Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 14 1 2 3 13 14
#4023422 26/07/2010 19:13
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline

Bonus: Unibet
C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline

Io sono Interista
Io sono Interista
W piątek o 19:00 Rozmowy w toku !

Hasło reklamujące ten odcinek: " Dziewczyno piątek tuż tuż... z kim zjesz sobotnie śniadanie ? "

laugh laugh

Ewka wymiata ! laugh

Jose #4023993 26/07/2010 23:57
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Kobe
W piątek o 19:00 Rozmowy w toku !

Hasło reklamujące ten odcinek: " Dziewczyno piątek tuż tuż... z kim zjesz sobotnie śniadanie ? "

laugh laugh

Ewka wymiata ! laugh

Wymiata chamstwem i glupota.

Wymiata tez kasa, placi blacharom i innym zjebanym typiarom, by sie wyflaczaly przed kamerami.

Knajacki program dla prymitywow, bez obrazy, Kobe.

Drzyzga to taka sama franca jak Jaworowicz.
Do kamery robi niewinne miny, udajac wspolczucie, a pod stolem liczy kasiore i w duchu smieje sie z naiwniakow, ktorzy w tym biora udzial i z tych przed telewizorami, ktorych to w jakis tam sposob podnieca.

PS.Ten sam typ TVPizdy to ta pipa, co zrobila dokumentalny film "Arizona", o zyciu podludzi w upadlym PGRze.

Kupowala belta menelom i starym qrwom, a ci mowili do kamery to, co pani redaktor im wczesniej przygotowala.

W pogoni za kasa i popularnoscia szmaciarze i szmaciary z mediow sa zdolni do wszystkiego.

Io sono Interista
Io sono Interista
A czy Kobe gdzieś napisał że ogląda to dziadostwo ?

widziałem tylko przypadkowo reklamę w TVN. smile

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by amkwish
Kupowala belta menelom i starym qrwom, a ci mowili do kamery to, co pani redaktor im wczesniej przygotowala.

Dokładnie. Kiedyś u tej idiotki z TVNu był transpajac, którego moja znajoma zna osobiście. Dostał kasę i miał się tylko nauczyć co ma gadać.

Jose #4024096 27/07/2010 01:09
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Kobe
A czy Kobe gdzieś napisał że ogląda to dziadostwo ?

widziałem tylko przypadkowo reklamę w TVN. smile

Kobe, nic nie mam do tego, czy ogladasz czy nie smile

Wyrazilem tylko swoje zdanie o tego typu produkcjach.

Swoja droga robia to, bo...jest ogladalnosc i aby te ogladalnosc podtrzymac (czytaj :dalej produkowac i loic kase) gotowi sa posunac sie jeszcze dalej w robieniu z potencjalnego odbiorcy totalnego imbecyla.

Swoja droga czy ktos moze polecic program tego typu, ktory trzyma poziom ?
Nie sadze.

PS. @Goget, najfajniejsze bylo to, ze ta cipa zostala nagrodzona w kategorii "Film dokumentalny roku" laugh
Idac tym torem "Milczenie owiec" winno wygrac w kategorii...komedia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wymiata chamstwem i głupotą <brawo>.

N
member
member
N Offline
a nie ma to jak po spamować

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by nitros16
a nie ma to jak po spamować

I to sie trzyma tematu, bo jest smieszne laugh piwo

L
journeyman
journeyman
L Offline
Chce zrobic znajomej psikusa, macie jakies dobre linki dzwiekowe, tj. ze po otwarciu linku jest wkurwiajacy glosc, albo dzwiek.

