei zdazyl dobiec. Nawet Mikolajczak by to pewnie trafil a jak napadzior tam by byl pewnie...

No ale nie ma co gdybac. Awansowali i minimum dwa mecze ze sparta zagraja..
Ps. Co z tego ze grala wiecej w lm niz wszystkei polskie zespoly skoro teraz maja dosc sredni sklad i na pewno do przejscia spokojnie.... moim zdaniem.. okaze sie
Nie no w sumie nic, poza drobnymi szczegółami. Wiedza co zrobic zeby do lm awansowac, nie osmieszaja sie z jakimis leszczami. No i w sumie wiedza co to znaczy zagrac w lm, a nie co roku bujaja w obłokach. I jeszcze pare innych, ale po co wymieniac skoro wg Ciebie nic z tego nie wynika.

Marat Safin
Marat Safin
O dobrego łyskacza ide, że Lech nie przegra obu meczów ze Spartą.
A tym co szydzą tylko (fakt poznańskie centusie jak zwykle pożałowały siana na napastnika i jest jak jest) przypomnę, że Lech awansował w przeciwieństwie do wielkiej Wisełki z pastuchami z Estonii, traktorzystami z Norwegii, czy kozojebcami z Gruzji, wielkiej Pogoni kilka lat temu z rybakami z Islandii, wielkiego GKS-u Katowice z grabarzami z Cementarniki Skopje itp. itd. Postawa żenada, ale ważny jest awans tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Bullet
O dobrego łyskacza ide, że Lech nie przegra obu meczów ze Spartą.
A tym co szydzą tylko (fakt poznańskie centusie jak zwykle pożałowały siana na napastnika i jest jak jest) przypomnę, że Lech awansował w przeciwieństwie do wielkiej Wisełki z pastuchami z Estonii, traktorzystami z Norwegii, czy kozojebcami z Gruzji, wielkiej Pogoni kilka lat temu z rybakami z Islandii, wielkiego GKS-u Katowice z grabarzami z Cementarniki Skopje itp. itd. Postawa żenada, ale ważny jest awans tongue

ja tez bym sie obawiał kozojebców z gruzji. co by nie było druga czesc pierwszego wyrazu o czyms swiadczy tongue

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Lech tak się grał bo mają jeszcze stadion nie skończony i dlatego nie pokazywali jeszcze wszystkich swych możliwości.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wluczykij&
Lech tak się grał bo mają jeszcze stadion nie skończony i dlatego nie pokazywali jeszcze wszystkich swych możliwości.
ciekawa wypowiedzi , nie potrafi mi sie zmiescic wogole w glowie grin

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Sparta dzisiaj wygrała 2:0, obie bramki z rzutów wolnych smile

Marat Safin
Marat Safin
Aaaa zapomniałbym GKS Katowice miażdżył jeszcze odpadając z:

RoPS Rovaniemi laugh i uwaga

Ararat Erywań laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To ci co chcą już zastawiać domy, mieszkania na awans Sparty niech obejrzą sobie jak dziś grała Sparta, właśnie ten mecz leci na Polsat Futbol.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Lech nie ma kim grać , obrona zero , pomoc ma siły i koncepcję na 15 minut , w ataku Wichniarek nie mający kondycji na 90 minut a na ławce żadnego sensownego zawodnika za to bezsensowny trener ,który nie wiadomo po co tam jest ... Sparta obnaży wszystkie słabości Lecha , pierwszy mecz gram grubo na Czechów dla mnie pewka

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by c1nek
To ci co chcą już zastawiać domy, mieszkania na awans Sparty niech obejrzą sobie jak dziś grała Sparta, właśnie ten mecz leci na Polsat Futbol.

Umiała strzelić 5 bramek lepszej drużynie (z całym szacunkiem dla Azerów ) niż Inter ... no comments

Strona 44 z 45 1 2 42 43 44 45

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, forty, $-man, 11kera11, aker, ElNinho[mmdea]), 2,767 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,890
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025