|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam
Pewki sa ?? Nadal kontuzja ??
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Magik co powiesz na Verę ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kto z netowych ma kwale do NH?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie bedzie to latwy mecz dla Kim Jesli wygra Montreal to zostanie liderka USO Series ?? Wg mnie USO wygra Kim lub Sveta ... innych kandydatek brak ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Siema.Mam pytanie dostałem dziś maila o takiej treści i nie wiem czy wysyłać :
Z należnym szacunkiem, mamy przyjemność poinformować, że w wyniku niedawnej loterii miejsce. Adres e-mail był jednym z pięciu laureatów szczęście z czterysta pięćdziesiąt tysięcy funtów szterlingów.
Aby otrzymać nagrodę, o kontakt z oficerem akredytowanych Regionalnego twierdzi, Wielka Brytania Pan Roland Hernandez, z pełnym poniżej szczegóły:
1. Pełne nazwy: 2. Adres: 3. Wiek: 4. Sex: 5. Adres e-mail: 6. Numer telefonu: 7. Kraj: 8. Zawód: 9. Narodowosc:
Prosimy o zachowanie tej formy poufnych ze środków publicznych w celu uniknięcia podwójnego twierdząc i sprzeczności w otrzymaniu Twojego funduszu. Bardzo ważne, Sony przyznawania brytyjskich zasad loterii, mówi, że musisz mieć ukończone 18 lat i powyżej, aby móc ubiegać się o nagrodę.
Z ANGLii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bedzie to latwy mecz dla Kim Jesli wygra Montreal to zostanie liderka USO Series ?? Wg mnie USO wygra Kim lub Sveta ... innych kandydatek brak ... sveta? z taka dyspozycja, nie wierze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema.Mam pytanie dostałem dziś maila o takiej treści i nie wiem czy wysyłać : Z należnym szacunkiem, mamy przyjemność poinformować, że w wyniku niedawnej loterii miejsce. Adres e-mail był jednym z pięciu laureatów szczęście z czterysta pięćdziesiąt tysięcy funtów szterlingów. Aby otrzymać nagrodę, o kontakt z oficerem akredytowanych Regionalnego twierdzi, Wielka Brytania Pan Roland Hernandez, z pełnym poniżej szczegóły: 1. Pełne nazwy: 2. Adres: 3. Wiek: 4. Sex: 5. Adres e-mail: 6. Numer telefonu: 7. Kraj: 8. Zawód: 9. Narodowosc: Prosimy o zachowanie tej formy poufnych ze środków publicznych w celu uniknięcia podwójnego twierdząc i sprzeczności w otrzymaniu Twojego funduszu. Bardzo ważne, Sony przyznawania brytyjskich zasad loterii, mówi, że musisz mieć ukończone 18 lat i powyżej, aby móc ubiegać się o nagrodę. tak zdobywa się dane  kiedy coś za darmo dostałeś? nie mówię o bukach oczywiscie...  Z ANGLii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lamps... tak zdobywa się dane  kiedy coś za darmo dostałeś? nie mówię o bukach oczywiscie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Naso ,, boooom 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie bedzie to latwy mecz dla Kim Jesli wygra Montreal to zostanie liderka USO Series ?? Wg mnie USO wygra Kim lub Sveta ... innych kandydatek brak ... sveta? z taka dyspozycja, nie wierze  Spokojnie na kilka "gwiazd" wystarczy  Wiadomo co ze stopa Nadala ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam! Reister BOOOOM Fish Zvona Scavione wczoraj trójka nie zawiodła ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema.Mam pytanie dostałem dziś maila o takiej treści i nie wiem czy wysyłać :
Z należnym szacunkiem, mamy przyjemność poinformować, że w wyniku niedawnej loterii miejsce. Adres e-mail był jednym z pięciu laureatów szczęście z czterysta pięćdziesiąt tysięcy funtów szterlingów.
Aby otrzymać nagrodę, o kontakt z oficerem akredytowanych Regionalnego twierdzi, Wielka Brytania Pan Roland Hernandez, z pełnym poniżej szczegóły:
1. Pełne nazwy: 2. Adres: 3. Wiek: 4. Sex: 5. Adres e-mail: 6. Numer telefonu: 7. Kraj: 8. Zawód: 9. Narodowosc:
Prosimy o zachowanie tej formy poufnych ze środków publicznych w celu uniknięcia podwójnego twierdząc i sprzeczności w otrzymaniu Twojego funduszu. Bardzo ważne, Sony przyznawania brytyjskich zasad loterii, mówi, że musisz mieć ukończone 18 lat i powyżej, aby móc ubiegać się o nagrodę.
Z ANGLii. nawet tłumaczenie przez transaltor szło, ciekawe jakie trzeba miec iq zeby sie na takie cos nabierac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale przecież z ANGLII 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reister trzymja serwis do .... pana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poza fortuną ktoś wystawił kwale do NH? słabo szukam bo znaleźć nie mogę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poza fortuną ktoś wystawił kwale do NH? słabo szukam bo znaleźć nie mogę wątpie doxxbet zawsze miał nie ma..wiec wątpie zeby inny mial..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tjaa, Naso i tb, to musialo sie tak skończyć z jego serwisem...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widzicie dziś Mareja?
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
jak widzicie dziś Mareja? tak po prawdzie to ja go widze slabo  mardy ugra seta a moze i wezmie calosc bardzo podoba mi sie typ na marion z wiktoria @3.3 tylko gydby nie to h2h to wzialbym grubiej, a tak delikatnie z opcja sprzedazy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|