|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzy miesiące, a potem naliczane są odsetki ustawowe. Oczywiście jeśli nie były składane korekty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
posiada ktoś serial do Battlefiled Bad Company 2??
byłbym bardzo wdzięczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
juz mam posty do skasowania
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Witam Jezeli rozpoczałem prace 1 lipca i z tym dniem powinienem miec wazne badania lekarskie a lekarz podbił mi je ale z datą 30 lipiec to czy w przypadku jakiejs kontroli mój pracodawca moze miec jakies problemy ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos moze z forum zna sie na materacach takich do lozka ?  Albo ma znajomego/znajoma ktora czaji temat ? Chcialbym poomocy przy wyborze. A wiadomo ze pytac w sklepach to kazdy bedzie polecal jakis ktory u siebie i oby drozszy zeby zarobic, wiec to zadna pomoc tak naprawde. Jesli ktos taki jest to bardzo prosze
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
najwazniejsze to w sklepie wyprobowac, polozyc sie na chwile, ciało samo da odpowiedz czy jest za twardy czy za miekki czy zbyt sprezysty itp czy po prostu jest dobry, wchodzisz kładziesz sie i wychodzisz zadowolony 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy ktos moze z forum zna sie na materacach takich do lozka ?  Albo ma znajomego/znajoma ktora czaji temat ? Chcialbym poomocy przy wyborze. A wiadomo ze pytac w sklepach to kazdy bedzie polecal jakis ktory u siebie i oby drozszy zeby zarobic, wiec to zadna pomoc tak naprawde. Jesli ktos taki jest to bardzo prosze Jedź do Ikei, tam masz koło 15 materaców różnej twardości do wyboru i każdy możesz przetestować tak długo jak zechcesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojtas no to jakies rozwiazanie jest ktore chyba jednak bede musial wprowadzic w zycie :/ Ale wiesz podejrzewam, ze jak sie klapne na materac za 2000zl a pozniej za 500zl to troche ten za 500 moze mi sie juz nie podobac;-) Niestety nie mam kasy ogromnej na wydanie bo i tak musze kupic pozostale meble i sporo innych rzeczy... a 1100 miesiecznie to zaden pieniadz w takim wypadku jak sie okazuje;). Druga sprawa, ze taka osoba neutralna moglaby mi powiedziec na co faktycznie zwracac uwage, co jest istotne a co jest zwyklym bajerem marketingowym. Blazzz1, niestety nie mam ikei nigdzie w poblizu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=BZYCZEK]Brat prosił aby pomóc mu w gierce http://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00
PozdrawiamWitam Przegrywamy 3 mln pkt brat prosi o wsparcie mecz.pl 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
daj juz sobie chlopie spokoj z ta pomoca dla brata, zal.pl
|
|
|
|
|
Viva Las Vegas!
|
|
Viva Las Vegas!
dlaczego? mi to nie przeszkadza i zawsze jak mam chwilę czasu to staram się te kilka bramek strzelić strasznie nieużyty kolego jesteś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie Cassapian. Kojotek nie pomagasz twoja sprawa a swoje docinki typu 'zal.pl' zostaw dla siebie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bardzo mi się spodobał utwór Haliny Benedyk i Marco Antonelliego Śpiewali go ponoć w 84 w Sopocie. Może mi ktoś przetłumaczyć te słowa Frontiera nemica??? del amore Frontiera esiste frontiera Non esiste bandiera, amore in liberta Nessuno mai ci dividera' Immensamente io t'amero' Il tuo cammino seguiro' Utwór : http://wilma123.wrzuta.pl/audio/7ltL7yiOIAh/halina_benedyk_marco_antonelli_-_frontiera
|
|
|
|
|
member
|
|
member
grajus87, rzeczywiście śpiewali to w Sopocie, a gdy występowali później w studio TV, to fanki dostawały spazmów;) a tłumaczenie to będzie coś mniej więcej takiego:
Wroga granica [dla] miłości, granica, NIE istnieje granica/przeszkoda* nie istnieje flaga?? (a może "barriera" - bariera?) dla wolności w miłości Nikt nigdy nas nie rozdzieli Niesamowicie będę cię kochał będę szedł twoją drogą
* nigdy włoskiego się nie uczyłem, ale po przesłuchaniu piosenki wydaje mi się, że w tekście jest prawie niesłyszalne "Frontiera, n'esiste frontiera". I w ogóle moim zdaniem tekst wygląda tak:
Frontiera nemica del amore Frontiera, n'esiste [non esiste] frontiera Non esiste barriera p'amore [per amore] in liberta Nessuno mai ci dividera' Immensamente io t'amero' Il tuo cammino seguiro'
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
daj juz sobie chlopie spokoj z ta pomoca dla brata, zal.pl ty za to pomagasz 5zł za paczke papierosów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szukam jakiegos TV 40-42 cale. Ale kwestia jak itv tzn. napewno LCD bo LED jest za drogim ale mysllem o telewizorze LCD z podswietleniem LED. Jakies przyklady albo orientacyjne ceny ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam UMOWĘ ZLECENIE na 2336zł brutto... ile dostane na rękę??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam UMOWĘ ZLECENIE na 2336zł brutto... ile dostane na rękę?? około 1650zł
|
|