Panowie kto pomoze ogarnac wyplate z moneybookers do mbanku?? bo mam pewne watpliwosci

z czym
Panowie kto pomoze ogarnac wyplate z moneybookers do mbanku?? bo mam pewne watpliwosci

z czym
No wiec tak bo robie po raz pierwszy wyplate z moneybookers i nie ogarniam troche, kiedy wchodze w moje konto-profil-lista kont bankowych wpisywalem najpierw NRB ktory zgadza sie i po jego wpisaniu wyskoczyla mi opcja Bre Bank i Bre Bank Lodz - ja wybralem 2opjce i nie jestem przekonany czy dobrze zrobilem bo kiedy wchodze w wyplac pieniadze to widze ze imie i nazwisko oraz nr konta zgadzaja sie ale pisze: BRE BANK SA
11402004
AL.MICKIEWICZA 10
-
LODZ
Polska
a na tej ulicy jest z tego co mi wiadomo multibank a mbank znajduje sie na al.Pilsudskiego 3 wiec nie chcialbym zeby moje pieniadze zostaly przelane do kogos innego na konto, napisalem takze maila do nich i odpisali mi:
Dziękujemy za napisanie do Centrum obsługi klienta Moneybookers.
Chcielibyśmy Pana poinformować, że jeżeli wpisał Pan prawidłowy NRB (Numer rozliczeniowy banku), nie powinno być problemów z zarejestrowaniem Pana konta bankowego w profilu Moneybookers.
Numer ten (NRB) to osiem kolejnych cyfr numeru Pana konta bankowego, począwszy od trzeciej.
Jeśli ma Pan jakiekolwiek inne pytania, prosimy napisać do nas.
wiec czy mohe byc pewny ze ten pieniadze trafia na moje konto w mbanku a nie komus innemu do multibanku??