Powinno wejsc, jedynym problemem moze byc murawa. Od poniedzialku obficie lalo, ponoc nawet jakies budynki klubowe na Hutniku zostaly zalane, wiec boisko moze byc w zlym stanie. Dzisiaj na szczescie bez deszczu narazie, nawet lekko slonce wyszlo i moze nie bedzie az tak zle.
Wroc, zle przeczytalem ; d Myslalem, ze HC na Wisle.
Hehe, wyłącznie na jakieś uzasadnienie tego o czym piszesz. Ale wygląda na to, że go po prostu brak.
Ty Bocian poważny jesteś ?
Uważasz że będę Tobie i wszystkim czytającym wykład robił ?
A możesz powiedzieć, dlaczego miałbym to robić ?
Na teraz siejesz niepotrzebny zamęt, bo jakichś drastycznych ruchów kursowych na mecz Dniepru po prostu nie ma. Napisałeś o owych nerwowych ruchach później argumentując tym, że mecz znika z oferty. Otóż nie znika i ma się dobrze. Wykładu nie musisz robić bo nie ma o czym. Mnie interesuje ten mecz i ruchy kursowe, dlatego zdziwiłem się, że napisałeś, że coś się dzieje. Otóż nie dzieje się nic, a Ty piszesz bzdury. Jeśli jest inaczej to się broń, chyba że to jakaś tajemnica państwowa
Jeżeli w meczu Dniepru Dniepropietrowsk nie dzieje się nic,
Przygladal sie ktos spotkaniu Crvena - Slovan? W druzynie Slovana maja nie zagrac Samuela Slovaka (P, 13/2), Juraja Halenara (N, 21/11), Branislava Obzera (P, 13/0), Michala Breznanika (P, 26/4), Kresimira Kordicia (N, 25/10), Martina Dobrotki (O, 30/5).
Panowie ale dlaczego niby ruch miałby nie powalczyć, z tego artykułu który wkleił kolega wynika że kase zarabiają na tym puicharze i zarówno piłkarze jak i sam klub, więc czemu by nie chceili dostać jeszcze jakiejs premii ?? Grają u siebie nie mają nic do stracednia, jeśli wygrają to ok a jak wdupią to do austrii pojadą na gorące źródła
akagi, po prostu przedstaw mi, które buki poblokowały ten mecz. Tak przecież napisałeś, nieprawdaż? To, że kursy od ich wystawienia się zmieniły to wiadome, ale od wczoraj zmianom większym nie uległy. A Ty właśnie o tym pisałeś. Ps. Nie noszę okularów, ze wzrokiem wszystko dobrze.
Ktoś coś wie o tym przeciwniku Wisły dzisiejszym? Po lekturze forum BA, to nawet lekko kusi zagrać jakiś handi na gości.
Ma ktoś opinię?
4 siła na Azerbejdżanie, skład nie zachwyca tak jak pozostałej mocnej trójki.
Takie coś znalazłem na YT. Wyniki w tym roku też nienajgorsze.
Wiem, kfjatek obserwuje rozwój ligi azerskiej już jakiś czas i wieszcze im, że za parę lat pójdą tropem Turcji, zresztą mówił o tym ostatnio w studiu też Czesiek Michniewicz. O dziwo z czwórki pozostał właśnie ten zespół, też mocny, ale większe tam nadzieje wiązano z drużynami z Baku i Lenkoranem. Wisła powinna wygrać, aczkolwiek +1,5 głupim pomysłem nie jest
akagi, po prostu przedstaw mi, które buki poblokowały ten mecz. Tak przecież napisałeś, nieprawdaż? To, że kursy od ich wystawienia się zmieniły to wiadome, ale od wczoraj zmianom większym nie uległy. A Ty właśnie o tym pisałeś. Ps. Nie noszę okularów, ze wzrokiem wszystko dobrze.
Wporządku. Mało tam miejsca jest, ale wymyślili coś co może się podobać. Choć gdyby nie reflektory nad trybunami i napisy 'Cracovia' można by pomyśleć że to wcale nie stadion Dobrze Cracovii życze, bo mam sporo znajomych, którzy jej kibicują, i naprawdę super ludzie, choć troszkę krewcy