Ogladal ktos mecz Karoliny ?? Bartoli az tak dobra jest
Originally Posted by młody gniewny
jak trafia jest dobra.
Hmmm nikomu nie podoba się Chardy ?
To ja wiam ze biega do wszystkiego i jak trafia moze pokonc kazdego tylko czy wczoraj az tak dobrze grala ??? Strzelilem sobie wczoraj samoboja tym meczem niestety
Trzeba sobie zadac inne pytanie czy Karolina jest tak dobra jakby wskazywał na to jej ranking?
Jimmy to musiałem byc mocno zmęczony patrząc kilka dni temu w kalendarz. Trochę to zmenia w mojej analizie, ale i tak nie wydaje mi się żeby odpuścił. Do tego Ryży nic szczególnego ostatnio nie gra, ale z nim tak czasem bywa odbija, odbija i nagle przychodzi wielki mecz. Dlatego dzisiaj warto usiąśc w roli fana przed tv bez wielkiego inwestowania w zwycięzce
Zmienia zmienia, szczególnie że w Cincirinci w pierwszych rundach można łatwe punkty złapać. Poza tym ja nie sugeruję, że Nalba odpuści tylko że fizycznie może po prostu nie dać rady. Serwisem od początku turnieju dobrego świadectwa nie daje, a Murray to Murray. Swoje wyrzeźbi.
Jimmy tu się zgadzamy. Gdyby chodzący drwal Llodra miał więcej oleju w głowie + trochę umiejętności to już wczoraj Fed miałby pełne gacie i większe problemy niż 1*-4 w 1 secie.
Co do Murraya mnie nie przekonasz Rozumiem,że to taki typ na czucie - dla mnie no bet Chociaż przyznam,że spodziewałem się odwrotnych kursów i tu jest mini value na Szkota...
Jimmy tu się zgadzamy. Gdyby chodzący drwal Llodra miał więcej oleju w głowie + trochę umiejętności to już wczoraj Fed miałby pełne gacie i większe problemy niż 1*-4 w 1 secie.
Co do Murraya mnie nie przekonasz Rozumiem,że to taki typ na czucie - dla mnie no bet Chociaż przyznam,że spodziewałem się odwrotnych kursów i tu jest mini value na Szkota...
kurs na murrya to promocja, kto wystawil davida jako faworyta
Młody Tomek grał wczoraj bardzo solidnie. Dolgo strzelał tak,że śmiem twierdzic,że nikt by tych jego ataków nie obronił. Ale tak samo jak dobrze strzelał, tak samo siebie wystrzelał. Trzeba przyznac, że Olek ma bardzo duży potencjał. Poza tym podobała mi się jego chłodna głowa w tb, który dla mnie zagrał perfekcyjnie - jeden z najlepszych jaki widziałem w wykonaniu jednego zawodnika. Co do Tomka? To cały czas był cierpliwy, miał jakieś problemy z udem, ale to raczej nic poważnego skoro dał radę całego seta rozegrac. Do tego w trudnych momentach zawsze sobie radził. Reasumując: Berdych +1,5