Goget #4025222 27/07/2010 08:15
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Goget
Originally Posted by amkwish

Dokładnie. Kiedyś u tej idiotki z TVNu był transpajac, którego moja znajoma zna osobiście. Dostał kasę i miał się tylko nauczyć co ma gadać.
Mój znajomy też był, załozyli mu okulary, peruka na głowe i heja smile
Ostatnio oglądałem jak była u niej Jola Rutowicz i jej wielbiciele, smiech na sali. To samo Anna Maria Wesołowska albo Ci smieszni Detektywi, kto to w ogóle ogląda? Bardzo mnie ten tvn wkurza mad Nie mówiąc juz o reklamach 20 min w przerwach filmu blush

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by M@rcin
Mój znajomy też był, załozyli mu okulary, peruka na głowe i heja smile
Ostatnio oglądałem jak była u niej Jola Rutowicz i jej wielbiciele, smiech na sali. To samo Anna Maria Wesołowska albo Ci smieszni Detektywi, kto to w ogóle ogląda? Bardzo mnie ten tvn wkurza mad Nie mówiąc juz o reklamach 20 min w przerwach filmu blush
Druga strona medalu jest taka, że jak nie ma oglądalności to program leci. Żeby po tylu latach się utrzymać trzeba pewnie równać poziom (i to raczej nie w górę). Moi znajomi też byli i nie dostali karteczek, choć jak sami przyznają montażysta poczynał sobie dość śmiało (ale to chyba oczywiste).

Ten odcinek był nawet interesujący, ale w ciągu ostatnich 10 lat nie widziałem innego więc odnośnie poziomu się nie wypowiadam. Zresztą jaki tam ze mnie ekspert skoro nawet telewizora nie mam w domu laugh

B
addict
addict
B Offline
@M@rcin tvn to jeszcze nic w porównaniu do Polsatu. kiedys byl nawet dowcip : "ogladamy sobie z rodzinka reklamy na Polsacie a tu nagle film" smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Uwielbiam takich kozaków laugh laugh laugh

http://viralfootage.com/?p=7508

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by micha$
Uwielbiam takich kozaków laugh laugh laugh

http://viralfootage.com/?p=7508

Napisz jeszcze, że wierzysz, że to nie nagrane specjalnie. laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bartheezz
@M@rcin tvn to jeszcze nic w porównaniu do Polsatu. kiedys byl nawet dowcip : "ogladamy sobie z rodzinka reklamy na Polsacie a tu nagle film" smile
Hehe, czasami sie taka reklama przydaje, żeby wyjsc do kuchni po kanapke czy coś do picia lub do toalety, ale nie 20 minutowa i to czasami kilka razy podczas filmu. Juz wole zaplacic ten abonament i w spokoju obejrzec cos na HBO lub C+ a nie oglądać co Święta "Kewin sam w domu" itd. itp.
Jeszcze jedna kwestia, zauważyłem ostanio, ze reklamy puszczane są bardzo głośno, kończy sie jakiś film lub program i trzeba ostro przyciszać odbiornik bo nerwowo można nie wytrzymać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by M@rcin
Originally Posted by Bartheezz
Hehe, czasami sie taka reklama przydaje, żeby wyjsc do kuchni po kanapke czy coś do picia lub do toalety, ale nie 20 minutowa i to czasami kilka razy podczas filmu. Juz wole zaplacic ten abonament i w spokoju obejrzec cos na HBO lub C+ a nie oglądać co Święta "Kewin sam w domu" itd. itp.
Jeszcze jedna kwestia, zauważyłem ostanio, ze reklamy puszczane są bardzo głośno, kończy sie jakiś film lub program i trzeba ostro przyciszać odbiornik bo nerwowo można nie wytrzymać.

to kolejna z umow telewizyjnych z reklamodawcami, tak musza robic, sprawa ta byla poruszana ponoc w sejmie i stacje mialy to zmienic

Porucznik
Porucznik
To szybko Marcin zauważyłeś crazy

Jak pisze Dziabor, był ten wątek poruszany i ma się to zmienić. Kiedy - tego dokładnie nie wiem.

Strona 1 z 14 1 2 3 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (bukma, rafal08, forty, rymoholik, latajaca_holenderka, kamel, burbon, Lukasz111, Sensei), 1,093 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,688
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025