|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy?? A ja mysle ze to nie tyle chodzi o Lecha, ktory powienien odpasc bo za cholere nie zasłuzyl, zeby grac dalej, ale o to ze co roku juz od ladnych kilku lat jest to samo. Meczarnie polskich druzyn to juz od dawna nie przypadek, to nie jest lekcewazenie czy nonszalancja to po prostu brak umiejetnosci i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy?? Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle Życie zweryfikuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy?? Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle Życie zweryfikuje Napinka zaraz spadnie a za dwa dni sie okarze ze Lech to faworyt ze Sparta  Kocham te polskie pąpowanie balonika 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby Lech odpadl moze to byla dla nich kara ten brak zaangazowania i zlekcewazenie rywala, a juz wszyscy przed meczem byli na rynku w Pradze i pili czeskie piwo , dzielenie skóry na niedzwiedziu najlepiej wychodzi Polakom jak widac mentalnosc nasza nigdy sie nie zmieni ....mogli wp...c w tych karnych kubel zimnej wody na leb by sie przydal jednemu i drugiemu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy?? Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle Życie zweryfikuje Nie chce mi sie liczyc, ale o ile sie nie myle to ta "jakas" Sparta grala wiecej razy w lm niz wszyscy mistrzowie Polski razem wzieci. Taki drobny szczegół, ale bardzo wiele mowiacy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@dadycool 50 na 50 to troche przesada , 60-40 tak bym powiedzial i to wydaje sie blizsze prawdy
inna sprawa , Sparta swojemu rywalowi zludzen nie zostawila , Lech potrzebowal cudu , ale moze i cudem przejdzie Sparte i oby tak bylo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy?? Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina No nie wiem co to za klub sparta skoro pierwszy mecz przegrywaja z beniaminkiem w swojej lidze ktory notabene pewnie rowny interowi baku jest. Okaze sie jak bedzie ale takei teksty to tylko Polacy potrafia... Wygrali i juz.. za dwa tygodnei zaczynaja z zerowym kontem bramkowym i moim zdaniem 50:50 szansami... I tyle Życie zweryfikuje dokladnie ze tak zweryfikuje boisko gdyby nasi dzisiaj mieli wiecej rozmu w 15 pierwszych minutach inaczej by wygladaly nastroje ale fakt faktem zalamuje mnie zielinski 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakby Lech odpadl moze to byla dla nich kara ten brak zaangazowania i zlekcewazenie rywala, a juz wszyscy przed meczem byli na rynku w Pradze i pili czeskie piwo , dzielenie skóry na niedzwiedziu najlepiej wychodzi Polakom jak widac mentalnosc nasza nigdy sie nie zmieni ....mogli wp...c w tych karnych kubel zimnej wody na leb by sie przydal jednemu i drugiemu jako kibice bedziemy mieli dawke min 180 minut dobrego futbolu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak zielinski troche wydziwil z tym zdjeciem wichniara w 80 minucie czy cos takiego. I nie wstawiajac na ledwo biegajacych w dogrywce azerow. Byla jedna taka ewidentna akcja gdzie peszko przedarl sie i wystawil na srodek pola karnego pilke a tam napadziora nie bylo bo stilic nei zdazyl dobiec. Nawet Mikolajczak by to pewnie trafil a jak napadzior tam by byl pewnie...
No ale nie ma co gdybac. Awansowali i minimum dwa mecze ze sparta zagraja.. Ps. Co z tego ze grala wiecej w lm niz wszystkei polskie zespoly skoro teraz maja dosc sredni sklad i na pewno do przejscia spokojnie.... moim zdaniem.. okaze sie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
..błedy sa źródłem pokory
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak zielinski troche wydziwil z tym zdjeciem wichniara w 80 minucie czy cos takiego. I nie wstawiajac na ledwo biegajacych w dogrywce azerow. Byla jedna taka ewidentna akcja gdzie peszko przedarl sie i wystawil na srodek pola karnego pilke a tam napadziora nie bylo bo stilic nei zdazyl dobiec. Nawet Mikolajczak by to pewnie trafil a jak napadzior tam by byl pewnie...
No ale nie ma co gdybac. Awansowali i minimum dwa mecze ze sparta zagraja.. Ps. Co z tego ze grala wiecej w lm niz wszystkei polskie zespoly skoro teraz maja dosc sredni sklad i na pewno do przejscia spokojnie.... moim zdaniem.. okaze sie Nie no w sumie nic, poza drobnymi szczegółami. Wiedza co zrobic zeby do lm awansowac, nie osmieszaja sie z jakimis leszczami. No i w sumie wiedza co to znaczy zagrac w lm, a nie co roku bujaja w obłokach. I jeszcze pare innych, ale po co wymieniac skoro wg Ciebie nic z tego nie wynika.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
O dobrego łyskacza ide, że Lech nie przegra obu meczów ze Spartą. A tym co szydzą tylko (fakt poznańskie centusie jak zwykle pożałowały siana na napastnika i jest jak jest) przypomnę, że Lech awansował w przeciwieństwie do wielkiej Wisełki z pastuchami z Estonii, traktorzystami z Norwegii, czy kozojebcami z Gruzji, wielkiej Pogoni kilka lat temu z rybakami z Islandii, wielkiego GKS-u Katowice z grabarzami z Cementarniki Skopje itp. itd. Postawa żenada, ale ważny jest awans 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O dobrego łyskacza ide, że Lech nie przegra obu meczów ze Spartą. A tym co szydzą tylko (fakt poznańskie centusie jak zwykle pożałowały siana na napastnika i jest jak jest) przypomnę, że Lech awansował w przeciwieństwie do wielkiej Wisełki z pastuchami z Estonii, traktorzystami z Norwegii, czy kozojebcami z Gruzji, wielkiej Pogoni kilka lat temu z rybakami z Islandii, wielkiego GKS-u Katowice z grabarzami z Cementarniki Skopje itp. itd. Postawa żenada, ale ważny jest awans  ja tez bym sie obawiał kozojebców z gruzji. co by nie było druga czesc pierwszego wyrazu o czyms swiadczy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech tak się grał bo mają jeszcze stadion nie skończony i dlatego nie pokazywali jeszcze wszystkich swych możliwości.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech tak się grał bo mają jeszcze stadion nie skończony i dlatego nie pokazywali jeszcze wszystkich swych możliwości. ciekawa wypowiedzi , nie potrafi mi sie zmiescic wogole w glowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta dzisiaj wygrała 2:0, obie bramki z rzutów wolnych 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Aaaa zapomniałbym GKS Katowice miażdżył jeszcze odpadając z: RoPS Rovaniemi  i uwaga Ararat Erywań 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ci co chcą już zastawiać domy, mieszkania na awans Sparty niech obejrzą sobie jak dziś grała Sparta, właśnie ten mecz leci na Polsat Futbol.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech nie ma kim grać , obrona zero , pomoc ma siły i koncepcję na 15 minut , w ataku Wichniarek nie mający kondycji na 90 minut a na ławce żadnego sensownego zawodnika za to bezsensowny trener ,który nie wiadomo po co tam jest ... Sparta obnaży wszystkie słabości Lecha , pierwszy mecz gram grubo na Czechów dla mnie pewka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ci co chcą już zastawiać domy, mieszkania na awans Sparty niech obejrzą sobie jak dziś grała Sparta, właśnie ten mecz leci na Polsat Futbol. Umiała strzelić 5 bramek lepszej drużynie (z całym szacunkiem dla Azerów ) niż Inter ... no comments
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|