|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powoli wraca do jakiejś tam formy, Holender poza turniejem w Scheveningen nic nadzwyczajnego, nie widziałem Thomasa w akcji więc ciężko coś powiedzieć
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ciekawe jak z serwisem u Dinary ... wygrana z Alona oststnio ..Aga ja rozbila ... typ bardziej przeciw Petkovic  Mysle jeszcze nad Groth  ja nie wierze w odrodzenie Dinary, Petka ostatnio bardzo solidnie gra- więc stawianie przeciwko to raczej nieporozumienie skoro niemra jest w formie  Na Petkovic dlugo nie postawie - to co zagrala w meczu z Cornet w Bad Gastein Moze King i Wozniak (gra u siebie .. rywalka srednia powinna sobie poradzic) ... cos z tego powybieram  Roddick moze jeszcze ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sed czemu Dulge przeciez ona na hardzie starsznie kaleczy.. czy ja wiem czy tak kaleczy... fakt, nie jestem wstanie wypisac wielu czynnikow, ktore moga sklonic by ja grac, moga ja zaliczyc to typow "wygra bo tak i koniec" 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mnie czasem zastanwia wybieracie x meczy z WTA jest cala masa fajnych spotkan ATP a pozniej narzekacie ze to WTA i nigdy nie gracie a nastepnego dnia to samo ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co z tego że King gra u siebie, jest tak cienka jak dupa węża. Medinę widziałem w Bad Gestein i aż tak źle nie grała, nie ruszałbym tego meczu. Pokonanie w kwalach Simony jednostrzałowaca nie jest wielkim wyczynem.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jak oceniacie Staszka z Almagro i Querreya z Pieczarka???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mnie czasem zastanwia wybieracie x meczy z WTA jest cala masa fajnych spotkan ATP a pozniej narzekacie ze to WTA i nigdy nie gracie a nastepnego dnia to samo ;p Jakie to mecze z ATP sa fajne bo ja takich dzis nie widze  Mowilem o Wozniak ze gra u siebie  King moze nie gra super ale Medina to juz nie jest ta sama zawodniczka co kilka lat temu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka  zapewne ze wzgledu na weekend ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do 16.30 bedziesz mial najpozniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka  z tego co sie orientuje to o 18:06 w piątek w bankach nikt nie pracuje  , twoje zlecenie przelewu zostanie przyjęte do realizacji w poniedziałek rano, więc kasa będzie we wtorek rano, no moze w poniedziałek po południu jeśli mb ma szybkie rozliczenia z mbankiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka  Ja tego nie ruszam, h2h 3:0 dla Czecha. Victor nawet seta nie ugrał. Fakt że Radek formą nie grzeszy. Ale tak było ostatnio w meczu Simona z Luźnym. Czasami jak ktoś komuś nie pasuje to koniec...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka  zalezy o ktorej maja ustawione sesje wychodzace
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Shveda, Kanapi, Groth, Petkowic, Wickmayer. tera trzeba coś z tego sensownie ułożyć. peer ma ostatnio dobre wynniki i 3-0 z kanepi ktora przegrala ostatnio w kwalach z hsieh wiec ja tutaj zagram izraelke  Groth widzialem w Istanbul i zagrala bardzo dobry turniej ktory tak na prawde przegrala sama ze soba dlatego ten typ mi sie podoba po bardzo ciekawym kursie  Do tego nie wyobrazam sobie porazki Troickiego ze Stepankiem ktory jest calkowicie bez formy i probuje ja zlapac przed US Open ale jeszcze nieteraz bo Viktora widzialem w Toronto wiec jego gra wygladala na prawde calkiem przyzwoicie  Myslalem tez o de bakkerze chociaz ciezko cos powiedziec o Monaco i jego formie, de bakker mnie zawiodl w meczu z czarnym bo w 2secie zagral bardzo kiepsko ale dzisiaj powinien mimo to odbic sobie ta porazke i pokonac argentynczyka Na Shvedova tez dobry kurs bo juz ograna na hardzie amerykanskim w odroznieniu od Kerber
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie jak dlugo idzie ta wyplata z mb do mbanku?? bo wyslalem 13sierpnia o 18:06 i myslalem ze po 12 juz bedzie z peffek to nie wiem czemu nikt nie napisal o troickim ktory zje stepanka  Ja tego nie ruszam, h2h 3:0 dla Czecha. Victor nawet seta nie ugrał. Fakt że Radek formą nie grzeszy. Ale tak było ostatnio w meczu Simona z Luźnym. Czasami jak ktoś komuś nie pasuje to koniec... wiem ze w sumie us open sie zbliza i stepanek powinien grac coraz lepiej ale viktora widzialem w Toronto i gral na prawde ciekawie, akurat mecz simona z juznym tutaj niewiele ma wspolnego bo juzny nie byl bez formy PS dzieki chlopaki, mam nadzieje ze do 16:30 dojdzie bo kasa potrzebna jak najszybciej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shveda, Kanapi, Groth, Petkowic, Wickmayer. tera trzeba coś z tego sensownie ułożyć. Kanepi nie wyglada moim zdaniem sensownie, pomijajac ubieglotygodniowa wtope w 1 r. kwali 4.6 6.1 2.6 z Hsieh, ostatni mecz na hardzie rozegrala w... marcu w Miami. Wobec zydowki ktora na hardzie czuje sie (i gra) jak ryba w wodzie to Kanepi raczej nie bedzie miala za duzo do powiedzenia; tak mi sie przynajmniej wydaje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
peer + schvedova IZZI 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja cos zmontuje z tych typow: troicki, de bakker, groth, shvedova, peer, kusi takze errani i dulgheru ale za duzo WTA troche a z reszta jest poniedzialek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja wolę nie ruszać meczu przy takim niekorzystnym h2h...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|