|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biedny Khan  , juz nie taki pewny swojej karolcii ??? Oby twoja Wozniacki miala troche wiecej pewnosci niz ty, tyle zachwalek, taka pewnosc siebie i nie chcesz przyjac zakladu ktory dla ciebie jest taki pewny, co sie stalo strach cie oblecial  ??? "Wystarczy , byle nogi pracowaly dobrze bo o serce do walki jestem spokojny.Jest najwieksze na swiecie smile" "Wystarczy bo CaroPowerLina jest w zyciowej formie i wygrywa tego pierwszego szlema w tym roku piwo" "I kogo to obchodzi ????????? moze nawet miec 0:19 h2h a dzisiaj wiem ze wyjdzie na kort i wygra ten mecz i przede wszystkim ona tez to wie." "Bo ma swiadomosc tego ze jest w zyciowej formie. Grasz w tenisa ? chyba nie bo gdybys gral to bys wiedzial ze kiedy czujesz swoja moc nie interesuje cie gra rywala.Wychodzisz na kort grasz swoje i wygrywasz kolejne mecze" "Argumenty ujrzysz ogladajac to jednostronne widowisko w ktorym CaroPowerLina zdeklasuje ukochana coreczke Jurija"
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Mlody gniewny Drizd Oboz Mashy Amir Khan - Oboz Caro Gra o tygodniowego bana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego.
Craax moze maly zakladzik ?
Jak Caro wygra to dostaniesz w nagrode tygodniowy ban.
Jak wygra orgazmowa ja znikne na tydzien. jestes pojebany.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Całkowity kurs 8,21Wozniacki, C - Sharapova, MKuzniecowa, S - Cibulkova, D Bryan, B/Bryan, M - Fish, M/Knowles, M Melzer, Jurgen - Federer, RSöderling, R - Montanes, A Fish, M - Djokovic, NovakGasquet, R - Monfils, G To dzis izi, wiec bierzcie 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Chlopczyku jak chcesz sie zalozyc o rocznego bana nie ma sprawy.Ale na takich samych regulach gry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax@ co u kozy proponujesz bo ja zgram chyba -4,5 gema @ 1,7 2-0 a na glownym kuponie mam tylko win, wydaje mi sie wracac na wlasciwe tory, sporo konczacych pilek bedzie
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
jak najbardziej, co ja mam do stracenia. Najwyżej forum na tydzień straci moje peffki  Iti, to prawda leży po środku, bo ja miałem 5 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Amir_Khan]Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego.
Jak wygra orgazmowa ja znikne na tydzien. jestes pojebany. [/quote leze 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax@ co u kozy proponujesz bo ja zgram chyba -4,5 gema @ 1,7 2-0 a na glownym kuponie mam tylko win, wydaje mi sie wracac na wlasciwe tory, sporo konczacych pilek bedzie i Mariola oczywiście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Azazel tak tak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chlopczyku jak chcesz sie zalozyc o rocznego bana nie ma sprawy.Ale na takich samych regulach gry. nie osmieszaj sie, swoim zachowaniem tylko udowadniasz ze masz under 14.5 latek na karku, baa udowodniłeś to już dawno temu
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dowod jose dowod sorry ze z malej litery ale nikt na swiecie nie zasluguje na to aby szczycic sie avatarem najlepszego trenera w histori futbolu.Nikt oprocz niego samego.
Jak wygra orgazmowa ja znikne na tydzien. jestes pojebany. Z tym że jest najlepszy ma rację 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co masoweczka forumowa Szparunia wpierdzieli dzisiaj? Tak przegladam rozne serwisy z tipami i olbrzymia wiekszosc cisnie na Karoline.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to Wam powiem, przynajmniej tym, do których cos trafia, craax, młody i kilku innych, ze mnie rowniez przekonaliscie. gra bardzo plasko i mocno - mam nadzieje ze wiatr nie przeszkodzi a wtedy powinno byc dobrze 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
To co masoweczka forumowa Szparunia wpierdzieli dzisiaj? Tak przegladam rozne serwisy z tipami i olbrzymia wiekszosc cisnie na Karoline. zgadza się, tylko u nas Marii wiedzie prym, aczkolwiek są wyjątki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bedziemy zaraz kibicowac młody kontra amir 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
CaroPowerLina czas zamknac usta niedowiarkom i wyczyscic ich konta do ostatniego grosza za brak wiary w numer jeden swiatowego tenisa. Caro  cala Dania z Toba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co Panowie, kogo nam Eurosport zafunduje? Ciekawy mecz dwóch Francuzów czy Kuze z Cibulką? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|