|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
W piątek o 19:00 Rozmowy w toku ! Hasło reklamujące ten odcinek: " Dziewczyno piątek tuż tuż... z kim zjesz sobotnie śniadanie ? "  Ewka wymiata ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W piątek o 19:00 Rozmowy w toku ! Hasło reklamujące ten odcinek: " Dziewczyno piątek tuż tuż... z kim zjesz sobotnie śniadanie ? "  Ewka wymiata !  Wymiata chamstwem i glupota. Wymiata tez kasa, placi blacharom i innym zjebanym typiarom, by sie wyflaczaly przed kamerami. Knajacki program dla prymitywow, bez obrazy, Kobe. Drzyzga to taka sama franca jak Jaworowicz. Do kamery robi niewinne miny, udajac wspolczucie, a pod stolem liczy kasiore i w duchu smieje sie z naiwniakow, ktorzy w tym biora udzial i z tych przed telewizorami, ktorych to w jakis tam sposob podnieca. PS.Ten sam typ TVPizdy to ta pipa, co zrobila dokumentalny film "Arizona", o zyciu podludzi w upadlym PGRze. Kupowala belta menelom i starym qrwom, a ci mowili do kamery to, co pani redaktor im wczesniej przygotowala. W pogoni za kasa i popularnoscia szmaciarze i szmaciary z mediow sa zdolni do wszystkiego.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
A czy Kobe gdzieś napisał że ogląda to dziadostwo ? widziałem tylko przypadkowo reklamę w TVN. 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Kupowala belta menelom i starym qrwom, a ci mowili do kamery to, co pani redaktor im wczesniej przygotowala. Dokładnie. Kiedyś u tej idiotki z TVNu był transpajac, którego moja znajoma zna osobiście. Dostał kasę i miał się tylko nauczyć co ma gadać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A czy Kobe gdzieś napisał że ogląda to dziadostwo ? widziałem tylko przypadkowo reklamę w TVN.  Kobe, nic nie mam do tego, czy ogladasz czy nie  Wyrazilem tylko swoje zdanie o tego typu produkcjach. Swoja droga robia to, bo...jest ogladalnosc i aby te ogladalnosc podtrzymac (czytaj :dalej produkowac i loic kase) gotowi sa posunac sie jeszcze dalej w robieniu z potencjalnego odbiorcy totalnego imbecyla. Swoja droga czy ktos moze polecic program tego typu, ktory trzyma poziom ? Nie sadze. PS. @Goget, najfajniejsze bylo to, ze ta cipa zostala nagrodzona w kategorii "Film dokumentalny roku"  Idac tym torem "Milczenie owiec" winno wygrac w kategorii...komedia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wymiata chamstwem i głupotą <brawo>.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a nie ma to jak po spamować
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a nie ma to jak po spamować I to sie trzyma tematu, bo jest smieszne 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Chce zrobic znajomej psikusa, macie jakies dobre linki dzwiekowe, tj. ze po otwarciu linku jest wkurwiajacy glosc, albo dzwiek.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kupowala belta menelom i starym qrwom, a ci mowili do kamery to, co pani redaktor im wczesniej przygotowala. Dokładnie. Kiedyś u tej idiotki z TVNu był transpajac, którego moja znajoma zna osobiście. Dostał kasę i miał się tylko nauczyć co ma gadać. Mój znajomy też był, załozyli mu okulary, peruka na głowe i heja  Ostatnio oglądałem jak była u niej Jola Rutowicz i jej wielbiciele, smiech na sali. To samo Anna Maria Wesołowska albo Ci smieszni Detektywi, kto to w ogóle ogląda? Bardzo mnie ten tvn wkurza  Nie mówiąc juz o reklamach 20 min w przerwach filmu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mój znajomy też był, załozyli mu okulary, peruka na głowe i heja  Ostatnio oglądałem jak była u niej Jola Rutowicz i jej wielbiciele, smiech na sali. To samo Anna Maria Wesołowska albo Ci smieszni Detektywi, kto to w ogóle ogląda? Bardzo mnie ten tvn wkurza  Nie mówiąc juz o reklamach 20 min w przerwach filmu  Druga strona medalu jest taka, że jak nie ma oglądalności to program leci. Żeby po tylu latach się utrzymać trzeba pewnie równać poziom (i to raczej nie w górę). Moi znajomi też byli i nie dostali karteczek, choć jak sami przyznają montażysta poczynał sobie dość śmiało (ale to chyba oczywiste). Ten odcinek był nawet interesujący, ale w ciągu ostatnich 10 lat nie widziałem innego więc odnośnie poziomu się nie wypowiadam. Zresztą jaki tam ze mnie ekspert skoro nawet telewizora nie mam w domu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
@M@rcin tvn to jeszcze nic w porównaniu do Polsatu. kiedys byl nawet dowcip : "ogladamy sobie z rodzinka reklamy na Polsacie a tu nagle film" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@M@rcin tvn to jeszcze nic w porównaniu do Polsatu. kiedys byl nawet dowcip : "ogladamy sobie z rodzinka reklamy na Polsacie a tu nagle film"  Hehe, czasami sie taka reklama przydaje, żeby wyjsc do kuchni po kanapke czy coś do picia lub do toalety, ale nie 20 minutowa i to czasami kilka razy podczas filmu. Juz wole zaplacic ten abonament i w spokoju obejrzec cos na HBO lub C+ a nie oglądać co Święta "Kewin sam w domu" itd. itp. Jeszcze jedna kwestia, zauważyłem ostanio, ze reklamy puszczane są bardzo głośno, kończy sie jakiś film lub program i trzeba ostro przyciszać odbiornik bo nerwowo można nie wytrzymać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@M@rcin tvn to jeszcze nic w porównaniu do Polsatu. kiedys byl nawet dowcip : "ogladamy sobie z rodzinka reklamy na Polsacie a tu nagle film"  Hehe, czasami sie taka reklama przydaje, żeby wyjsc do kuchni po kanapke czy coś do picia lub do toalety, ale nie 20 minutowa i to czasami kilka razy podczas filmu. Juz wole zaplacic ten abonament i w spokoju obejrzec cos na HBO lub C+ a nie oglądać co Święta "Kewin sam w domu" itd. itp. Jeszcze jedna kwestia, zauważyłem ostanio, ze reklamy puszczane są bardzo głośno, kończy sie jakiś film lub program i trzeba ostro przyciszać odbiornik bo nerwowo można nie wytrzymać.to kolejna z umow telewizyjnych z reklamodawcami, tak musza robic, sprawa ta byla poruszana ponoc w sejmie i stacje mialy to zmienic
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
To szybko Marcin zauważyłeś  Jak pisze Dziabor, był ten wątek poruszany i ma się to zmienić. Kiedy - tego dokładnie nie wiem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|